בקשה הבו רעיונות למתנה

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
חייב את עזרתכם בדחיפות!!!!
מחפש רעיון למתנה לאשתי לחג הפסח הקרב ובא
רעיון מקורי ומדליק שהוא לא בושם / בגד / שעון תיק מותג וכו' / כסף לקנות כל מה שהיא רוצה
אלא משהו אישי מקורי יציאתי ומפנק ....
לאישה שעובדת ללא לאות כבר כמה שבועות (!) לניקיונות הפסח בפרט השנה עם הילדוד'ס בבית
משהו מפנק אישי ויוקרתי
אשמח שתעלו כאן בדחיפות רעיונות
שאוכל להספיק ולהתארגן עם מתנה לחג

תודה ענקית וממתין לעזרתכם :)

• הוסף לסימניות
איי רובוט,

• הוסף לסימניות
רעיון מקורי ומדליק שהוא לא בושם / בגד / שעון תיק מותג וכו' / כסף לקנות כל מה שהיא רוצה
לאישה שעובדת ללא לאות כבר כמה שבועות (!) לניקיונות הפסח בפרט השנה עם הילדוד'ס בבית
משהו מפנק אישי ויוקרתי

שואב שוטף, אם עדיין אין לכם.. מוצר חובה בכל בית.
כרטיס לספא זוגי./ צימר/ לילה במלון. זה חד משמעית מפנק; )
מושב מסאג. כייפי ממש, קצת להרפות את השרירים...
בר מים. דבר טוב שקיים באנושות.
חלוק מגבת עם מארז רחצה מפנק. משו שתמיד כיף לקבל.
כרבולית ונעלי בית, למי שהיא עיקר הבית..

• הוסף לסימניות
צימר זוגי הכי מפנק!!
רק צריך לברר קודם טוב טוב שזה לא נדפק לה עם שום תכנונים, ולמצוא סידור לילדים בעצמכם

• הוסף לסימניות
מה היא אוהבת?
ספר טוב?
נגן?
אולי מחשב?
למרות שזאת בדרך כלל קנייה יותר עסקית תועלתנית...
אגלה לך סוד.
בדרך כלל אנחנו הנשים רוצות יותר את ההערכה וההוכחה לכך שמישהו רואה ומעריך את העבודה הקשה
אז כן, מתנה שווה , אבל חובה עם מארז יפה ופתק מרגש.
אולי אפילו מצגת עם תמונות והסרטות שמתעדות אותה ברגעים האלה. עם הילדים והעבודות.
דבר עם ai
יתן לך רעיונות מצויינים בכיוון. כולל המלצות לכלים חינמיים שיעצבו לך מצגת בשניות.

• הוסף לסימניות
לא כתבת האם יש מגבלת תקציב, אבל כן כתבת
מניסיוני הקצר...
1. משהו יציאתי ומקורי זה לגברים, הדבר שהכי מפנק אישה זה בגד או תכשיט, מה לעשות, מכשיר בלינצ'עס (סתם דוגמא) היא לא יכולה להראות למשפחה וחברות. בגד או תכשיט - היא מסתובבת עם זה בראש כל חוצות "בעלי קנה לי" ואין משהו יותר כיף מזה לאשה.
2. מה שזה לא יהיה - תוספת של שוקולד ומכתב קטן זה חובה, אחרת זה כמו מרק בלי מלח...
כל המכתבים שכתבתי לאשתי עדיין שמורים אצלה, מודה שלא חשבתי כמה זה חשוב לאשה עד שראיתי את זה.

• הוסף לסימניות
דווקא אהבתי ממש את הרעיון של סרט חמוד
על העבודות שלה המסירות והטיפול בילדים
איך אני יכול להפיק את זה מהרגע להרגע לבד ?
כמו''כ רעיון נוסף למשהו אישי ומפנק בשבילה יש למישהו ?

• הוסף לסימניות
מושב מסאג. כייפי ממש, קצת להרפות את השרירים...
יש למישהו פרטים על המוצר הזה ?
מומלץ ? מתאים לנשים ?
כמו''כ איפה אפשר להשיג במחיר טוב ?
1774269273006.png

• הוסף לסימניות
משהו מפנק אישי ויוקרתי

אני חושב שהכי נכון יהיה לשאול אותה, לפעמים אישה מעדיפה משהו קטן עם הרבה אהבה ותשומת לב מאשר משהו גדול מבלי זה

• הוסף לסימניות
אני חושב שהכי נכון יהיה לשאול אותה, לפעמים אישה מעדיפה משהו קטן עם הרבה אהבה ותשומת לב מאשר משהו גדול מבלי זה
ברור שזה הכי טוב
אבל כשאתה יודע שכשאתה שואל היא לא תגיד את האמת
ולא תרצה שתקנה כלום, אתה מעדיף שלא לשאול ...

• הוסף לסימניות
אני שוב שואל:
מכשיר עיסוי שיאצו לכפות רגליים
יש למישהו המלצה על משהו מסויים
והאם זה דבר שנשים אוהבות ????

• הוסף לסימניות
אני שוב שואל:
מכשיר עיסוי שיאצו לכפות רגליים
יש למישהו המלצה על משהו מסויים
והאם זה דבר שנשים אוהבות ????
לא אמורות לאהוב,
לנשים בהריון עם כאבי רגליים בסוף יום זה מאד מאד מקל ועוזר, אבל סתם באמצע החיים אין שום סיבה שתהנה להשתמש בזה,
לי יש בבית מושב עיסוי בשווי 3000 שח, אני משתמשת בו רק בהריונות, במהלך החיים זה לא הדבר הכי כיף, אבל כשכואב הגב זה ממש מקל.

• הוסף לסימניות
לא אמורות לאהוב,
לנשים בהריון עם כאבי רגליים בסוף יום זה מאד מאד מקל ועוזר, אבל סתם באמצע החיים אין שום סיבה שתהנה להשתמש בזה,
לי יש בבית מושב עיסוי בשווי 3000 שח, אני משתמשת בו רק בהריונות, במהלך החיים זה לא הדבר הכי כיף, אבל כשכואב הגב זה ממש מקל.
לי יש בבית מושב עיסוי בשווי 3000 שח,
איזה מושב מדובר?
אשמח לפרטים נוספים
חוצמיזה "ד''ר גב" שווה את המחיר ?

• הוסף לסימניות
משהו מפנק אישי ויוקרתי

לעבוד גם ללא לאות לנקיונות הפסח ובפרט עם הילדים בבית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

סיכום אירועים: איראן בלהבות - מהמחאות ועד לסף עימות עולמי

הרקע וההתפרצות (סוף דצמבר 2025):

המחאות החלו ב-28 בדצמבר 2025 בטהראן, על רקע משבר כלכלי חריף וצניחה חדה בערך הריאל. מה שהחל כזעקת סוחרים ואזרחים על יוקר המחיה, הפך במהירות לגל הפגנות חסר תקדים ב-187 ערים הקורא להפלת המשטר.

הטבח והחשכת המידע (ינואר 2026):
  • דיכוי אלים: המשטר האיראני הגיב באכזריות יוצאת דופן. לפי נתוני ארגון זכויות האדם HRANA, נכון ל-23 בינואר, מספר ההרוגים המאומת עומד על למעלה מ-5,000 בני אדם, בהם 4,716 מפגינים ועשרות ילדים.
    יש דיווחים לא מאומתים מצד האופוזיציה האיראנית על מעל 60,000 הרוגים!

• מעצרים המוניים: למעלה מ-26,500 בני אדם נעצרו, וקיים חשש כבד להוצאות להורג המוניות בבתי הכלא.

• חסימת אינטרנט: החל מה-8 בינואר הוטל מצור דיגיטלי כמעט מוחלט על המדינה כדי למנוע זליגת תיעודים מהטבח.

המעורבות האמריקנית - "הארמדה של טראמפ":
הנשיא טראמפ, שחזר והזהיר את טהראן מפני המשך הטבח, הכריז ב-22 בינואר כי "ארמדה" אמריקנית (צי ספינות מלחמה, כולל נושאת המטוסים אברהם לינקולן) עושה את דרכה למפרץ הפרסי. טראמפ הבהיר כי ארה"ב בוחנת אפשרויות תקיפה ישירות נגד מטרות שלטוניות אם לא ייפסק הדיכוי. ולאחר הדלפות על ממדי הטבח, הכריז "העזרה בדרך".

הזווית הישראלית והאזורית:
  • כוננות שיא: ישראל נמצאת בדריכות עליונה מחשש שהסלמה אמריקנית תוביל לתגובה איראנית ישירה או באמצעות שלוחיה (פרוקסי).

• איומי נתניהו: ראש הממשלה נתניהו הזהיר כי אם איראן תבצע "טעות" ותתקוף את ישראל, היא תפגוש עוצמה שטרם הכירה.

• איומי טהראן: המשטר האיראני הודיע כי במקרה של תקיפה, בסיסים אמריקניים ויעדים בישראל יהיו "מטרות לגיטימיות".

באשכול זה נמשיך לעדכן סביב השעון בכל התפתחות, דיווחים מהשטח ופרשנויות ביטחוניות.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  8  פעמים
למעלה