מתכון לעוגיות שוקלד ציפס פריכות
אחד הטעימים!
יוצאות יפות ומשורטטות (לכולם לא רק למוכשרות שביננו...)
3 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1 ס.וניל
1 ביצה
100 גר' מחמאה מומסת
50 גר' שוקולד מריר מומס
חצי כוס שמן
חצי כוס סוכר
כוס שוקוציפס (מומלץ לבן כי העוגיות חומות-אני אישית יותר אוהבת את הטעם של החום)
2 כפות ממרח שוקולד השחר (לא ניסיתי חברות אחרות, מאמינה שגם הולך..)
מערבבים הכל עם כף בקערה לבצק רך ונעים
לגלגל עיגולים קטנים ולשטח .
לאפות על חום 170 כ25 דקות (תלוי בתנור)
לחכות שיתקשה על התבנית.
מזכירה- העוגיות פריכות לא רכות..!
מומלץ לעשות כמות כפולה
בהצלחה!
אחד הטעימים!
יוצאות יפות ומשורטטות (לכולם לא רק למוכשרות שביננו...)
3 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1 ס.וניל
1 ביצה
100 גר' מחמאה מומסת
50 גר' שוקולד מריר מומס
חצי כוס שמן
חצי כוס סוכר
כוס שוקוציפס (מומלץ לבן כי העוגיות חומות-אני אישית יותר אוהבת את הטעם של החום)
2 כפות ממרח שוקולד השחר (לא ניסיתי חברות אחרות, מאמינה שגם הולך..)
מערבבים הכל עם כף בקערה לבצק רך ונעים
לגלגל עיגולים קטנים ולשטח .
לאפות על חום 170 כ25 דקות (תלוי בתנור)
לחכות שיתקשה על התבנית.
מזכירה- העוגיות פריכות לא רכות..!
מומלץ לעשות כמות כפולה
בהצלחה!