בקשה הבו רעיונות למתנה

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
1. משהו יציאתי ומקורי זה לגברים, הדבר שהכי מפנק אישה זה בגד או תכשיט, מה לעשות, מכשיר בלינצ'עס (סתם דוגמא) היא לא יכולה להראות למשפחה וחברות. בגד או תכשיט - היא מסתובבת עם זה בראש כל חוצות "בעלי קנה לי" ואין משהו יותר כיף מזה לאשה.
ממש לא מסכימה עם זה.
אני מתביישת להופיע בחג עם תכשיט או משהו בולט שבעלי קנה לי. לא נעים לי להוציא לאנשים את העיניים.
פעם אחת המתנה סיכמנו שהמתנה זה בגד,כשדיברו איתי במשפחה המורחבת סתם הצגתי את זה כבגד לכבוד החג ולא כמתנה כמובן בלי פירוט של המחיר...
אני למשל מתארחת השנה אצל חמותי ורציתי לקנות לבעלי גביע כסף ובגלל ניקור העיניים אני לא עושה זאת.
בנוסף לכך, לדעתי ברבות השנים זה כבר נהיה קצת משעמם עוד תכשיט ועוד תכשיט, כי אני כבר כל שבת וחג מתלבטת מה לשים..

לגבי מתנה, מה שהכי הייתי רוצה וממליצה ויכול להיות שזה באמת תלוי אישה-
אם יש איזה משהו ספיציפי שהאישה רוצה גם אם זה לא בדיוק הכי "מפנק" (למשל איזה מוצר חשמלי/טינקו וכדו') אבל משהו שלא הייתה מפרגנת לעצמה בשיגרה.
וכמו שאמרו אם זה משהו שהאישה צריכה לבחור, לתת לה איזה ערב שמשחררים אותה מכל העבודות ותצאו לקנות יחד.

• הוסף לסימניות
אני למשל מתארחת השנה אצל חמותי ורציתי לקנות לבעלי גביע כסף ובגלל ניקור העיניים אני לא עושה זאת.
לא כ"כ הבנתי את הפואנטה..
את קונה לו את הגביע ובשבילו.
הוא ישתמש בזה בשבתות שאתם בבית ולא אצל ההורים..

• הוסף לסימניות
לדעתי בדוק את המידות שלה בבגדים {את הצבע שהיא אוהבת מסתמא אתה יודע} ותשלח אחת מקרובותיך לקנות לה {כמובן בגד יפה ויקר כגון שמלת ערב} ולבגד הזה להתאים לו תכשיט מזהב שיתאים לו ולא גולדפילד או סברוסקי וכדו' {יקר אבל תכלס אשתך לא תשכח} וכמובן בושם וואן מליון {ולכתוב לאחת ממליון ששווה יותר ממליון} ותאמין לי כל המשפחה והחברות שלה ישמעו על מה ש"בעלה" עשה לה שנה קדימה בהצלחה {ותכין כ3 אלף}
אמאל'ה איזה היסחפות.
בזמן שאשתו עובדת בנקיונות, הוא משתלט לה על הניק..
ואז ההודעות מגיעות למייל שלה והיא מתבאסת או שלא..

רק מציין שיש כאן הודעות מה זה הזויות.. לא להאמין!
אבל טעם וריח, אופי ו..
כל חג והאשכולות האלו שמשעשעים אותי :D
קוראת את זה כמו טור סאטירי במגזין טרום-חג...
בוול

• הוסף לסימניות
חייב את עזרתכם בדחיפות!!!!
מחפש רעיון למתנה לאשתי לחג הפסח הקרב ובא
רעיון מקורי ומדליק שהוא לא בושם / בגד / שעון תיק מותג וכו' / כסף לקנות כל מה שהיא רוצה
אלא משהו אישי מקורי יציאתי ומפנק ....
לאישה שעובדת ללא לאות כבר כמה שבועות (!) לניקיונות הפסח בפרט השנה עם הילדוד'ס בבית
משהו מפנק אישי ויוקרתי
אשמח שתעלו כאן בדחיפות רעיונות
שאוכל להספיק ולהתארגן עם מתנה לחג

תודה ענקית וממתין לעזרתכם :)
תקנה לה משהו אישי אפילו לא משהו גדול..
או לחילופין ברגע עמוס תביא בייביסיטר ותקח אותה לחנות תכשיטים שהיא אוהבת....

• הוסף לסימניות
תודה לכלום על העזרה המאלפת...
כרית עיסוי לרגליים
יש למישהו מידע קונקרטי האם בעייתי לאשה בהריון ???

• הוסף לסימניות
לא כ"כ הבנתי את הפואנטה..
את קונה לו את הגביע ובשבילו.
הוא ישתמש בזה בשבתות שאתם בבית ולא אצל ההורים..
לשבתות במהלך השנה יש לנו, אני מדברת על גביע מיוחד לפסח שספיציפית השנה אני לא אקנה כי אנחנו מתארחים עם עם עוד בני משפחה וזה מרגיש לי כמו "להשוויץ" אולי סתם רגישות שלי)
(גם נשים מחפשות ושוברות ת'ראש מה לקנות לבעלים...)

• הוסף לסימניות
מתנה עם חריטה
אתה יכול להכנס לאתר שלנו ולראות
הכתובת bul4you.com
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יש למישהו רעיון להדפסה
של תמונה זוגית לחדר שינה ?
מחומר אקריליק, עדיף עם תאורה
מאיזה חומר? ומי עושה את זה ?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חבל,
מקווה שעדיין רלוונטי.
שכחתי להציע לך את שירותיה המא(ע)לפים של @הודיה בושארי- ציירת
לא תתאכזב!!

@מקצה הארץ-:) תודה רבה,
אכן, אני נותנת שירות הדפסה על זכוכית בכל גודל וצורה ולכל מטרה,
היום הורדתי תמונת חתונה לדפוס,
תמונה פנורמית 100-50 ס''מ שזה בעצם 2 דפים מהאלבום דיגיטלי,
זה רץ היום... ככה מרוויחים הרבה תמונות מעוצבות לחדר השינה.
ליותר פרטים דוגמאות ומחירון: hodaya74755 @ gmail.com

• הוסף לסימניות
שים לב מה אשתך כתבה באשכול אחר...:cool:
אם כבר הייתי אומרת ספא זוגי
יותר שווה...
אני ממש לא חושבת כך!
מסאז'יסט שנכנס לנו לפרטיות
זה לגמרי מיותר...

ורק אני לא מבינה איך הם התארסו לפני חצי שנה וכבר יש להם ילדים וכו'?

בד"כ אני לא הטיפוס שחופרת על ניקים... רק ה"ילדת פלא" לגבר... קצת חשוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

סיכום אירועים: איראן בלהבות - מהמחאות ועד לסף עימות עולמי

הרקע וההתפרצות (סוף דצמבר 2025):

המחאות החלו ב-28 בדצמבר 2025 בטהראן, על רקע משבר כלכלי חריף וצניחה חדה בערך הריאל. מה שהחל כזעקת סוחרים ואזרחים על יוקר המחיה, הפך במהירות לגל הפגנות חסר תקדים ב-187 ערים הקורא להפלת המשטר.

הטבח והחשכת המידע (ינואר 2026):
  • דיכוי אלים: המשטר האיראני הגיב באכזריות יוצאת דופן. לפי נתוני ארגון זכויות האדם HRANA, נכון ל-23 בינואר, מספר ההרוגים המאומת עומד על למעלה מ-5,000 בני אדם, בהם 4,716 מפגינים ועשרות ילדים.
    יש דיווחים לא מאומתים מצד האופוזיציה האיראנית על מעל 60,000 הרוגים!

• מעצרים המוניים: למעלה מ-26,500 בני אדם נעצרו, וקיים חשש כבד להוצאות להורג המוניות בבתי הכלא.

• חסימת אינטרנט: החל מה-8 בינואר הוטל מצור דיגיטלי כמעט מוחלט על המדינה כדי למנוע זליגת תיעודים מהטבח.

המעורבות האמריקנית - "הארמדה של טראמפ":
הנשיא טראמפ, שחזר והזהיר את טהראן מפני המשך הטבח, הכריז ב-22 בינואר כי "ארמדה" אמריקנית (צי ספינות מלחמה, כולל נושאת המטוסים אברהם לינקולן) עושה את דרכה למפרץ הפרסי. טראמפ הבהיר כי ארה"ב בוחנת אפשרויות תקיפה ישירות נגד מטרות שלטוניות אם לא ייפסק הדיכוי. ולאחר הדלפות על ממדי הטבח, הכריז "העזרה בדרך".

הזווית הישראלית והאזורית:
  • כוננות שיא: ישראל נמצאת בדריכות עליונה מחשש שהסלמה אמריקנית תוביל לתגובה איראנית ישירה או באמצעות שלוחיה (פרוקסי).

• איומי נתניהו: ראש הממשלה נתניהו הזהיר כי אם איראן תבצע "טעות" ותתקוף את ישראל, היא תפגוש עוצמה שטרם הכירה.

• איומי טהראן: המשטר האיראני הודיע כי במקרה של תקיפה, בסיסים אמריקניים ויעדים בישראל יהיו "מטרות לגיטימיות".

באשכול זה נמשיך לעדכן סביב השעון בכל התפתחות, דיווחים מהשטח ופרשנויות ביטחוניות.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  8  פעמים
למעלה