מנחם מנדל סמט
משתמש פעיל
יש לי נדודי שינה אשמח לפתרונות לא כדור שינה וכדו' דחוף כל יום סבל מחדש.
לא לחשוב על זהיש לי נדודי שינה אשמח לפתרונות לא כדור שינה וכדו' דחוף כל יום סבל מחדש.
צריך לא לחשוב אם נרדמים או לא בכלל לא להתייחס לזהנסיתי ולפעמים זה לא עוזר כמה שאני מנסה לשכב רגוע זה לא עוזר.
להחשיך את הבית ולא לעשות דברים מענינים ומסקרנים בסלון (גם לשתות קפה או לקרא עיתון זה מאוד מאוד מאוד מעניין)ולמשל לילדים קטנים מה יש לעשות וכדור שינה לא עוזר
זה לא טוב בכלל זה ממכר ובסוף אי אפשר להירדם בלי זה בכלל מניסיון וכל הזמן המינון עולההכי טוב זה כדור שינה , ובעז"ה החיים ישתנו
יש כיום פתרונות טובים, ברור שצריך להיוועץ ברופא מומחה,זה לא טוב בכלל זה ממכר ובסוף אי אפשר להירדם בלי זה בכלל מניסיון וכל הזמן המינון עולה
יש כאלה שלא ממכריםזה לא טוב בכלל זה ממכר ובסוף אי אפשר להירדם בלי זה בכלל מניסיון וכל הזמן המינון עולה
העניין זה שאני מרגיש תלוי רק בזה ואם אני לי את זה אני מתקשה להירדם הרבה יותריש כאלה שלא ממכרים
צריך להתייעץ עם רופא
צריך להבין את הבעיה ולפי זה לחפש פיתרון מתאיםיש כאן כמה וכמה אשכולות על ״מלטונין״
שזה לא כדור שינה ממכר
ובכל אופן למי שיש לו בעיות זה עוזר מאוד
וכבר האריכו פה רבים על זה שזאולחי זה לא לכתחילה
אבל תעשו את השיקול האם עדיף לסבול חוסר שינה וכל הנלווה לזה
לעומת לקחת משהו שהוא (יחסית) טבעי, ולא ממכר
ולפתור הרבה מהבעיה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
14.05
ט"ז אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל
המסלול המקיף!
18.05
כ' אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עימוד תורני
מותאם לאברכים!
22.05
כ"ד אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב ואדריכלות פנים
המסלול המקיף ותכנים
24.06
ל' סיוון
הטבת ענק לירושלמים!
קורס בוטים ואוטומציות למתכנתים
מתכנתים וגם ירושלמים? פרוג בשיתוף פעולה עם מרכז כיוון ירושלים בהנחות ענק בלעדיות - ולמספר מקומות מוגבל!
קורס מקוצר ומפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום אירועים וסטודיו
המסלול לגברים
תהילים פרק צה
א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי: