בס"ד
שלום לכל חברי הפורום הנפלאים!
אנחנו עומדים כרגע בשלב ההחלטות לקראת השיפוץ.
אנחנו מעוניינים לעשות מטבח פסח, וכנראה גם להחליף שיש במטבח הרגיל.
מקריאת מאמרים באינטרנט (לדוגמא, או לדוגמא, או לדוגמא),
מתקבל הרושם ששיש מסוג "גרניט פורצלן" הוא הפתרון הכי מוצלח:
עמיד לחום, סריטות, חומרים חריפים, לא סופג נוזלים כתמים ובקטריות, חזק (יחסית?)
פחות או יותר - מי שמציין שיש לו חסרון - זה רק בגזרת המחיר.
למעשה, ישנם כמה מותגים של חברות רציניות שכולם נשמעים על אותו רעיון:
דקטון, נאוליט, למינם, פיאנדרה ועוד.
בעוד שבגזרת המחיר נראה שיש הבדלים מטורפים (לא מבירור אלא מהמאמרים הנ"ל).
בעוד שדקטון סביב ה-1000 ש"ח למטר, נאוליט סביב ה-3000 ש"ח למטר.
רציתי לשאול,
האם ידוע על הבדלי איכות משמעותיים / הבדלים אחרים שמצדיקים את ההפרש,
או שזה רק עניין של מותג / יוקרה / סטייל וכדו'?
ובכללי,
הייתי מאד שמח ומעריך מי שיוכל לשתף מנסיון את התרשמותו מהחומרים הנ"ל לטוב או למוטב.
תודה רבה!!!
שלום לכל חברי הפורום הנפלאים!
אנחנו עומדים כרגע בשלב ההחלטות לקראת השיפוץ.
אנחנו מעוניינים לעשות מטבח פסח, וכנראה גם להחליף שיש במטבח הרגיל.
מקריאת מאמרים באינטרנט (לדוגמא, או לדוגמא, או לדוגמא),
מתקבל הרושם ששיש מסוג "גרניט פורצלן" הוא הפתרון הכי מוצלח:
עמיד לחום, סריטות, חומרים חריפים, לא סופג נוזלים כתמים ובקטריות, חזק (יחסית?)
פחות או יותר - מי שמציין שיש לו חסרון - זה רק בגזרת המחיר.
למעשה, ישנם כמה מותגים של חברות רציניות שכולם נשמעים על אותו רעיון:
דקטון, נאוליט, למינם, פיאנדרה ועוד.
בעוד שבגזרת המחיר נראה שיש הבדלים מטורפים (לא מבירור אלא מהמאמרים הנ"ל).
בעוד שדקטון סביב ה-1000 ש"ח למטר, נאוליט סביב ה-3000 ש"ח למטר.
רציתי לשאול,
האם ידוע על הבדלי איכות משמעותיים / הבדלים אחרים שמצדיקים את ההפרש,
או שזה רק עניין של מותג / יוקרה / סטייל וכדו'?
ובכללי,
הייתי מאד שמח ומעריך מי שיוכל לשתף מנסיון את התרשמותו מהחומרים הנ"ל לטוב או למוטב.
תודה רבה!!!