הוא מתוק נכון זה לא יין יבשאצלנו אוהבים 'הר סיני'
זה לא איזה יין ממש יוקרתי אבל הטעם שלו ממש טוב.
יש יין מתוק שהוא מתוק מהמתיקות של הענבים (ללא תוספות סוכר) והוא יין ממש טוב אם אתם אוהבים את הר סיני אותו בטוח שתאהבו לפי דעתי הוא יותר טעים מהר סיני (מצורף תמונה של היין)אצלנו אוהבים 'הר סיני'
זה לא איזה יין ממש יוקרתי אבל הטעם שלו ממש טוב.
מתוק או יבשאיזה יינות משובחים הייתם ממליצים לקנות לפורים עד מחיר של 150 ש"ח
מתוק או יבש
150 ש"ח לכל בקבוק או סה"כ
שיראז הוא שם של זן של ענבים לא שם של יין,למי שמחפש יין זול באמת ואיכותי נגיד לקנות לחבר למשלוח מנות או משהו כזה אני ממליץ לקנות את יקב ציון שיראז יש להם עוד כמה מהסדרה הזאת אבל לא טעימים כי זה באמת יין זול (מצורף תמונה)
כן זה היה הכוונה שלי שדווקא הזן הזה של הענבים מהסדרה הזאת (אסטייט) הוא הכי טעים כל השאר פחותשיראז הוא שם של זן של ענבים לא שם של יין,
היין בתמונה הוא מותג אסטייט של יקבי ציון ובו יש כמה זנים שאחד מהם הוא שיראז.
יש יין מאוד טוב שקוראים לזה אסנס וגם הייתי ממליץ לך על פסגות שיש להם יינות מאוד טוביםגם מתוק וגם יבש עדיף יבש במחיר של עד 150 ש"ח לבקבוק
יש יין מתוק שהוא מתוק מהמתיקות של הענבים (ללא תוספות סוכר) והוא יין ממש טוב אם אתם אוהבים את הר סיני אותו בטוח שתאהבו לפי דעתי הוא יותר טעים מהר סיני (מצורף תמונה של היין)
למי שמחפש יין זול באמת ואיכותי נגיד לקנות לחבר למשלוח מנות או משהו כזה אני ממליץ לקנות את יקב ציון שיראז יש להם עוד כמה מהסדרה הזאת אבל לא טעימים כי זה באמת יין זול (מצורף תמונה)
המוזכרים פה הם הבד"ץ ירושליםאולי כדאי להוסיף גם איזה כשרות יש על היין
פשוט שלא יתאכזבו בהליכה לחנות ואז לראות שיש לזה הכשר....
לגמרי, הוצאת לי את המילים מהמקלדת...יש יין מאוד טוב שקוראים לזה אסנס וגם הייתי ממליץ לך על פסגות שיש להם יינות מאוד טובים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
14.05
ט"ז אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל
המסלול המקיף!
18.05
כ' אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עימוד תורני
מותאם לאברכים!
22.05
כ"ד אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב ואדריכלות פנים
המסלול המקיף ותכנים
24.06
ל' סיוון
הטבת ענק לירושלמים!
קורס בוטים ואוטומציות למתכנתים
מתכנתים וגם ירושלמים? פרוג בשיתוף פעולה עם מרכז כיוון ירושלים בהנחות ענק בלעדיות - ולמספר מקומות מוגבל!
קורס מקוצר ומפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום אירועים וסטודיו
המסלול לגברים
תהילים פרק צה
א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי: