• משתמשים יקרים!
    הערב בין השעה 19:00 ל 21:00 יתכן והאתר יהיה סגור לפרקי זמן שונים לצורכי תחזוקה.
    בתקווה להבנה. תודה על הסבלנות!

עזרה חיוב לא מובן בחשבונית של HOT Mobile – עמלת הרשאה לחיוב חשבון

skeptic

משתמש פעיל
העברתי שני קווים מחברת סלקום ל-HOT Mobile לפני שלושה חודשים, ואני משלם עליהם באמצעות הוראת קבע בנקאית.
לאחרונה, בדקתי את החשבונית וגיליתי חיוב של 11.9 ש"ח תחת הכותרת "עמלת הרשאה לחיוב חשבון".
בהתחלה חשבתי שזו עמלה חד-פעמית רק עבור החודש הראשון, אבל התברר שהיא נגבית כל חודש.

הסכום הזה נראה לי מופרך, במיוחד בהתחשב בכך שהסכום הכולל של החשבונית הוא רק 61.9 ש"ח.
התקשרתי לשירות הלקוחות של HOT, והם הסבירו שהעמלה הזאת נגרמת בגלל שהבנק שלי גובה מהם עמלה עבור גביית הוראת הקבע.
מנגד, בבנק שלי טוענים שהם לא גובים עמלות מהחברה, אלא רק מהלקוח עצמו.

אני לא מצליח להבין איך העמלה הזאת מגיעה לסכום של 11.9 ש"ח, וזה נשמע לי לא סביר בכלל.
האם מישהו מכם נתקל בתופעה דומה? או יודע אם זה אכן מקובל?

בהוט מוביל זה המחיר שלוקחים על גבייה בהו"ק בנקאית, (זה עלה לפני תקופה המחיר,) זה לא משנה כמה החיוב בחשבונית מחיר קבוע של 11.9 גם על קו של 20 ש"ח.
בחברת אחרות גם לוקחים אבל סכום נמוך יותר.

אולי מעניין אותך גם...

ספירת העומר

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

אתגר AI

תספרו 50... תזכורת • אתגר 252

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק צה

א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי:
נקרא  7  פעמים

לוח מודעות

למעלה