עוגות מעוצבות

אילולי

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אפשר לדעת איך???
באיזו קצפת אתם משתמשים. עשיתי עוגה וניסתי לעשות פרחים והם היו ממש ממש לא יציבים, נופלים כאלו
חצי מים. אשמח לשמוע אי יצאה לכל האלופות שכאן קצפת כ״כ יציבה.
אני שמה בקצפת רק ריץ'
עם כף פודינג על כל כוס ריצ'..
בלי סוכר!!!!
סוכר הורס!!!
 

Rachel27

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אני שמה בקצפת רק ריץ'
עם כף פודינג על כל כוס ריצ'..
בלי סוכר!!!!
סוכר הורס!!!
ריץ של השף הלבן וכדו' או ריץ של מכירות ביתיות שמגיע בכוס חד פעמי?
 

אילולי

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
ריץ של השף הלבן וכדו' או ריץ של מכירות ביתיות שמגיע בכוס חד פעמי?
אני עושה בריצ' של תנובה..וכו' כאילו של חברה...
אבל מי שעושה ממכירות ביתיות או מה שאמרת.. אז צריכה להוסיף לזה גם קצת מים..
 

Rachel27

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אני עושה בריצ' של תנובה..וכו' כאילו של חברה...
אבל מי שעושה ממכירות ביתיות או מה שאמרת.. אז צריכה להוסיף לזה גם קצת מים..
אני דווקא משתמשת רק בשף הלבן. רק אם נתקעתי ואין ברירה קונה את הסוג השני - אבל לא ממש מצליחה לעבוד איתו...
וממש חידשת לי על הסוכר.
תודה רבה. אנסה.
 

משי 1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
אפשר לדעת איך???
באיזו קצפת אתם משתמשים. עשיתי עוגה וניסתי לעשות פרחים והם היו ממש ממש לא יציבים, נופלים כאלו
חצי מים. אשמח לשמוע אי יצאה לכל האלופות שכאן קצפת כ״כ יציבה.
מצטרפת לשאלה
לאחרונה ניסיתי בכמה אופנים להכין את הריצ' ועדיין לא מרוצה
הנה כמה דוגמאות
1602587821266.png

1602599642494.png

1602599686722.png

1602599868671.png

1602599974872.png

הפרחים עדיין לא מספיק יפים ויציבים
קשה לעצב ככה..

בחלק היותר יציבים (שני התמונות האחרונות) הכנתי קצפת (ריצ ממכירה ביתית) עם אבקת סוכר ופודינג
אז בתמונות האחרונות זה באמת נראה טוב
אבל לפעמים לא הצליח לי עם אותה כמות מדויקת... :(
בתמונה העליונה לדוגמה זה רק עם פודינג (4 כפות לריצ גילדן כפי ש @רותי12 המליצה) ולא הייתי מרוצה....
 
נערך לאחרונה ב:

אילולי

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
@משי 1
דווקא נראה שכן יצא לך ממש יציב...:rolleyes:
אבל תנסי את מה שכתבתי למעלה... אולי יעזור...
ואגב שכחתי לכתוב.. אל תקררו את הקרם /קצפת לאחר שהיא מוכנה...
כשתוציאו היא עדיין תהיה טובה אבל היא עלולה אחרי כמה דקות פשוט להישבר ולהיות מיםםםם(בכל אופן מניסיון לא נעים..:()
 

משי 1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
@משי 1
דווקא נראה שכן יצא לך ממש יציב...:rolleyes:
אבל תנסי את מה שכתבתי למעלה... אולי יעזור...
ואגב שכחתי לכתוב.. אל תקררו את הקרם /קצפת לאחר שהיא מוכנה...
כשתוציאו היא עדיין תהיה טובה אבל היא עלולה אחרי כמה דקות פשוט להישבר ולהיות מיםםםם(בכל אופן מניסיון לא נעים..:()
זה מה שכתבתי שלא תמיד זה יוצא טוב וזה מתסכל...
אז את אומרת לשלם כל פעם על ריצ' יקר??? :(
 

רעיה מ

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אפשר לדעת איך???
באיזו קצפת אתם משתמשים. עשיתי עוגה וניסתי לעשות פרחים והם היו ממש ממש לא יציבים, נופלים כאלו
חצי מים. אשמח לשמוע אי יצאה לכל האלופות שכאן קצפת כ״כ יציבה.
אני משתמשת בריץ ממכירות ביתיות
ומכינה שתי סוגי קצפות אחת קלילה יותר לבסיס העוגה החלק
והשניה יציבה יותר לעיצוב
את הסוג הראשון אני מכינה כרגיל מוסיפה מים ופודינג ומקציפה
לסוג השני אני מוסיפה בערך חצי מכמות המים שצריך + פודינג , וכך זה יוצא יציב מספיק לעיצוב
 

אילולי

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אז את אומרת לשלם כל פעם על ריצ' יקר??? :(
למה יקר??
ריצ' של חברות יותר יקר מריצ' של מכירות ביתיות??
טוב...
אני משתמשת בריץ ממכירות ביתיות
וצכינה שתי סוגי קצפות אחת קלילה יותר לבסיס העוגה החלק
והשניה יציבה יותר לעיצוב
את הסוג הראשון אני מכינה כרגיל מוסיפה מים ופודינג ומקציפה
לסוג השני אני מוסיפה בערך חצי מכמות המים שצריך + פודינג , וכך זה יוצא יציב מספיק לעיצוב
נשמע מעניין...
 

משי 1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
למה יקר??
ריצ' של חברות יותר יקר מריצ' של מכירות ביתיות??
טוב...

נשמע מעניין...

כמה עולה לך בחנות ריצ'?

לי יצא של גלידן 5 ב-20
והסוג הרגיל 4 ב-18
בקיצור 4-4.5 ש"ח לכוס חד פעמי שמוסיפים לו חצי כוס מים
 

אילולי

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
בחיים לא בדקתי...
אני קונה של תנובה..
נראה לי 250 מ"ל...
נראה לי 8.9 שח.
לא בטוחה בכלל בנתונים...
אבל עכשיו שאני כותבת את זה, זה כן נשמע לי יקר...
 

משי 1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
בחיים לא בדקתי...
אני קונה של תנובה..
נראה לי 250 מ"ל...
נראה לי 8.9 שח.
לא בטוחה בכלל בנתונים...
אבל עכשיו שאני כותבת את זה, זה כן נשמע לי יקר...
אם זה היה לפרנסתי מילא..
רק שאני מכינה כרגע רק לאחיינים וכד' :)
מצד שני זה מתסכל לעבוד קשה ולהסתבך
עוד פרח ועוד אחד לפח.........
 

סופרוומן

משתמש מקצוען
כאן יש כמה הדרכות
הטיפים כאן עובדים
מנסיון
 

:)Rachel

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אפשר הסבר איך עושים את הפרחים?
זה מסובך?
והעוגות כאן אחת אחת!!!!!
 

סופרוומן

משתמש מקצוען
 

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  18  פעמים

לוח מודעות

למעלה