כמה זמן בשימוש ?![]()
גמישים ממש במחיר
לא הרבה בכלל כמה חודשים נראית חדשה ממש ממשכמה זמן בשימוש ?
יש לי, מוזמנים לפנות אלי לפרטים שבחתימהמחפשת עגלת תאומים יד שניה בדחיפות! עד 1500 שקל תודה
נמכר?יש לי, מוזמנים לפנות אלי לפרטים שבחתימה
לאנמכר?
זה יקר מדי ליד 2, אם כבר אוציא סכום כ"כ גדול אקנה חדשיש לי גם עגלת תאומים בייבי מאנסטרס שחור חדש היהטיפונת בשימוש 1800 גמיש
אני מבינה אותך לגמרי,שלי נראה חדש וזה עןלה בחנות 2700
1800 זה לא מחיר משתלם ליד 2,עגלות תאומים במצב נורמלי ולא כאלו שנשברות תוך יומיים מתחילות ב2500 בחנויות אז אם את רוצה מחיר משתלם את צריכה להתפשר על איכות או על מצב.
זה לא נכון.1800 זה לא מחיר משתלם ליד 2,
זה אפילו לא חצי מחיר.
כבר עדיף לשלם מחיר מלא ולקבל מוצר חדש עם אחריות וכו'.
או לחילופין לקחת משהו במצב לא הכי במחיר מוזל באמת.
זה לא נכון.
אני בזמנו עשיתי סקר שוק ענק.
1800 לעגלה זה הגיוני מאוד, קחי בחשבון 1. חברה ואיכות 2. מחיר עלות בחנות 3. כמה זמן השתמשו ובאיזה מצב העגלה.
ברור שאפשר לקנות עגלת תאומים ינפנטי או טווחי ב1500 שקל חדש בחנות. אבל זה לא שווה את הכסף האיכות היא על הפנים.
ואם רוצים משהו טוב כמו מאנט אנד באגי (שכבר לא מייבאים לארץ ולכן לא ניתן לקנות יד ראשונה) או בייבי מאונסטר זה עולה 2600 חדש, אז 1800 זה חצי מחיר
עדין רלוונטי?יש לי גם עגלת תאומים בייבי מאנסטרס שחור חדש היהטיפונת בשימוש 1800 גמיש
עדיין רלוונטי? אשמח לקבל פרטים אם כןיש לי גם עגלת תאומים בייבי מאנסטרס שחור חדש היהטיפונת בשימוש 1800 גמיש
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
14.05
ט"ז אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל
המסלול המקיף!
18.05
כ' אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עימוד תורני
מותאם לאברכים!
22.05
כ"ד אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב ואדריכלות פנים
המסלול המקיף ותכנים
24.06
ל' סיוון
הטבת ענק לירושלמים!
קורס בוטים ואוטומציות למתכנתים
מתכנתים וגם ירושלמים? פרוג בשיתוף פעולה עם מרכז כיוון ירושלים בהנחות ענק בלעדיות - ולמספר מקומות מוגבל!
קורס מקוצר ומפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום אירועים וסטודיו
המסלול לגברים
תהילים פרק צה
א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי: