יש לי גם מושב וגם עיסוי לרגליים של ד"ר גב, המכשיר עיסוי בשימוש די תכוף ואני נהנית ממנו יותר מהמושב, רק שים לב שזה לא מיועד להריון.אני שוב שואל:
מכשיר עיסוי שיאצו לכפות רגליים
יש למישהו המלצה על משהו מסויים
והאם זה דבר שנשים אוהבות ????
אוי לאלדעתי בדוק את המידות שלה בבגדים {את הצבע שהיא אוהבת מסתמא אתה יודע} ותשלח אחת מקרובותיך לקנות לה {כמובן בגד יפה ויקר כגון שמלת ערב} ולבגד הזה להתאים לו תכשיט מזהב שיתאים לו ולא גולדפילד או סברוסקי וכדו' {יקר אבל תכלס אשתך לא תשכח} וכמובן בושם וואן מליון {ולכתוב לאחת ממליון ששווה יותר ממליון} ותאמין לי כל המשפחה והחברות שלה ישמעו על מה ש"בעלה" עשה לה שנה קדימה בהצלחה {ותכין כ3 אלף}
לדעתי בדוק את המידות שלה בבגדים {את הצבע שהיא אוהבת מסתמא אתה יודע} ותשלח אחת מקרובותיך לקנות לה {כמובן בגד יפה ויקר כגון שמלת ערב} ולבגד הזה להתאים לו תכשיט מזהב שיתאים לו ולא גולדפילד או סברוסקי וכדו' {יקר אבל תכלס אשתך לא תשכח} וכמובן בושם וואן מליון {ולכתוב לאחת ממליון ששווה יותר ממליון} ותאמין לי כל המשפחה והחברות שלה ישמעו על מה ש"בעלה" עשה לה שנה קדימה בהצלחה {ותכין כ3 אלף}
אוי לא
צודק בהחלט !!!כל חג והאשכולות האלו שמשעשעים אותי
קוראת את זה כמו טור סאטירי במגזין טרום-חג...
השקל שלי - תצא לקנות ביחד איתה את המתנה שלה.
ככה תתפוס את שתי קצוות החבל -
גם היא תבחר את מה שהיא אוהבת, וגם זה לא יקרא ש"בעלה שלח אותה לקנות"
ואם תקנו אייס קפה זה יהיה גם טיול זוגי
לא תמיד הרעיון הזה פרקטי, בתאריך הזה החנויות עמוסות וזה לא כזה נוח לזוג לקנות ביחד תכשיט לחג, אולי היה יותר מוצלח אם זה היה קורה שבוע שעבר, אבל זה הרעיון שהכי היה עושה לי את זה (ואני אחת שבעלה שולח אותה...)
ואני מכירה בהחלט בעלים שלא רק שעושים את זה, הם גם לוקחים אליהם את המתנה אחרי כן ושומרים אותה במקום סודי עד לחג, ומצרפים אליה מכתב, למרות שהאישה יודעת מזה, אז מה?
פאה אני גם חושב כךלקנות שמלה בלי לתת לה לבחור/למדוד?
ק"ו פאההה????
מוותרת מראש על כאלו מתנות!!!!!
באמת לא מתאים לכולם.לקנות שמלה בלי לתת לה לבחור/למדוד?
ק"ו פאההה????
מוותרת מראש על כאלו מתנות!!!!!
יש שם זוגי?
מטפל לגבר ומטפלת לאישה?
מתאים לציבור שלנו?
regaim-spa.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים

Reactions: L1234, ברוך בלייער, @אא@ ועוד 28 משתמשים31 //