קינוחים איך שומרים על שכבות ג'לי יפות בכוסיות?

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
הכנתי שכבה ראשונה של ג'לי אדום בכוסיות.
מה צריך לעשות כדי שכשאשפוך ג'לי צהוב הוא יישאר נפרד
ולא ימיס את האדום ויתערבב איתו?
 

נחמה למה

משתמש פעיל
הכנתי שכבה ראשונה של ג'לי אדום בכוסיות.
מה צריך לעשות כדי שכשאשפוך ג'לי צהוב הוא יישאר נפרד
ולא ימיס את האדום ויתערבב איתו?
אפשר להקפיא מעט את הג'לי הראשון.

אני אישית בד"כ מקררת היטב את השכבה הראשונה
כשקר, מכינה את השכבה השניה
מערבבת כדי שיצטנן ולא יהיה ממש רותח. ואז לפני שזה מתחיל להתגבש, שופכת
 

**Moko**

משתמש פעיל
הכנתי שכבה ראשונה של ג'לי אדום בכוסיות.
מה צריך לעשות כדי שכשאשפוך ג'לי צהוב הוא יישאר נפרד
ולא ימיס את האדום ויתערבב איתו?
בגדול אין טירחה גדולה סביב העניין- רק לקרר או אפילו להמתין על השיש עד שזה יתקשה (אפשר לבדוק שזה התקשה ע"י הטיית הכוסית הצידה ולראות שהג'לי נשאר כגוש אחד ולא "נשפך" כחלקיקים)
אח"כ לשפוך את השכבה הבאה מלמעלה וכן הלאה
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

תודה
נקרא  0  פעמים

לוח מודעות

למעלה