- הוסף לסימניות
משקולות לחזק מסת שריר.מה זה אמוני כוח? יש סרטונים שאפשר להתעמל איתם?
משקולות לחזק מסת שריר.מה זה אמוני כוח? יש סרטונים שאפשר להתעמל איתם?
א. אני חושב שאין על זה תשובה חד משמעית זה תלוי כל אחד ברמת השומן שלו, בגיל ובעוד כל מיני דברים...אשמח למידע מבעלי ניסיון בטווח הארוך על עומק ההשפעה של זריקות המונג'רו.
כמה יורדים מדי שבוע?
עדיין מעניין אותי לדעת באופן כללי (לא במקרי קיצון) האם להשיל מהמשקל 1 ק"ג לשבוע [בטווח הארוך, לא בשבועות הראשונים שאז יורדים הרבה], זה נורמלי/הרבה/קצת?א. אני חושב שאין על זה תשובה חד משמעית זה תלוי כל אחד ברמת השומן שלו, בגיל ובעוד כל מיני דברים...
ב. זה משתנה - בהתחלה קצב הירידה מהיר ועם הזמן זה הולך ויורד ולכן מידי פעם צריך להעלות את המינון.
ג. מהכירות אישית שלי זה סוג הזריקות שעובד הכי חזק בשוק עם הכי קצת תופעות לוואי.
ד. לבעלי עודף משקל חריג וכרוני (לא כאלו שהשמינו בעקבות סיבה מסויימת לזמן קצר) חשוב לדעת שאם מפסיקים לצרוך את הזריקות לחלוטין סביר להניח שתחזרו למשקל ההתחלה ולכן מומלץ להמשיך עם הזריקות במינון נמוך לתמיד. (או עד שתהיו בטוחים שאתם מסוגלי לצרוך תזונה דיאטטית כל החיים ללא העזרה של הזריקות)
אני לא יכול לדעת בדיוק איך זה עובד אצל כל אחד אבל ממה שאני מכירעדיין מעניין אותי לדעת באופן כללי (לא במקרי קיצון) האם להשיל מהמשקל 1 ק"ג לשבוע [בטווח הארוך, לא בשבועות הראשונים שאז יורדים הרבה], זה נורמלי/הרבה/קצת?
זה יפה מאד מאד.עדיין מעניין אותי לדעת באופן כללי (לא במקרי קיצון) האם להשיל מהמשקל 1 ק"ג לשבוע [בטווח הארוך, לא בשבועות הראשונים שאז יורדים הרבה], זה נורמלי/הרבה/קצת?
אני מברר, כי אני רוצה לדעת מתי זה כבר לא ירידה מספקת שכדאי להעלות את המינון.
רוצה תשובות ממי שהתנסה בהצלחה.
יש כאלו שזה מספיק להם כדאי לנסות עם יד על הדופקהאם במינון תחזוקה ניתן להזריק כל 10 ימים או שבועיים?
בתור אחד עם נסיון זה נראה לי כל אחד לפי מצבו ומי שמרגיש היום שהוא לא יכול לעמוד בשיעורים אז שיוריד מנון או שלא יזריק בכלל (וגם תלוי באיזה יום בשבוע את מזריקה אם זה לדחות את זה ביום יומיים אז נראה לי שזה עדיף)יש המלצות לגבי הזרקה לפני פסח? שיהיה אפשר לאכול ולשתות את השיעורים כנדרש בליל הסדר?
בתור אחד עם נסיון זה נראה לי כל אחד לפי מצבו ומי שמרגיש היום שהוא לא יכול לעמוד בשיעורים אז שיוריד מנון או שלא יזריק בכלל (וגם תלוי באיזה יום בשבוע את מזריקה אם זה לדחות את זה ביום יומיים אז נראה לי שזה עדיף)
גם לי היתה תחושה כזו, תוכל לפרט יותר, רק שבועיים הפסקה ואז לחזור לכל שבוע , או כמה הפסקות.א. מי שהוא יודע על הויגובי החדש שעולה פי שתים מהויגובי הישן מה יש בו שאין באחרים, הרי הוא גם 2.4
ב. אני לקחתי מונג'רו כמה חודשים טובים, ואחרי שראיתי שהמחיר עולה ואני צריך להרזות אחרי עשיית כושר וריצה מגמ"ח לגמ"ח חזרתי לויגובי.
כשראיתי שהויגובי הפסיק לעבוד, לקחתי הפסקה של שבועיים, ובאמת קצת עליתי במשקל, אבל אחרי שלקחתי אותו אחרי שהגוף התרגל בלי הזריקה זה חזר להשפיע מצויין. תנסו את זה, זה נראה לי פתרון אבל לא לספר את זה לא לרופא ולא לדיאטנית כי יאמרו שאין כזה דבר.
מענין כי אני אחרי הפסקה של כמה שבועות הורדתי את מה שעליתי בזמן ההפסקהגם לי היתה תחושה כזו, תוכל לפרט יותר, רק שבועיים הפסקה ואז לחזור לכל שבוע , או כמה הפסקות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים