דגים שיתוף-דג מעוצב למשלוח מנות

ווי

משתמש פעיל
דג סלומון למשלוח מנות :
קנינו את הדג ביום שישי טרי שהגיע באותו יום לחנות אפינו במוצ''ש
ועיצבנו בו ביום בפורים שהכל יהיה הכי טרי שאפשר
יצא טעים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אורך הבסיס 1.5 מ' ואורך הדג 70 ס''מ
את הדג אפינו לבד בתנור -מי שרוצה את המתכון בכיף!
1711386505428.jpeg
 

מלי שיר

משתמש פעיל
דג סלומון למשלוח מנות :
קנינו את הדג ביום שישי טרי שהגיע באותו יום לחנות אפינו במוצ''ש
ועיצבנו בו ביום בפורים שהכל יהיה הכי טרי שאפשר
יצא טעים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אורך הבסיס 1.5 מ' ואורך הדג 70 ס''מ
את הדג אפינו לבד בתנור -מי שרוצה את המתכון בכיף!
צפה בקובץ המצורף 1607864ג
פשוט שלמות!!!!
אשמח למתכון....... לא יודעת מתי אכין...... אבל טוב שיהיה לי בצד, כי זה נראה מדהים
 

ווי

משתמש פעיל
זה נראה נהדר!
למה לא העמדת את הדג על הבטן?
יש דרך פשוטה להעמיד אותו יציב
כי עשיתי חריצים בדג ואז היו רואים את החריצים רק בצד אחד פחות אהבתי עניין של טעם
לא הבנתי איפה דוחפים את הגושים של הנייר כסף? מה שאני מכירה שאפשר לשים ירקות וזה מעמיד את הדג
אשמח לדעת אולי לשנה הבאה:)
 

פרוגמטי

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
D I G I T A L
כי עשיתי חריצים בדג ואז היו רואים את החריצים רק בצד אחד פחות אהבתי עניין של טעם
לא הבנתי איפה דוחפים את הגושים של הנייר כסף? מה שאני מכירה שאפשר לשים ירקות וזה מעמיד את הדג
אשמח לדעת אולי לשנה הבאה:)
בבטן של הדג
לפני האפייה וכך הוא עומד על התבנית ומתקשה כמות שהוא ואז אחרי הקירור מעבירים בזהירות למגש ומקשטים.
 

ווי

משתמש פעיל
אשמח ממש למתכון
זה נראה שלמות
איך כל האורך נכנס לתנור?
תאמת שזה היה באמת מורכב
בהתחלה חשבנו לבשל על הפלטה 4 שעות (שמעתי אנשים שעשו את זה ויצא להם טוב)
אנחנו כן עשינו את זה בתנור יש לנו יחסית תנור גדול רוב הדג נכנס. כל החלק של התנור שלא נסגר שמנו נייר כסף של פסח עבה שהחום לא יצא והרבה מגבות מעל ניסינו להגדיל את התנור כמה שאפשר:) וכמובן שהחלק של הראש הוא היה כלפי חוץ שאותו לרוב פחות אוכלים והוא יצא גם מצוין ונאכל עד הסוף.
 

.B.B

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
@ווי הדג נראה מעולה!
מחכים למתכון...

@המטבח של סימא
יש בחנויות מוצרים של "המטבח של סימא"
קשור אליך?
כי אכלנו בשבת קרעפלאך שלהם והיה חבל על הזמן
 

saralulu

משתמש מקצוען
מטורףףףף
הייתי מאוד שמחה לקבל :)
צירפתם גם רטבים לירקות?
 

ווי

משתמש פעיל
תודה על כל התגובות החמות!!!!

להלן המתכון:
לוקחים את הדג מנקים אותו טוב מפנים ומבחוץ
משרים אותו כמה ד' עם מלח גס ולימון
שוטפים את הדג מהמלח
חורצים חריצים בדג כל ס''מ אחד שתיים עיין בתמונה
מניחים בתוך תבנית מרופדת מפזרים מלח גס בשפע ולימון

רוטב:
קופסא של רסק עגבניות
כף וחצי אבקת מרק עוף
4 כפות סוכר
מעט פלפל שחור

מערבבים עם קצת מים חמים ומברישים תדג עם הרוטב מכל הכיוונים
מומלץ להוסיף רצועות דקות של גזר,בצל,גמבות. ולפזר על הדג ובתוכו(מוסיף טעם)
עוטפים בנייר כסף מכניסים לתנור על חום נמוך לכ 3/4 שעה
לאחר האפיה לנקות את הדג מהירקות עדיף שהוא חם יורד יותר בקלות

להיזהר לא לגמור את הדג לפני שהאורחים מגיעים ;)
ואז מגיע החלק הכיף של לעצב את המגש
מצורף תמונה של העיצוב לפני שהנחנו את הדג
בתאבון!

1711472348278.jpeg
 

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
D I G I T A L
איך משנעים בלי תזוזה?
משגע!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  17  פעמים

לוח מודעות

למעלה