• משתמשים יקרים!

בשל עבודות תחזוקה הערב, ייתכן שהאתר יהיה סגור לפרקי זמן שונים לצורכי תחזוקה.
    זוהי סגירה מכוונת, ונועדה לשפר את ביצועי האתר, לטובתכם.
    בתקווה להבנה. תודה על הסבלנות!

מנחם יעקובוביץ

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
אחת ולתמיד אני רוצה להבין למה באתרוג אין נקודות שעולות כסף ובנטפרי יש

המעלה באתרוג:
לא צריך לשלם על בדיקת ופתיחת אתרים
החיסרון באתרוג:
המתנה של יום או יותר עד לקבלת תשובה

המעלה בנטפרי:
אתה יכול לדרג דירוג גבוה ולקבל מענה מהיר
החיסרון בנטפרי:
צריך לשלם עם רוצים לשלוח יותר מ 15 [כך היה בזמני] פניות בחודש

אני רוצה להישאר עם המעלה של אתרוג שזה בחינם ובמקביל שיתנו לי אופציה להוסיף נקודות [בתשלום] למהר את המענה @אינטרנט אתרוג זה אפשרי?

kamer

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
אני רוצה לנסות לראות אם בנושא כאן יהיה אפשר לבקש ממשתמשים לפתוח סרטונים ע"י אתרוג. נתחיל בזה: http://www.youtube.com/watch?v=uGW9ma-xRyc נשמח שתבקשו מאתרוג לפתוח. אם המיזם יעלה יפה, אני אביא בהמשך עוד בלי נדר. תודה!

טובה לוי

משתמש רשום
אני אשמח שיאשרו לפתוח את זה באתרוג.
(אני לא יודעת איך עושים לבד...)

אולי מעניין אותך גם...

ספירת העומר

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

אתגר AI

תספרו 50... תזכורת • אתגר 252

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק צה

א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי:
נקרא  7  פעמים

לוח מודעות

למעלה