שיר חדש הסינגלים והקליפים החדשים

נחמן פילמר - סט אהבת השם

נחמן פילמר - סט אהבת השם.jpg

בצלאל שמיר & יוסף חיים של'שמחות - מחרוזת פסח
עיבוד והפקה: Dj מאוריקו.

בצלאל שמיר & יוסף חיים של'שמחות - מחרוזת פסח.jpg

קבצים מצורפים

• בצלאל שמיר & יוסף חיים של'שמחות - מחרוזת פסח.mp3
    17 MB
שלום וארי ג'ייקובס, יענקי ושלום לעממער, יוסי שווארץ, חיים דוד ברסון, זאבי ואבי מולר, אלי לוין - מחרוזת פסח
עיבוד: מנחם בריסטובסקי. הפקת קליפ: מוטי ברקוביץ.

שלום וארי ג'ייקובס, יענקי ושלום לעממער, יוסי שווארץ, חיים דוד ברסון, זאבי ואבי מולר, אלי לוין ...jpg

קבצים מצורפים

• שלום וארי ג'ייקובס, יענקי ושלום לעממער, יוסי שווארץ, חיים דוד ברסון, זאבי ואבי מולר, אלי לוין ...mp3
    10.3 MB
חיים מרדכי עקשטיין - איין קשיא
לחן: חיים מרדכי עקשטיין. עיבוד: יואלי קאפ.

חיים מרדכי עקשטיין - איין קשיא.jpg

קבצים מצורפים

• חיים מרדכי עקשטיין - איין קשיא.mp3
    10.1 MB

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אתגר קשרי מילים נוסף, מתחלף כל יום ב-13:00

מוזמנים לשלוח רעיונות לאתגר sheva.motion בג'ימייל
וכן אם יש רעיון למשחק מילים אחר שאשמח לבנות.

- ללא התחייבות לאתגר מדי יום
- ללא התחייבות לרמה גבוהה... מי שקל לו מדי, שייתן לילדיו הרכים לפתור

ועוד משחק נחמד שיצרתי בין לבין
אפשר לשנות את רמת הקושי בגלגל השיניים
סיכום אירועים: איראן בלהבות - מהמחאות ועד לסף עימות עולמי

הרקע וההתפרצות (סוף דצמבר 2025):

המחאות החלו ב-28 בדצמבר 2025 בטהראן, על רקע משבר כלכלי חריף וצניחה חדה בערך הריאל. מה שהחל כזעקת סוחרים ואזרחים על יוקר המחיה, הפך במהירות לגל הפגנות חסר תקדים ב-187 ערים הקורא להפלת המשטר.

הטבח והחשכת המידע (ינואר 2026):
  • דיכוי אלים: המשטר האיראני הגיב באכזריות יוצאת דופן. לפי נתוני ארגון זכויות האדם HRANA, נכון ל-23 בינואר, מספר ההרוגים המאומת עומד על למעלה מ-5,000 בני אדם, בהם 4,716 מפגינים ועשרות ילדים.
    יש דיווחים לא מאומתים מצד האופוזיציה האיראנית על מעל 60,000 הרוגים!

• מעצרים המוניים: למעלה מ-26,500 בני אדם נעצרו, וקיים חשש כבד להוצאות להורג המוניות בבתי הכלא.

• חסימת אינטרנט: החל מה-8 בינואר הוטל מצור דיגיטלי כמעט מוחלט על המדינה כדי למנוע זליגת תיעודים מהטבח.

המעורבות האמריקנית - "הארמדה של טראמפ":
הנשיא טראמפ, שחזר והזהיר את טהראן מפני המשך הטבח, הכריז ב-22 בינואר כי "ארמדה" אמריקנית (צי ספינות מלחמה, כולל נושאת המטוסים אברהם לינקולן) עושה את דרכה למפרץ הפרסי. טראמפ הבהיר כי ארה"ב בוחנת אפשרויות תקיפה ישירות נגד מטרות שלטוניות אם לא ייפסק הדיכוי. ולאחר הדלפות על ממדי הטבח, הכריז "העזרה בדרך".

הזווית הישראלית והאזורית:
  • כוננות שיא: ישראל נמצאת בדריכות עליונה מחשש שהסלמה אמריקנית תוביל לתגובה איראנית ישירה או באמצעות שלוחיה (פרוקסי).

• איומי נתניהו: ראש הממשלה נתניהו הזהיר כי אם איראן תבצע "טעות" ותתקוף את ישראל, היא תפגוש עוצמה שטרם הכירה.

• איומי טהראן: המשטר האיראני הודיע כי במקרה של תקיפה, בסיסים אמריקניים ויעדים בישראל יהיו "מטרות לגיטימיות".

באשכול זה נמשיך לעדכן סביב השעון בכל התפתחות, דיווחים מהשטח ופרשנויות ביטחוניות.
העיפו מבט לצד שמאל.
בעצם, גם לצד ימין.
נכון פרסומת יפה?
בכתיבה שיווקית (שקוף שזה AI) הם מבטיחים שכירות מהירה וגבוהה וטאבו בלי בעיות.
מומחי ההשקעות דכאן, מה אומרים?

@בית שמשניק
@יעקב רייניץ
@השקעות R הון
@איצ'ה קו המידע
שלום וברכה
אודה מאוד למי שיש לו נסיון בדבר כזה או עצה ויוכל לעזור לי
מעריכה מאוד כל תשובה או הערה.

אז ככה, אני מלמדת בחוגים בבית שמש
ויש לי קבוצה שהם יחסית ותיקות אצלי, שכל הזמן אני שומעת ד"שים שהם מתלוננות, וכל דבר לא טוב להם
וזה מעיב עלי ממש כי אני משקיעה את כל נשמתי ומוציאה הוןןןן כסףףף ועכשיו לקראת הופעה בסוף שנה, כל פורמט יש להם מה לאמר.
שנה שעברה היה ככה, לפני שנתיים ככה.....
צבע התלבושת\ השיר\ הקבוצה \ יום ההופעה\ השעה...... בכלל לא משנה מה
בתחילה ניסיתי לדבר איתם, לראות אם בתקשורת והדברות אפשר להבין מה מפריע להם, (מדובר בנערות 16+) אבל איתי הם לא מדברות על הנושא כלל, הם רק מפטפטות הלאה לבנות מקבוצות אחרות שכן נהנות ומרוצות או למורות האחרות שלי והד"שים האלה עושים לי נזק.
במיוחד שחלק מהמתסיסות כבר יצאו מהחוג, אבל עדיין מסתובבות איתן יחד וזורעות לי בלאגן גדול.....
אני אובדת עצות ממש,
אשמח לשמוע מה אני יכולה לעשות בשביל לשפר את המצב הנוכחי
תודה רבה מראש לכל העוזרים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  8  פעמים
למעלה