בקשה הבו רעיונות למתנה

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
שים לב מה אשתך כתבה באשכול אחר...:cool:

ורק אני לא מבינה איך הם התארסו לפני חצי שנה וכבר יש להם ילדים וכו'?

בד"כ אני לא הטיפוס שחופרת על ניקים... רק ה"ילדת פלא" לגבר... קצת חשוד
חזזזק. אהבתי 😊
אבל, אני מתייחס לשאלה היבשה ומשתדל לענות עליה..
שהתחרבש עם עצמו (או שתתחרבש עם עצמה) מ'כפת לי..

• הוסף לסימניות

כנראה אז אחותה השתמשה בניק שלה..

• הוסף לסימניות

הזוי

• הוסף לסימניות
ההלם פה שהיא כתבה על זה שזה חתן שלה לפני חצי שנה ועכשיו כבר יש להם ילדים ולכן הם לא יכולים לצאת...
זה ששתיהם באותו ניק זה מאד הגיוני דווקא, יש להם מחשב אחד, מה הבעיה ששתיהם יתמשו באותו ניק?

• הוסף לסימניות
ונראה לי ליישב..
הוא לא אמר שיש להם ילדים, הוא אמר שהיא עובדת לפסח עם הילדוד'ס
אולי הכוונה לאחים שלה? שמא היא עושה קייטנה להביא מעט מזומנים שיהיה להם איך לרכוש מתנות זה לזה לחג הקרב ובא? ועדיין צ"ע.

• הוסף לסימניות

פה הם כבר היו נשואים זה קצת לפני ההודעה שהיא מחפשת לחתן שלה מתנה ליום הולדת

• הוסף לסימניות
אני קוראת את האשכול ונקרעת מצחוק,
זה נשמע כמו איזה חקירת שב"כ😂😂😂 כל ההודעות האחרונות.
ואז בסוף "תפסנו אותו\אותה" - ואז "אמאאאא" (הכולבויניק):ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
במקום אחר היו קוראים לזה שיימינג אבל כאן באמת אף אחד לא יודע מי זה אז זה לא כל כך פוגע אולי,
ההיגיון שמישהו שואל מחשבון של מישהו אחר, או בשביל אח/אחות/חבר וכו" הוא דווקא מאד הגיוני כיוון שכדי לכתוב שאלה צריך 7 ימים אז הכי הגיוני זה לבקש ממישהו שישאל בפרוג, וכמובן הרבה מאד ניקים משמשים גם את הבעל וגם את האישה,
ברור שאין סיבה שמי שפתח את האשכול יגיב זה לא יעזור לשום כיוון, אולי באמת כדאי למחוק את האשכול,
להיזהר ברשת תמיד צריך וזה חלק מהסיבה שאי אפשר לכתוב כאן מיילים בפומבי, אין צורך לעורר קונספירציות וחרדות בגלל איזה הודעה, מקווה שהועיל😊

• הוסף לסימניות
ואם כבר אז לכל הניקים שחוששים כל כך למה אתם מגבילים את המעקב אחרי ההיסטוריה שלכם? יש סיבה?
ויש לציין שפותח האשכול לא הגביל את ההיסטוריה, נקודה למחשבה.

• הוסף לסימניות
@ילדת פלא אולי תיישב את הקונספירציות?
בלי קשר לילדת או ילד הפלא...
כמשתמשת חדשה אני תוהה לגבי גבולות וטעם טוב של האשכול הזה
נראה לי שיש כאן חוסר צניעות מסוים, וד"ל
ואם לא תתחברו לחוסר צניעות
אז לכו על חוסר רגישות, מה עם כל הנשים שקוראות וחושבות לעצמן יואו הלוואי בעלי היה ככה מפנק....

• הוסף לסימניות
בלי קשר לילדת או ילד הפלא...
כמשתמשת חדשה אני תוהה לגבי גבולות וטעם טוב של האשכול הזה
נראה לי שיש כאן חוסר צניעות מסוים, וד"ל
ואם לא תתחברו לחוסר צניעות
אז לכו על חוסר רגישות, מה עם כל הנשים שקוראות וחושבות לעצמן יואו הלוואי בעלי היה ככה מפנק....
עברנו רק עכשיו הטרלה של ניק מוזר ולא מוכר
קצת הפסקה עם ההטרלות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

סיכום אירועים: איראן בלהבות - מהמחאות ועד לסף עימות עולמי

הרקע וההתפרצות (סוף דצמבר 2025):

המחאות החלו ב-28 בדצמבר 2025 בטהראן, על רקע משבר כלכלי חריף וצניחה חדה בערך הריאל. מה שהחל כזעקת סוחרים ואזרחים על יוקר המחיה, הפך במהירות לגל הפגנות חסר תקדים ב-187 ערים הקורא להפלת המשטר.

הטבח והחשכת המידע (ינואר 2026):
  • דיכוי אלים: המשטר האיראני הגיב באכזריות יוצאת דופן. לפי נתוני ארגון זכויות האדם HRANA, נכון ל-23 בינואר, מספר ההרוגים המאומת עומד על למעלה מ-5,000 בני אדם, בהם 4,716 מפגינים ועשרות ילדים.
    יש דיווחים לא מאומתים מצד האופוזיציה האיראנית על מעל 60,000 הרוגים!

• מעצרים המוניים: למעלה מ-26,500 בני אדם נעצרו, וקיים חשש כבד להוצאות להורג המוניות בבתי הכלא.

• חסימת אינטרנט: החל מה-8 בינואר הוטל מצור דיגיטלי כמעט מוחלט על המדינה כדי למנוע זליגת תיעודים מהטבח.

המעורבות האמריקנית - "הארמדה של טראמפ":
הנשיא טראמפ, שחזר והזהיר את טהראן מפני המשך הטבח, הכריז ב-22 בינואר כי "ארמדה" אמריקנית (צי ספינות מלחמה, כולל נושאת המטוסים אברהם לינקולן) עושה את דרכה למפרץ הפרסי. טראמפ הבהיר כי ארה"ב בוחנת אפשרויות תקיפה ישירות נגד מטרות שלטוניות אם לא ייפסק הדיכוי. ולאחר הדלפות על ממדי הטבח, הכריז "העזרה בדרך".

הזווית הישראלית והאזורית:
  • כוננות שיא: ישראל נמצאת בדריכות עליונה מחשש שהסלמה אמריקנית תוביל לתגובה איראנית ישירה או באמצעות שלוחיה (פרוקסי).

• איומי נתניהו: ראש הממשלה נתניהו הזהיר כי אם איראן תבצע "טעות" ותתקוף את ישראל, היא תפגוש עוצמה שטרם הכירה.

• איומי טהראן: המשטר האיראני הודיע כי במקרה של תקיפה, בסיסים אמריקניים ויעדים בישראל יהיו "מטרות לגיטימיות".

באשכול זה נמשיך לעדכן סביב השעון בכל התפתחות, דיווחים מהשטח ופרשנויות ביטחוניות.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  8  פעמים
למעלה