עוגות/עוגיות עוגת טורט היער השחור-הקצף לא הוקצף לגמרי. יש טעם להמשיך את ההכנה?

**Moko**

משתמש פעיל
התחלתי להכין את העוגת טורט הנ"ל ובהתחלה צריך להקציף ביצים עם סוכר עד לקבלת קצף.
לא קיבלתי קצף.. קצת יותר עיסה דביקה כזאת ולא מבעבעת בכלל
זה אמור להיות כזה?
יש מה להמשיך הלאה במתכון או שחבל על החומרים והעוגה לא תצליח?
@ה. בקר אנא עזרתך :)
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
התחלתי להכין את העוגת טורט הנ"ל ובהתחלה צריך להקציף ביצים עם סוכר עד לקבלת קצף.
לא קיבלתי קצף.. קצת יותר עיסה דביקה כזאת ולא מבעבעת בכלל
זה אמור להיות כזה?
יש מה להמשיך הלאה במתכון או שחבל על החומרים והעוגה לא תצליח?
@ה. בקר אנא עזרתך :)
הקצפת תחילה מעט ללא הסוכר עד שהתקבל קצת קל ואז התחלת להוסיף סוכר בהדרגה?
הקצף לא צריך להיות מבעבע אחרי הוספת הסוכר והקצפה של כמה דקות אבל הוא צריך להיות קשה ויציב ברמה שהוא לא נוזל מהמקצף כשאת מרימה את המקצף
 

**Moko**

משתמש פעיל
הקצפת תחילה מעט ללא הסוכר עד שהתקבל קצת קל ואז התחלת להוסיף סוכר בהדרגה?
הקצף לא צריך להיות מבעבע אחרי הוספת הסוכר והקצפה של כמה דקות אבל הוא צריך להיות קשה ויציב ברמה שהוא לא נוזל מהמקצף כשאת מרימה את המקצף
הקצפתי לפני שהוספתי סוכר אבל הוא לא מספיק התייצב.
כרגע הוא כן נוזלי יחסית
במתכון יש גם כפית א"א וכפית סודה לשתייה. זה יעזור?
(אני מכינה את המתכון של הטורט בשביל להשתמש כרולדה)
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יְהוָה שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  7  פעמים

לוח מודעות

למעלה