• משתמשים יקרים!

בשל עבודות תחזוקה הערב, ייתכן שהאתר יהיה סגור לפרקי זמן שונים לצורכי תחזוקה.
    זוהי סגירה מכוונת, ונועדה לשפר את ביצועי האתר, לטובתכם.
    בתקווה להבנה. תודה על הסבלנות!

בריאות אשכול התיעצויות מרכזי לתזונה בריאה וספורט

פנחס ציור עיפרון

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
יוצרי ai
כאן ניתן להתיעץ בכל מה שקשור לענייני תזונה בריאה, תזונת ספורט, תרגילים ,וכדומה

כל מי שיש לו שאלה בעניין או שמעוניין לשתף את הידע שלו עם אחרים מוזמן בשמחה רק בקשה אחת, במידה ואתה רוצה לענות תשובה רק עם אתה באמת יודע מה שאתה עונה ושלא ח"ו יבוא תקלה על ידי זה

ש.ב.א

משתמש סופר מקצוען
אשמח לקבל מתכונים/ רעיונות לתזונה קטוגנית.
במיוחד רעיונות ל"נשנושים"

תשוקת הלימוד

משתמש חדש
עריכה תורנית
בעיקרון חלווה (יש מתכונים ברשת)
עוגיות קמח שקדים.
עוגיות טחינה.
ולכל אחד הרבה גירסאות.
בהצלחה..

פנחס ציור עיפרון

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
יוצרי ai
מכירים את זה שאתם קונים אבקת חלבון, אבל אחרי שאתם טועמים אותה אתם מתחרטים שקניתם, ?
(אבל אין כבר מה לעשות כי כבר פתחתם וזה יקר לקנות עכשיו חדש, וחוץ מזה גם עם אני אקנה חדש מי ערב לי שהוא יהיה טעים?)
אני מנוסה קצת יחסית באבקות חלבון ועד עכשיו אי אפשר לומר שנהנתי מהטעם של החלבון (לפעמים בלשון המעטה)
כן יצא לי לטעום אחד בטעם שוקולד שהיה סביר אבל אחרי כמה מנות זה יוצא מהאף.
אז הפתרון היקר יחסית הוא לקנות פירות קפואים ולערבב אותם עם החלבון עד שלא מרגישים את הטעם שלו,
או שיש פתרון יותר זול: המלצות .
אז בא נגיע לעיקר , האם קניתם אבקת חלבון וטעמתם (לא פעם אחת אלא תקופה מסוימת)ואמרתם וואו!!! מושלם!.?
עם כן אשמח שתשתפו אותי (ואת כולם) בטעם האולטימטיבי וגם בחברה

ממש תודה לכל הממליצים .

פנחס ציור עיפרון

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
יוצרי ai
לאף אחד אין המלצה? מאוד חשוב לי המידע הזה, זה ממש יעזור לי(וכמובן לעוד אנשים):)

מכירים את זה שאתם קונים אבקת חלבון, אבל אחרי שאתם טועמים אותה אתם מתחרטים שקניתם, ?
(אבל אין כבר מה לעשות כי כבר פתחתם וזה יקר לקנות עכשיו חדש, וחוץ מזה גם עם אני אקנה חדש מי ערב לי שהוא יהיה טעים?)
אני מנוסה קצת יחסית באבקות חלבון ועד עכשיו אי אפשר לומר שנהנתי מהטעם של החלבון (לפעמים בלשון המעטה)
כן יצא לי לטעום אחד בטעם שוקולד שהיה סביר אבל אחרי כמה מנות זה יוצא מהאף.
אז הפתרון היקר יחסית הוא לקנות פירות קפואים ולערבב אותם עם החלבון עד שלא מרגישים את הטעם שלו,
או שיש פתרון יותר זול: המלצות .
אז בא נגיע לעיקר , האם קניתם אבקת חלבון וטעמתם (לא פעם אחת אלא תקופה מסוימת)ואמרתם וואו!!! מושלם!.?
עם כן אשמח שתשתפו אותי (ואת כולם) בטעם האולטימטיבי וגם בחברה

ממש תודה לכל הממליצים .
כן אני לוקח אבקת חלבון צמחית 100% ללא גלוטן וחלב או בשר בטעם וניל מערבב עם חלב סויה ומוסיף 5-6 אגוזי לוז (2 כפות זרעי פשתן להורדת כולסטרול ולאומגה 3 לא חייב להוסיף) ושם בננה קפואה לא חייב בננה שלימה אפשר חצי
אני קונה בננות במשנת יוסף בערך כ-32 בננות 2 אשכולות מחכה לבישול הכי גבוה ומצד שני לפני הרקבה הכוונה בשל בשיא אני טועם מידי יום כשהם צהובות 100% מקלף את כל הבננות שוטף זהירות מתולעים ואח"כ חותך כל בננה לחתיכות נחמדות 7-10 ושם בשקיות אוכל במקפיא כמה שיותר מהר שלא ישחירו ואני לא אאבד את כל הויטמינים
בכל יום מערבב בשייקר של נינג'ה על מהירות הכי נמוכה חצי דקה בערך ועובר למהירות 2 עוד חצי דקה כדי שיטחן לי את זרעי פשתן
בתוצאה לוקח לי 1-2 דקות להכנה מחכה 10 דק' ואף יותר לשייק הטעים ביותר כדי שישביע אותי יותר וישפיע הרבה יותר טוב תוצאות בשטח ערני פעיל יום יום שעות רבות מאוד מה שלפני לא היה לי כח אצלי אין עניין להרזות כי אני יעלם מהפה אבל לאישתי הועיל להרזיה כי לא אכלה דברים אחרים
אפשר להכין פנקייק מהשייק שלנו כדורי שוקלד ועוד רעיונות
מאיזה חברה אני קונה תתקשר אלי כי אני גם משווק אז בפרטי
053-419-2717​

פנחס ציור עיפרון

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
יוצרי ai
כן אני לוקח אבקת חלבון צמחית 100% ללא גלוטן וחלב או בשר בטעם וניל מערבב עם חלב סויה ומוסיף 5-6 אגוזי לוז (2 כפות זרעי פשתן להורדת כולסטרול ולאומגה 3 לא חייב להוסיף) ושם בננה קפואה לא חייב בננה שלימה אפשר חצי
אני קונה בננות במשנת יוסף בערך כ-32 בננות 2 אשכולות מחכה לבישול הכי גבוה ומצד שני לפני הרקבה הכוונה בשל בשיא אני טועם מידי יום כשהם צהובות 100% מקלף את כל הבננות שוטף זהירות מתולעים ואח"כ חותך כל בננה לחתיכות נחמדות 7-10 ושם בשקיות אוכל במקפיא כמה שיותר מהר שלא ישחירו ואני לא אאבד את כל הויטמינים
בכל יום מערבב בשייקר של נינג'ה על מהירות הכי נמוכה חצי דקה בערך ועובר למהירות 2 עוד חצי דקה כדי שיטחן לי את זרעי פשתן
בתוצאה לוקח לי 1-2 דקות להכנה מחכה 10 דק' ואף יותר לשייק הטעים ביותר כדי שישביע אותי יותר וישפיע הרבה יותר טוב תוצאות בשטח ערני פעיל יום יום שעות רבות מאוד מה שלפני לא היה לי כח אצלי אין עניין להרזות כי אני יעלם מהפה אבל לאישתי הועיל להרזיה כי לא אכלה דברים אחרים
אפשר להכין פנקייק מהשייק שלנו כדורי שוקלד ועוד רעיונות
מאיזה חברה אני קונה תתקשר אלי כי אני גם משווק אז בפרטי
053-419-2717​
תודה על ההמלצה אני יחשוב על זה אבל אני מעוניין בחלבון נטו שהוא פשוט טעים לבד ללא תוספות כלשהם
וגם איזה חברה חשוב מאוד

תודה על ההמלצה אני יחשוב על זה אבל אני מעוניין בחלבון נטו שהוא פשוט טעים לבד ללא תוספות כלשהם
וגם איזה חברה חשוב מאוד
הציעו לי משהו חדש מוצר ישראלי מיוחד במינו כשרות של הרב לנדא לא כל המוצרים בכשרות הרב לנדא שים לב רק הצמחי טבעוני
בקישור תקבל 15% הנחה בהצלחה
תוכנית הרזיה כולל אבקת חלבון ושייק ארוחה 425 ש"ח ממש כלום כסף אם מעניין אותך תקנה באתר שם

מארז ארוחה מלאה טבעוני 425 ויתקשרו אליך ויצרו איתך קשר כדאי להוסיף את המגנט 35 שח אנשים שינו שם את כל החיים שלהם הורידו 20 ק"ג ב- 4 חודשים והוסיפו במסת שריר בהצלחה​

פנחס ציור עיפרון

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
יוצרי ai
חטיף חלבון חדש של מקס ברנר (לא שיווקי רק אומר מה שראיתי לטובת הכלל)

חטיף חלבון של מקס ברנר שוקולד טעים לא מרגישים את החלבון כלל בהכשר איגוד הרבנים
החיסרון הגדול שזה ממש יקר יש סך הכל 20 גרם חלבון בחטיף (לשם השוואה יש חטיפי חלבון של 35 גרם חלבון באותו מחיר ) והמחיר מינימום 15!!! (ראיתי גם בעשרים)

חוץ מזה נראה לי שכרגע אין את זה באתר שלהם אלא זה ניסיוני בחנויות

מה אתם אומרים שווה או לא שווה

שפריץ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
וגם איזה חברה חשוב מאוד
ממליצה על אבקת חלבון של אלפא.
יש להם כל מיני טעמים (חלק חלב נוכרי) והם מצוינים בלי שום תוספת.
יש גם מארזים קטנים יותר (של 700 גרם אם אני לא טועה) והם טובים להתחלה כדי להכיר את הטעמים.
אני מזמינה מאתר טבע בריא.

אני ממליץ שוב על הקודם
כי זה חלבון מלא משלים וטעים טבעי פולי סויה
החלבון שמוכרים בחטיפים אינו מלא גם 35 גרם האפקט בגוף אולי 14 גרם
והמחיר הרבה יותר משתלם
רק אולי לך יותר קשה לקחת את זה
אבל אפשר בפנקיק בעוגות ועוד
בהצלחה
ובריאות איתנה
אין מה לקנות חלבון אם חלב נוכרי כשיש חלבון ברמת כשרות ובאיכות הרבה יותר טובה

SHILATI

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
חלבון מי גבינה נספג בצורה טובה יותר מחלבון סויה(אולי פחות בריא)
חלבון ממי גבינה דוחה מאוד
אם הוא ממליץ על חלבון של ג'וס פלאס, אז מכירה מישהיא שמשתמשת ממש מרוצה
לא ממליצה או שיש לי איזה אחוזים מזה
רק אומרת שהוא באמת טעים, כל אחד ינסה מה שנראה לו

אולי מעניין אותך גם...

ספירת העומר

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

אתגר AI

תספרו 50... תזכורת • אתגר 252

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק צה

א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי:
נקרא  7  פעמים

לוח מודעות

למעלה