חלבי הדברים שתמיד חלמתי לעשות ולא העזתי לנסות...

  • פותח הנושא ***
  • פורסם בתאריך

***

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
מכירות את זה שיש דברים שאתן רואות במתכונים, בעיתונים,באתרים ..ותמיד יש חלום כזה מתישהו לנסות להכין את זה גם,
אז השבוע החלטתי שאני מתחילה לנסות, גם הדברים שנראים מסובכים ולא מתאימים לאשה פשוטה כמוני במטבח ביתי..
הכי הרבה -לא יצא טעים או יפה....

אז הדבר הראשון שניסיתי- רביולי בטטה:p
והיה שווה לנסות...

והאמת ממש לא היה מסובך....

1624424410390.png

1624424438755.png

1624424457266.png

1624424496653.png
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
מכירות את זה שיש דברים שאתן רואות במתכונים, בעיתונים,באתרים ..ותמיד יש חלום כזה מתישהו לנסות להכין את זה גם,
אז השבוע החלטתי שאני מתחילה לנסות, גם הדברים שנראים מסובכים ולא מתאימים לאשה פשוטה כמוני במטבח ביתי..
הכי הרבה -לא יצא טעים או יפה....

אז הדבר הראשון שניסיתי- רביולי בטטה:p
והיה שווה לנסות...

והאמת ממש לא היה מסובך....

צפה בקובץ המצורף 914607
צפה בקובץ המצורף 914608
צפה בקובץ המצורף 914609
צפה בקובץ המצורף 914613
אמאלה!!!
מושלם ונראה של מסעדה!!
חולמת גם יום אחד....
כשאקנה מכשיר רידוד...
תכתבי את המתכון.
איזה מכשיר זה? ומה כל החלקים האלה?
 
  • תודה
Reactions: ***

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
נראה מדהים
היה אשכול בנושא של הגשמת חלומות במטבח. אם תרצי ונוח לך אעביר אליו.
 

עיטורים פלוס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
עימוד ספרים
מכירות את זה שיש דברים שאתן רואות במתכונים, בעיתונים,באתרים ..ותמיד יש חלום כזה מתישהו לנסות להכין את זה גם,
אז השבוע החלטתי שאני מתחילה לנסות, גם הדברים שנראים מסובכים ולא מתאימים לאשה פשוטה כמוני במטבח ביתי..
הכי הרבה -לא יצא טעים או יפה....

אז הדבר הראשון שניסיתי- רביולי בטטה:p
והיה שווה לנסות...

והאמת ממש לא היה מסובך....

צפה בקובץ המצורף 914607
צפה בקובץ המצורף 914608
צפה בקובץ המצורף 914609
צפה בקובץ המצורף 914613
וואו עם מה את חותכת כל כך מושלם?, מה זו סכין מיוחדת?
 
  • תודה
Reactions: ***

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
וואו! ממש מקצועי
 

***

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אגב, מה המחיר של מכונת פסטה שהיא טובה מספיק ולא יקרה מידי?
אמאלה!!!
מושלם ונראה של מסעדה!!
חולמת גם יום אחד....
כשאקנה מכשיר רידוד...
תכתבי את המתכון.
איזה מכשיר זה? ומה כל החלקים האלה?
זה במקרה מכשיר של נעמן הראחי זה נע בין 200-300 ש"ח ראיתי שבפוד אפיל יש מבצע על מכונת פסטה ועולה 200 ונראית טוב
לדעתי זה שווה את זה
בלי קשר לטעם זה עצם חווית היצירה והסיפוק..
יש לזה הרבה חלקים מלא רמות של דקויות(9)..
הוא נח לעבודה, יש לו תופסן להתחבר לשיש שלא יצטרכו להחזיק ושלא יזוז...
יש לו כמובן חותכים גם לפסטות לדקים ממש כמו ספגטי וכו,

ויש לו גם להכין רבילחוי רק אני לא הסתבכתי אז עשיתי את הצורות לבד.. עם גלגלת שגם מגיעה עם זה ויוצרת את הסיומת היפה כמו של החנויות...
1625122102226.png
 

***

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
נראה מושלם, אשמח למתכון!
וואו
נראה מושלם
תשתפי במתכון.
החלום נפלא! אולי גם אנחנו נכין אי פעם..
אמאלה!!!
מושלם ונראה של מסעדה!!
חולמת גם יום אחד....
כשאקנה מכשיר רידוד...
תכתבי את המתכון.
איזה מכשיר זה? ומה כל החלקים האלה?
את המתכון לבצק לקחתי מספר של ישראל אהרוני, אם תרצו אכתוב כאן במדויק,
המילוי די המצאתי0 בישלתי בטטות עד שהיו רכות ממש, מעכתתי אותן עם שמנת מתוקה , חלב, גבינה צהובה שנמסה מהחום, אגוז מוסקט מלח ופלפל,
והרוטב שמנת- טיגנתי בצל ופרטיות, הוספתי שמנת מתוקה וחלב, תיבלתי במלח פלפל אבקת מרק בצל ושמתי גם מהמילוי של הבטטות די הרבה .
יצא מעולה!!
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
זה במקרה מכשיר של נעמן הראחי זה נע בין 200-300 ש"ח ראיתי שבפוד אפיל יש מבצע על מכונת פסטה ועולה 200 ונראית טוב
לדעתי זה שווה את זה
בלי קשר לטעם זה עצם חווית היצירה והסיפוק..
יש לזה הרבה חלקים מלא רמות של דקויות(9)..
הוא נח לעבודה, יש לו תופסן להתחבר לשיש שלא יצטרכו להחזיק ושלא יזוז...
יש לו כמובן חותכים גם לפסטות לדקים ממש כמו ספגטי וכו,

ויש לו גם להכין רבילחוי רק אני לא הסתבכתי אז עשיתי את הצורות לבד.. עם גלגלת שגם מגיעה עם זה ויוצרת את הסיומת היפה כמו של החנויות...
צפה בקובץ המצורף 920849
תודה על הפירוט.
יש עוד שימושים למכשיר מעבר לפסטות/רביולי?
בצקים מתוקים/שמרים/פריכים , אפשר לרדד?
 
  • תודה
Reactions: ***

***

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
תודה על הפירוט.
יש עוד שימושים למכשיר מעבר לפסטות/רביולי?
בצקים מתוקים/שמרים/פריכים , אפשר לרדד?
לדעתי כן, רעיון
רק שזה לא יוצא רחב כאילו זה יוצא מלבנים כי המכונה עצמה לא רחבה מידי, אבל זה באמת עושה בצק בדקיקות אחידה, יכול להיות פצצה, מענין לנסות,...
רק מה , לא בצקים דביקים מידי כי לא שוטפים את המכונה רק מנקים משאריות כדי שלא יעלה חלודה..
 

shifrash

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
מגרהה מאד !
מה זה המכשיר הזה?
 
  • תודה
Reactions: ***

לבן

משתמש סופר מקצוען
תודה על הפירוט.
יש עוד שימושים למכשיר מעבר לפסטות/רביולי?
בצקים מתוקים/שמרים/פריכים , אפשר לרדד?
אני חושבת שלא כדאי. בצק של פסטה הוא בצק קשה ויבש, ואת המכונה אי אפשר לנקות במים.
הייתה לפני כשנה + הדרכה מאד מפורטת של דבורה סורוצקין בטעימות במדור "בית ספר לבישול" היא פתחה בית ספר לפסטה, ופרטה גם על אופן הכנת הבצק הבסיסי למתחילים והבצק המורכב למתקדמים, וגם על אופן השימוש במכשיר וניקויו.
 

עולם קטן

משתמש פעיל
את המתכון לבצק לקחתי מספר של ישראל אהרוני, אם תרצו אכתוב כאן במדויק,
המילוי די המצאתי0 בישלתי בטטות עד שהיו רכות ממש, מעכתתי אותן עם שמנת מתוקה , חלב, גבינה צהובה שנמסה מהחום, אגוז מוסקט מלח ופלפל,
והרוטב שמנת- טיגנתי בצל ופרטיות, הוספתי שמנת מתוקה וחלב, תיבלתי במלח פלפל אבקת מרק בצל ושמתי גם מהמילוי של הבטטות די הרבה .
יצא מעולה!!
מהמם! תודה רבה!
 
  • תודה
Reactions: ***

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק ד

א לַמְנַצֵּחַ בִּנְגִינוֹת מִזְמוֹר לְדָוִד:ב בְּקָרְאִי עֲנֵנִי אֱלֹהֵי צִדְקִי בַּצָּר הִרְחַבְתָּ לִּי חָנֵּנִי וּשְׁמַע תְּפִלָּתִי:ג בְּנֵי אִישׁ עַד מֶה כְבוֹדִי לִכְלִמָּה תֶּאֱהָבוּן רִיק תְּבַקְשׁוּ כָזָב סֶלָה:ד וּדְעוּ כִּי הִפְלָה יְהוָה חָסִיד לוֹ יְהוָה יִשְׁמַע בְּקָרְאִי אֵלָיו:ה רִגְזוּ וְאַל תֶּחֱטָאוּ אִמְרוּ בִלְבַבְכֶם עַל מִשְׁכַּבְכֶם וְדֹמּוּ סֶלָה:ו זִבְחוּ זִבְחֵי צֶדֶק וּבִטְחוּ אֶל יְהוָה:ז רַבִּים אֹמְרִים מִי יַרְאֵנוּ טוֹב נְסָה עָלֵינוּ אוֹר פָּנֶיךָ יְהוָה:ח נָתַתָּה שִׂמְחָה בְלִבִּי מֵעֵת דְּגָנָם וְתִירוֹשָׁם רָבּוּ:ט בְּשָׁלוֹם יַחְדָּו אֶשְׁכְּבָה וְאִישָׁן כִּי אַתָּה יְהוָה לְבָדָד לָבֶטַח תּוֹשִׁיבֵנִי:
נקרא  7  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה