תודה רבה לכל המדרגים ול @ETA על האתגר המעניין והמשעשע....
אני מאוד אוהב אומנות והדבר שאני הכי אוהב בAI זאת האפשרות ליצור יצירות אומנות מרהיבות באמצעות הנחיות.
אך דא עקא שע"מ ליצור יצירה טובה באמת שתהיה ראויה לפאר קירות בישראל צריך לתת הנחיות טובות ומדוייקות.
ע"כ.....
תיאור האתגר:
האתגר היום הוא ליצור תמונה בסגנון אומנות ציורי קיר. על התמונה להיות ציור בצבעי מים/ שמן/ אקרילק/ עיפרון/ גואש, בלבד!
סגנון התמונה הוא נוף/דיוקן
(כיון שהבינות שיוצרות אומנות בסגנון הזה לא כ"כ מדברות את השפה 'החרדית/יהודית' והרבה יותר קשה ליצור יצירות כאלו (לי עכ"פ), ע"כ ישנה עדיפות ליצירות יהודיות כמובן לשיקול @מנהל ai)
שימו לב! כיון שמבחנתי מטרת האתגר היא למידה חובה להוסיף פרומפט!
כללי האתגר:
זמני האתגר:
ניתן להעלות יצירות החל מהערב בשעה 22:00 ועד מחר בשעה 23:59 בלבד,
יצירות שיעלו מחוץ לשעות לא יוכלו להשתתף.
דוגמאות לאתגר:

אני מאוד אוהב אומנות והדבר שאני הכי אוהב בAI זאת האפשרות ליצור יצירות אומנות מרהיבות באמצעות הנחיות.
אך דא עקא שע"מ ליצור יצירה טובה באמת שתהיה ראויה לפאר קירות בישראל צריך לתת הנחיות טובות ומדוייקות.
ע"כ.....
תיאור האתגר:
האתגר היום הוא ליצור תמונה בסגנון אומנות ציורי קיר. על התמונה להיות ציור בצבעי מים/ שמן/ אקרילק/ עיפרון/ גואש, בלבד!
סגנון התמונה הוא נוף/דיוקן
(כיון שהבינות שיוצרות אומנות בסגנון הזה לא כ"כ מדברות את השפה 'החרדית/יהודית' והרבה יותר קשה ליצור יצירות כאלו (לי עכ"פ), ע"כ ישנה עדיפות ליצירות יהודיות כמובן לשיקול @מנהל ai)
שימו לב! כיון שמבחנתי מטרת האתגר היא למידה חובה להוסיף פרומפט!
כללי האתגר:
- בכל הודעה ניתן להעלות יצירה אחת בלבד.
- ניתן להוסיף טקסט, לבחירתכם.
- ניתן להעלות עד שלוש יצירות לאתגר.
- היצירה חייבת להיות מרובעת.
- היצירה נוצרה במיוחד לצורך האתגר ובבינה מלאכותית בלבד.
- יש להעלות תמונה בקובץ JPG או PNG. (קבצים בפורמט webp לא עולים טוב.)
- לפני ההשתתפות באתגר חובה לקרוא את חוקת האתגרים.
- נא לשים לב שהתמונה עומדת בכללי האתר.
- שימו לב! לפי כללי פרוג אין להעלות תמונה של בנות מעל גיל 3
- פטפטת בנספח בלבד!
זמני האתגר:
ניתן להעלות יצירות החל מהערב בשעה 22:00 ועד מחר בשעה 23:59 בלבד,
יצירות שיעלו מחוץ לשעות לא יוכלו להשתתף.
דוגמאות לאתגר:
אמנות התזת צבעי מים גחמנית. נוף מרוחק. נמל שליו של ונציה באיטליה, עם סירות מפרש עוגנות, כשצבעים מרהיבים של דמדומים רוקדים על פני השמים, ויוצרים יצירת מופת עוצרת נשימה. תאורה חמה רכה. מרקם מפורט, משיכות מכחול אקספרסיביות, גרגירי נייר עדינים, קומפוזיציה מלאת דמיון, אווירה פנטסטית, כחולים ותפוזים עמוקים, זוהר שעת הזהב, כשרון ארט נובו, אמנות קונספטואלית, נוף מלכותי, אווירה חלומית, רזולוציית 8k, טרנדים ב-Artstation, Unreal Engine 5.

אופק רחב, ים פתוח, עיגון של צי ספינות, עוגן בצורת חץ, מעליו ניתן לראות באמצעו ירח גדול בגווני לבן נוטה לזהב, מאת סטיוארט אדמונדסון, תומס וולס שאלר וניטה אנגל , קפדני, מורכב, מפורט בצורה מורכבת, ציור בצבעי אקרילק
תמונת נוף של חוף עם אבני בזלת בזריחה תצלום מלמטה כלפי מעלה ברקע שתי ציפורים רחוקות אבל אפשר שמן על בד לראות עפות בשמיים את הגלים מתנפצים על אבני הבזלת הצבועות בעדינות בצבעי שמן extra limbs draft
דיוקן עיפרון צבעוני. זריקה בינונית. שועל לבן יושב על צוק מושלג, כשמאחוריו עצי אשוח מכוסי שלג. פוקוס רך. אור עדין וחם. לחישות של פתיתי שלג. צבעי פסטל רכים. קווים עדינים, אקספרסיביים. רזולוציית 8k. האיכות הטובה ביותר. מפורט מאוד. יְצִירַת מוּפֵת