דרוש מתכון מתכון הדגל הקל שלך

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפרורים רק עם תבלינים?
איך זה נדבק לנתחים?
את טובלת אותם במשהו קודם?

כן, הפירורים רק עם תבלינים, החזה בטבעו לח, והפירורים נדבקים מצוין
 

חני גרינשטיין

משתמש סופר מקצוען
אני אופה רק בתנור.
יום אחד התחשק לי לפנק יותר, וטיגנתי, פה אחד כולם טענו שהאפוי טעים פי מליון.

אני מערבבת פירורי לחם מוזהבים, פפריקה מתוקה, שום גבישי ומלח בשקית הקפאה, טובלת נתחים של חזה עוף
מחממת מראש תנור על 200 מע',
מניחה בתבנית עם נייר אפיה, שופכת מעט שמן מלמעלה.
אופה כ-10 דק' עד שהשמן מבעבע, הופכת לעוד דקה ומוציאה,
התוצאה-שניצל עסיסי, טעים ומרגיש כמו מטוגן, נסו והיווכחו.
תגידי, היה לך פעם שם ניק אחר שמתחיל בש'?
כתבת פעם את המתכון הזה תחת הכותרת "שניצל כמו באולמות"?
כבר הרבה שנים אני מכינה ככה בזכותך.
כבר "מכרתי" את המתכון להרבה אנשים והם מברכים אותי ואותך.

שכוייח!
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
תגידי, היה לך פעם שם ניק אחר שמתחיל בש'?
כתבת פעם את המתכון הזה תחת הכותרת "שניצל כמו באולמות"?
כבר הרבה שנים אני מכינה ככה בזכותך.
כבר "מכרתי" את המתכון להרבה אנשים והם מברכים אותי ואותך.

שכוייח!

כן,

החלפתי בשל ניק שלא הפסיק להטריד אותי בפרטי, גם כשחסמו, פתח משתמשים חדשים, ולא היתה לי ברירה לצערי.

ב"ה חלף ועבר מן העולם.

ותודה, שמחה לשמוע, וכיף לי לדעת שאנשים מכינים ונהנים!
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
צודקת אין סיכוי!! גם אני ניסתי עשרות פעמים, זה לא פריך ומת כזה...

מכרתי את המתכון הנ"ל לפני שנים, הניקית @חני גרינשטיין מכינה כך (תקראי בנ"ל) את יכולה לבדוק אצלה.

יוצא ציפוי פריך (לא מידי) בצבע כתום בוהק, ותוך לבן צח ועסיסי.
 

דבוצ'קה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
מתכון מעולה לסטייקים של אפרת ליבפרוינד,
פייבוריט אצלי:
פורסים חזה עוף לפרוסות דקות
מערבבים בקערה:
3 כפות שמן
כף פפריקה
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
שן שום כתושה (אני מחליפה בשום גרוס)
2 כפות סוכר חום (הוספה שלי)

מכניסים את כל פרוסות החזה לקערה מערבבים היטב (שיהיו מכוסות מכל הכיוונים)
שוטחים בתבנית (אם נשאר מהרוטב שופכים מלמעלה)
מחממים תנור ל200 מעלות
אופים כ12 דקות.

(לפעמים אני מטגנת את הסטייקים עם הרוטב במחבת פסים, שאז זה בכלל תענוג, רק שהם מתכווצים קצת...)
 

נעמיתוש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מתכון לשייק נפלא בריא (מחלי ממן) וקלללל
בערב, כשאת אחרי המירוץ והמרץ
לשתות בהנאה ובבריאות

בננה לא גדולה
כוס חלב 1% או חצי כוס חלב 3%
שלגון (אני שמה את הדיאטטי )
כוס מים
וכוס+ קוביות קרח.

לערבב הכל- (בלנדר יד/נינג'ה)
יוצא המון!
וזהו!!

מניסיון- שווה.
 

נעמה 26

משתמש פעיל
מתכון לבצק שמתאים גם למילוי מתוק וגם למלוח, בכלום עבודה.

(כוס קרטון)
כוס מים רותחים
3/4 כוס שמן
1 א"א
4 כוסות קמח
מחלקים ל4 מורחים את המילוי הרצוי ,מגלגלים לרולדה וחותכים.
אופים בין 30- 40 דק' על 180- 200 מעלות.

מילויים לדוג':
ממרח תמרים + אגוזים למתוק (וכשמתקרר לפזר אבקת סוכר.)
טונה עם קוביות פיציות של בצל, שום גבישי, כמון, פ"ש ומעט מיונז לגיבוש.
(על זה מרחתי ביצה ושומשום)
והנה מבצק אחד שלא לוקח להכינו יותר מ5 דק'
קיבלתי גם עוגיות תמרים וגם עוד משהו פיקנטי....
אני גם עושה המון, מעוולה ממש, ממליצה
מילוי נוסף מוצלח
2 חלבונים להציף עם כוס סוכר
להוסיף 250גר' אגוזים טחונים (לי היה רק 150 ויצא מעולה)
לערבב ולמלאות
מושלם
א. סוכר למעלה
 

זעירא דמן חבריא.

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה תורנית
מתכון לבצק שמתאים גם למילוי מתוק וגם למלוח, בכלום עבודה.

(כוס קרטון)
כוס מים רותחים
3/4 כוס שמן
1 א"א
4 כוסות קמח
מחלקים ל4 מורחים את המילוי הרצוי ,מגלגלים לרולדה וחותכים.
אופים בין 30- 40 דק' על 180- 200 מעלות.

מילויים לדוג':
ממרח תמרים + אגוזים למתוק (וכשמתקרר לפזר אבקת סוכר.)
טונה עם קוביות פיציות של בצל, שום גבישי, כמון, פ"ש ומעט מיונז לגיבוש.
(על זה מרחתי ביצה ושומשום)
והנה מבצק אחד שלא לוקח להכינו יותר מ5 דק'
קיבלתי גם עוגיות תמרים וגם עוד משהו פיקנטי....
כמה זמן להתפיח (אם בכלל)?
 

ופל בלגי

משתמש מקצוען
איך מכינים מוקרם?
מרתיחים בסיר:
שמנת מתוקה
שקית רוטב פטריות (2 כפות)
מעט חלב,
מלח ופלפל
כשרותח, מוסיפים 2-3 פרוסות גבינה צהובה, מערבבים עד שנמס.
ושופכים על פסטה \ תפוחי אדמה \ בלינצ'עס וכו'...

אפשר לטגן לפני כן בצל, לא חובה. (טעים מאוד גם בלי)
ואפשר גם להוסיף פטריות, למי שאוהב.

בהצלחה ובתאבון!

ו - תשאירי לי גם משהו... :p
 

חצאית קפלים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
ארוחה חמה ומזינה בסיר חד פעמי אחד
אפס כלים לשטוף!!
להניח בסיר חד פעמי גדול חצי חבילת פתיתים ואחד קופסת שימורי אפונה וגזר עם המים שלהם
להוסיף שמן מלח פלפל ופפריקה ולערבב בכף חד פעמית
להניח בשכבה מעל ברוקולי קפוא משקית
להניח שכבה עליונה חזה עוף פרוס לשניצל
לבזוק על העוף מלח פלפל פפריקה ותבלינים אדומים נוספים אם יש בבית כמו תבלין לסטייק, לקבב, גריל עוף וכדו'
לשפוך על הכל מים לכיסוי
להכניס לתנור על חןם גבוה
ללכת לקפל כביסה ולסדר את הבית בנתים....
מקבלים ארוחה עסיסית עם רוטב טעים במיוחד
בתאבון
צפה בקובץ המצורף 671647
צפה בקובץ המצורף 671648
אופים את זה מכוסה או לא?
 

Tweenset

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
הפייבוריט שלי:
קציצות בחמש דקות!

קופסת שימורי אפונה וגזר (חשוב טיפה להסתכל שאין חתיכות שחורות פה ושם)
מוסיפים פירורי לחם. אני פשוט שופכת כמות כלשהי שנראית מתאימה
ביצה אחת
תבלינים - פפריקה, הכי - גריל בשר!
אם לא אז טוסקנה, או גריל עוף, פלפל שחור או כל תיבול אחר שאוהבים
מחממים שמן במחבת יוצרים קציצות ומטגנים משתי הצדדים עד להשחמה.
זה מהיר מאד! מתוך דקה -שתיים התערובת מוכנה.
קחו בחשבון שזה מתחסל בערך באותו זמן..
גם זמן הטיגון מהיר מאד.

עריכה: אם יש במקרר שאריות של אורז/פירה/ירק מבושל כלשהו תמיד אפשר להוסיף.
 
נערך לאחרונה ב:

Tweenset

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L

Tweenset

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
ארוחה חמה ומזינה בסיר חד פעמי אחד
אפס כלים לשטוף!!
להניח בסיר חד פעמי גדול חצי חבילת פתיתים ואחד קופסת שימורי אפונה וגזר עם המים שלהם
להוסיף שמן מלח פלפל ופפריקה ולערבב בכף חד פעמית
להניח בשכבה מעל ברוקולי קפוא משקית
להניח שכבה עליונה חזה עוף פרוס לשניצל
לבזוק על העוף מלח פלפל פפריקה ותבלינים אדומים נוספים אם יש בבית כמו תבלין לסטייק, לקבב, גריל עוף וכדו'
לשפוך על הכל מים לכיסוי
להכניס לתנור על חןם גבוה
ללכת לקפל כביסה ולסדר את הבית בנתים....
מקבלים ארוחה עסיסית עם רוטב טעים במיוחד
בתאבון
צפה בקובץ המצורף 671647
צפה בקובץ המצורף 671648
נראה מעולה!!
אגב, סיר ח"פ מאד לא מומלץ בריאותית.
ולא כדאי לשימוש קבוע
 

20:39

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
ארוחת צהריים מהממת ב7 דקות!!!
מושטים מופשרים מתובלים בשמן זית, שום כתוש ( מוכן), גריל דג, כמון
בתנור 20 דק' על 220. לא מכוסה
באותו תנור אורז בתבנית,
על כל כוס אורז 2 כוסות מים, לתבל בשמן, מל"פ, אבקת מרק עוף ואבקת שום.
לאפות מכוסה איזה 40 דק'.
אם באלכם אפשר להוסיף סלט זריז,
וקיבלתם שילוב של ארוחה טעימהההה!!!
שזמן הכנתה צ'יק צ'אק!!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  13  פעמים

לוח מודעות

למעלה