מאסטרית בעיצוב שיער
משתמש רשום
משתמשת בהם כמו שהםאו קיי, אז הם טחונים 'אפס', כן?
לא כדאי ממש דק כדי שיישאר הקראנציות
משתמשת בהם כמו שהםאו קיי, אז הם טחונים 'אפס', כן?
עם פצפוצי אורז ילך טוב?מממממ נשמע טוב!!
אני מכירה את זה עם שברי קורנפלס
יוצא קראנצ'י...!!!
בודאיעם פצפוצי אורז ילך טוב?
תודה!בודאי
אם פותחת האשכול תרצה בכך אעביר להפסקת אוכל.למה לא בפורום הרלוונטי?
@hbecker
טעות שלי,אם פותחת האשכול תרצה בכך אעביר להפסקת אוכל.
לא יודעת אם המכוון פתחה כאן.
כמה זמן את שמה בהקפאה?מוציאים כשזה עדיין לא קפוא לגמרי וחותכים לריבעים קטנים
אורגינלתודה!
עדיף טחונים או אורגינל?
כן, מרוב שזה קל לזכור, לא רושמים, ואז....הכי אהבתי - זה קליט.
500 גרם, שלושה חומרים.
לא צריך אפילו לרשום.
פעם ראיתי מתכון דומה,
שיבולת שועל, בננה, שוקולד מריר..
זה היה קצר, לא זוכרת איפה ראיתי.
אם מישהי מכירה - אשמח.
מוכנה לשתף כמה זמן שמת במקפיא?מוכן!
במשקל אולי?איך אני מודדת 500 גרם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכח
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אַשְׁרֵי כָּל יְרֵא יְהוָה הַהֹלֵךְ בִּדְרָכָיו:ב יְגִיעַ כַּפֶּיךָ כִּי תֹאכֵל אַשְׁרֶיךָ וְטוֹב לָךְ:ג אֶשְׁתְּךָ כְּגֶפֶן פֹּרִיָּה בְּיַרְכְּתֵי בֵיתֶךָ בָּנֶיךָ כִּשְׁתִלֵי זֵיתִים סָבִיב לְשֻׁלְחָנֶךָ:ד הִנֵּה כִי כֵן יְבֹרַךְ גָּבֶר יְרֵא יְהוָה:ה יְבָרֶכְךָ יְהוָה מִצִּיּוֹן וּרְאֵה בְּטוּב יְרוּשָׁלִָם כֹּל יְמֵי חַיֶּיךָ:ו וּרְאֵה בָנִים לְבָנֶיךָ שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: