עוגות/עוגיות עוגה שאפשר לשים בשקית

Bingo

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אני מחפשת מתכון לעוגות שמתאים לשלוח עם הבעל / הילדים לבית כנסת
משהו שאני מניחה להם בבוקר בשקית והם אוכלים בזמן ההפסקה של התפילה.
לא בחושות כי הם בדר"כ מאד מתפוררות
לא עם ציפויי שוקולד וקצפות כי הם נמרחות

איזה סגנון אתן מציעות?
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
אני שולחת בקופ' ח.פ.
טורטים, דובשניות, כרוכיות, רוגאלאך, שושנים וכד'.
נשמר אסתטי ונח מאד.
 

היפי

משתמש פעיל
מה עם עוגת סנדביץ?
אולי מקלות שוקולד צ'יפס שהעני העלתה לא מזמן?
 

נחמי מן

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
את יכולה גם בצק פריך ממולא
אני אישי אוהבת עם מלית אוכמניות אבל יש שפע ממרחים למלא- תפוח וקינמון, תמרים וכו'
את יכולה גם להשביח את זה ןלשים בפנים קרוקנט שקדים
 

bini boo

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
יש את הרוגלאך הקטנים האלה, בלי מילוי, שטובלים אחרי האפיה בסירופ וניל, העלו כאן כמה פעמים מתכון, אם תרצי אכתוב כאן.
מושלם לקחת.
לא מתפורר ולא מלכלך
 

Bingo

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
שימי בקאפקייקס, יש לי מתכון שלא מתפורר בכלל, רוצה?

יש את הרוגלאך הקטנים האלה, בלי מילוי, שטובלים אחרי האפיה בסירופ וניל, העלו כאן כמה פעמים מתכון, אם תרצי אכתוב כאן.
מושלם לקחת.
לא מתפורר ולא מלכלך

אשמח מאד לקבל את המתכון....
 

welcome

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
העוגה של הני בקר של חמאת בוטנים ושוקולד ציפס לא מתפוררת.
 

בדוח

משתמש מקצוען
אשמח מאד לקבל את המתכון....

זה מתכן בסיסי ואת יכולה להוסיף תוספות איך שבא לך, מה שהכי רץ אצלי זה שוקולד ציפס. אני קונה בחנויות אפיה את הקטנטנים וזה הולך פצצה. אפשר חמוציות, אפשר למלא במלית כלשהיא אוכמניות, שוקולד, חלבה וכו וכו

4 כוסות קמח
2 כוסות סוכר (אני שמה 1.5 וזה פסדר)
1 כוס שמן
1/2 כוס מיץ תפוזים
1/2 כוס מים (אני לפעמים שמה כוס מיץ תפוזים במקום 1/2 מיץ ו1/2 מים)
4 ביצים
2 כפיות א. אפיה

מילוי שבחרת

בקערה שמים חצי מכמות הקמח ואז את כל החומרים, ולמעלה את חצי הקמח הנותר. מערבבים עד לעיסה חלקה. אם את שמה שוקו ציפס, תכניסי עכשיו ותני ערבוב קצרצר. אם את שמה מלית, את שופכת למנגט קצת, מניחה מעל חצי כפית מילוי ומכסה בעוד בלילה. לא כדאי למלא יותר מ2/3 מנגט. אני מניחה מנגטים בתוך תבנית שקעים ואז ממלאה וככה נשמרת צורה יפה.

הצלחות!
 

bini boo

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
אני התכוונתי לרוגלאך קטנים ללא מילוי, אבל גם זה נשמע טוב.
אם תרצי את המתכון- כתבי.
 

עיטורים פלוס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
עימוד ספרים
ר"ה כבר עבר, ובטוח מצאתם מה לשלוח לביהכ"נ,
שאלת על המתכון לרוגלאך הקטנים,
מתכון שהכנתי לאחרונה, נשמע פחות או יותר מה ששרונית התכוונה:

רוגלאך לבנים

לבצק
קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
1 כוס מים פושרים
2 כוסות שמן
4 ביצים
6 כפות סוכר
--
לערבב את כל החומרים ללוש את הבצק במיקסר 10 דקות,
להשאיר להתפחה כשעה וחצי.
לרדד לעיגול גדול, או מלבן ארוך, לחתוך למשולשים קטנים, לגלגל ולאפות עד להזהבה, כשהרוגלאך אפויים - בעודם חמים, לטבול בסירופ.

לסירופ
2 כוסות מים
2 כפות תמצית וניל (אפשר גם יותר)
מיץ מלימון גדול
1/2 1 כוסות סוכר
--
להמיס בסיר לסירופ נוזלי
---------------
לפני ההגשה, אבל בהדגשה על לפני, ניתן לפזר א. סוכר, אם הא. סוכר נשארת על הרוגלאך הרבה זמן, היא עלולה להפוך לגבישי א. סוכר.
1601324861692.png
 

קבצים מצורפים

  • 1601324921300.png
    1601324921300.png
    KB 453.7 · צפיות: 26
  • 1601324935702.png
    1601324935702.png
    KB 294.2 · צפיות: 26

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  13  פעמים

לוח מודעות

למעלה