• משתמשים יקרים!

בשל עבודות תחזוקה הערב, ייתכן שהאתר יהיה סגור לפרקי זמן שונים לצורכי תחזוקה.
    זוהי סגירה מכוונת, ונועדה לשפר את ביצועי האתר, לטובתכם.
    בתקווה להבנה. תודה על הסבלנות!

לימוד נהיגה איך למנוע פגיעה של רכב עוקף משמאל או ימין (עבריין...) בהולך רגל ?!

Moti-DriveBH

Moti-DriveBH מורה לנהיגה בית שמש
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
🚸 איך מונעים את האסון הבא?
רכב עוצר בצד ימין כדי לאפשר להולך רגל לחצות – ורכב אחר עוקף במהירות מצד שמאל, מבלי לראות את הולך הרגל.
זוהי אחת הסכנות הקטלניות והנפוצות בכבישים העירוניים.

💡 הפתרון?

🚦 נהגים – אל תעקפו רכב שעצר, במיוחד ליד מעבר חצייה.
👨‍🏫 מורי נהיגה – לימדו את התלמידים לזהות את הסכנה ולהגיב נכון.

#נהיגה_אחראית #הולכי_רגל #בטיחות_בדרכים #טכנולוגיה_מצילת_חיים #מורי_נהיגה

העשיל פרידמאן

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אם אינך נוהג ברכב על בסיס יומי - דלג להודעה הבאה!!

השיטה הכי טובה זה לנהוג כמו בנאדם, ולא על 13 קמ"ש + ברקסים כל 3 מטר לאורך רחוב שלם ללא אפשרות עקיפה...

ככה כשתגיע לרחוב רחב עם נתיבים מרובים לכל כיון, לא תגרום לנהג שמאחוריך לחשוב ששוב אתה סתם דופק ברקס ולצאת לעקיפה.

הערה חשובה א: מי שלא מחזיק רכב, ונתקע מאחורי נהגים כאלו על בסיס יומי, מתבקש שלא להגיב או ללייק לטוב או למוטב להודעתי זו.
הערה חשובה ב: אין שום היתר לאדם שנתקע כנ"ל לצאת לעקיפה פזיזה מבלי לבדוק אם הפעם ישנה סיבה אמיתית לעצירתו של הנודניק!! סכנת נפשות!!
אין בהודעתי הצדקה למי שעושה זאת, יש בה הטלת אשמה משנית (בנוסף למופרע שאשם ב90%, עוד 10% אשמה) לנודניק המעצבן שחושב שכביש נועד לנסיעה במהירות קלנועית...

אם אינך נוהג ברכב על בסיס יומי - דלג להודעה הבאה!!

Moti-DriveBH

מנוי פרימיום
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
מזכיר לי שבקורס רענון נהיגה המורה אמר שהרבה פעמים במעבר חציה הוא עוצר בכוונה באמצע- חוסם נתיב כדי למנוע מהמופרעים הנל להמשיך בנסיעה..
רעיון לא רע פחות רלוונטי לתלמידי נהיגה שחייבים להתמקם לרוב בימין

Moti-DriveBH

מנוי פרימיום
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
רעיון לא רע פחות רלוונטי לתלמידי נהיגה שחייבים להתמקם לרוב בימין
המלצה אם חלילה אתם נתקלים בסיטואציה כזאת אתם קולטים את הרכב במראה שלכם דוהר להולך הרגל תשתמשו בצופר תסמנו להולך רגל תוציאו את היד מהחלון תעשו הכל להציל את הולך הרגל...

אמא לשלוש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כהולכת רגל אם אני נתקלת בסיטואציה של מעבר חציה עם שני נתיבים אני עוברת את הרכב הראשון ובודקת אם הנתיב השני פנוי לחלוטין.

מים אחרונים

משתמש מקצוען
🚸 איך מונעים את האסון הבא?
רכב עוצר בצד ימין כדי לאפשר להולך רגל לחצות – ורכב אחר עוקף במהירות מצד שמאל, מבלי לראות את הולך הרגל.
זוהי אחת הסכנות הקטלניות והנפוצות בכבישים העירוניים.

💡 הפתרון?

🚦 נהגים – אל תעקפו רכב שעצר, במיוחד ליד מעבר חצייה.
👨‍🏫 מורי נהיגה – לימדו את התלמידים לזהות את הסכנה ולהגיב נכון.

#נהיגה_אחראית #הולכי_רגל #בטיחות_בדרכים #טכנולוגיה_מצילת_חיים #מורי_נהיגה
אולי לאותת שמאלה?

אסתריקה הלר

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
לפני כמה שבועות זה קרה לי
רכב בא לעקוף אותי כשמשפחה חצתה את הכביש
עשיתי מעט שמאלה (היה לי מטר בערך ) והוא נעצר בחריקה, ב"ה לא פגע בי
לצערי אני רואה את זה הרבה בביתר. רוב הנהגים סבלניים ואנושיים, אך יש גם מיעוט של נהגים חסרי סבלנות (ושכל)

Moti-DriveBH

מנוי פרימיום
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
צודקת לחלוטין!

כמורה לנהיגה, אני רואה הכול...
יש דבר אחד שממשיך להפתיע אותי כל פעם מחדש – כמה חוסר סבלנות יש לנהגים כלפי רכבים והולכי רגל ואפילו לרכב לימוד נהיגה.

רכב לימוד זה לא סתם עוד רכב.
בתוך הרכב הזה יושב תלמיד או תלמידה, שלוקחים את ההגה בפעם הראשונה, מתמודדים עם לחץ, עם כללים חדשים ועם עולם שכולו תנועה ודינמיקה.
ואז – בדיוק ברגעים הכי רגישים, מגיע מאחור רכב שלוחץ, צופר, עוקף בחוסר זהירות או סתם משדר: "מה אתם עושים לי באמצע הדרך?"

מורה לנהיגה רואה גם איך נהגים אחרים מזלזלים בהולכי רגל, לא נותנים זכות קדימה, עוקפים במעברי חצייה – והכול בגלל "לחץ", "עומס", או "פשוט ממהר".

שנזכה לביאת משיח בקרוב ממש!
מוטי אלימלך - מורה לנהיגה בית שמש.

קבצים מצורפים

• טסט עברת לא שילמת.png
    טסט עברת לא שילמת.png
    KB 327.4 · צפיות: 2

mlpk

משתמש מקצוען
חד משמעית!
אני לפני פחות מחודש גמרתי לעשות רישיון,
אחד הדברים שעבדנו עליו הרבה במהלך השיערים, זה לזהות התנהגויות של רכבים אחרים,
אם רכב בנתיב השני עצר - כנראה שהוא נותן להולך רגל לעבור...

אולי מעניין אותך גם...

ספירת העומר

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

אתגר AI

תספרו 50... תזכורת • אתגר 252

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק צה

א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי:
נקרא  7  פעמים

לוח מודעות

למעלה