אז ככה,את צורבת פטריות טריות על מחבת יבשה. עד לספיגת הנוזלים
אח"כ שופכת חצי כוס רוטב סויה
רבע כוס סילאן
שני שיני שום כתושות
נותנים לפטריות לספוג טעמים על אש נמוכה.
עד שאת רואה שהפטריות קיבלו צבע שזוף ועסיסי.
בנתיים במחבת נפרדת מטגנים בטטה מקולפת בעזרת מקלף על למראה זהוב...
אפשר להגיש על מצע חסה עם עגבניות שרי
ולזרות מעל שומשום שחור או לבן...
בהצלחה!!!!
אח"כ שופכת חצי כוס רוטב סויה
רבע כוס סילאן
שני שיני שום כתושות
נותנים לפטריות לספוג טעמים על אש נמוכה.
עד שאת רואה שהפטריות קיבלו צבע שזוף ועסיסי.
בנתיים במחבת נפרדת מטגנים בטטה מקולפת בעזרת מקלף על למראה זהוב...
אפשר להגיש על מצע חסה עם עגבניות שרי
ולזרות מעל שומשום שחור או לבן...
בהצלחה!!!!