חגים שבועות- מתוקים- עוגות/עוגיות/קינוחים

MAGNET

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
סופלה גבינה

חיפשתי משהו שיהיה קינוח לשבועות.
רציתי משהו שיוגש חם.
בנוסף למוס ריבת חלב ושוקולד שאכין בעז"ה.
העני תודה!
עשיתי ויצא טעים ברמות!!
 

סייעתא דשמייא

משתמש צעיר
העני הכנתי בשישי את הסופלה גבינה יצא מעדן!!!
(הוספתי קובית שוקולד כדי להרגיש שזה ממש סופלה)

לגבי הפירורים יצא לי מדי דביק והיה לי קשה לפורר מעל הגבינה מה שעשיתי הוספתי עוד סוכר ושקדים כדי שיהיה יותר פירורי
איך את פוררת?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
העני הכנתי בשישי את הסופלה גבינה יצא מעדן!!!
(הוספתי קובית שוקולד כדי להרגיש שזה ממש סופלה)

לגבי הפירורים יצא לי מדי דביק והיה לי קשה לפורר מעל הגבינה מה שעשיתי הוספתי עוד סוכר ושקדים כדי שיהיה יותר פירורי
איך את פוררת?
התפורר לי מצוין.
השתמשת בשקדים טחונים או קמח שקדים?
אולי תלוי ברמת הטחינה של קמח השקדים.

אבל מה שעשית זה מעולה
 

רחלי טל

משתמש מקצוען
איזה גודל תבנית?
לדעתך אפשר להשתמש בבסיס פאי מוכן של גפן?
וכל מי שמעלה מתכון לעוגה, נא לכתוב גודל תבנית.
תבנית ח"פ מלבנית רגילה לעוגה
או תבנית עגולה קוטר 26 ס"מ

לא נראה לי שילך בסיס פאי מוכן כי הכל נאפה יחד-הבסיס עם המילוי והציפוי, בסיסי הפאי המוכנים אפויים כבר, לא?
 

טוסט

משתמש צעיר
סופלה גבינה

חיפשתי משהו שיהיה קינוח לשבועות.
רציתי משהו שיוגש חם.
בנוסף למוס ריבת חלב ושוקולד שאכין בעז"ה.

רציתי גם שלא יהיה מאוד משמין.
משהו אישי שאוכל לקחת לעצמי [ולוותר על המוס] ולא להרגיש נקיפות מצפון. זה לא דיאטתי בהגדרה אבל יחסית לעוגות גבינה וקינוחים חלביים הוא סביר בהחלט.

הלכתי עם המחשבה להכין מין סופלה גבינה עם קראנצ' שקדים מעל.

יצא מושלם. לא מדי מתוק. אבל מתוק מספיק.
אצטרך להכין שוב לשבועות כי נשארו כרגע רק בודדים מתוך 16 יחידות שהכנתי. לא מיהרתי להקפיא. שילמתי מחיר.


רכיבים ל-16 קוקטים קטנים. [לא הגדולים ממש ולא הפצפונים] קוטר של בערך 4 ס"מ

500 גרם גבינה לבנה 5%
1 פודינג וניל
1 כוס סוכר
3 ביצים
3/4 כוס קמח
קמצוץ קינמון [אפשר לוותר מי שלא אוהב]
4 סוכר וניל
1 שמנת חמוצה 15%

מערביים את כל הרכיבים בקערה עד לקבלת קרם חלק

ממלאים בקוקטים לגובה 2/3-3/4. התערובת עולה באפיה ואח"כ צונחת קצת אבל אם ממלאים מדי היא תגלוש.

מכינים קראנצ' שקדים:
1 כוס קמח שקדים
1/3 כוס שמן
1/2 כוס סוכר

מערבבים לקבלת פירורים.
מפזרים פירורים על תערובת הגבינה.

אופים ב 180 מעלות כ-15-18 דקות. בתנור שחומם מראש.

הסופלה מוכן כאשר הוא יציב במגע.


כוסות חד פעמי פשוטים כמו בכל המתכונים שלי.

האמת- שהם טעימים חמים, רותחים. וטעימים גם קרים.


מחממים לפי ההגשה על הפלטה.
צפה בקובץ המצורף 658073
@hbecker מהתמונה זה נראה שיש גם שכבת פירורים למטה?
 

טוסט

משתמש צעיר
עוגת גבינה בציפוי ריבת חלב,
מתכון הדגל המשפחתי.
היתרון הוא שהחומרים זמינים, יחסית.
לבסיס:
250 גר' ביסקויטים מפוררים
1 חב' חמאה מומסת
מערבבים ושטחים על תבנית גדולה
למילוי:
6 ביצים
2 כוסות סוכר
750 גרם גבינה לבנה
2 שמנת חמוצה
1 אשל
1 פודינג וניל
8 כפות קמח
מקציפים חלבונים עם כוס סוכר, מערבבים את יתר החומרים,
מקפלים לתוך הקצף ואופים 45 דקות על 180 מעלות,
לציפוי:
2 שמנת חמוצה
250 גרם ריבת חלב.
מערבבים את השמנת עם ריבת החלב, שופכים על העוגה החמה
ואופים עוד 10 דקות.
@big smile מה גודל התבנית? תודה
 

Elisheva

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
תודה!
זה בעצם לא אותו מתכון שיש בתמונה בפנים, נכון?
כי במתכון השכבה העליונה זה רק גנאש, ובתמונה זה נראה עוד שכבת מוס..
ואין ג'לטין? זה נשאר יציב בכ"ז?
 

Elisheva

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
אם את רוצה טריקולד על בסיס שמנת וקרם אינגלייז שהיא יותר מוסית ועשירה יש למלכי אדלר מתכון.
אם את רוצה הכנה פשוטה יותר פשוט תכיני שלשה גנאשים, תקציפי אותם ותקפיאי בשכבות.
יש לך לינק?
 

סמולטוק

משתמש מקצוען
אני מחפשת מתכון מוצלח ומנוסה לעוגת טריקולד
אני הכנתי ביום שישי את זאת-
כמה פשוטה ככה טעימה
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
[QUOTE = "טוסט, פוסט: 7730568, חבר: 18981"]
@hbecker מהתמונה זה נראה שיש גם שכבת פירורים למטה?
[/ציטוט]
כתבתי באחת התגובות שבחל הדקתי מתערובת הפירורים בתחתית הקוקטים.
אבל לדעת זה מיותר ולא נצרך
 

shifrash

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
[QUOTE = "אלישבע, פוסט: 7730702, חבר: 7695"]
תודה!
נכון?
כי במתכון השכבה העליונה זה רק גנאש, ובתמונה זה נראה עוד שכבת מוס ..
בי ג'לטין? זה נשאר יציב בכ"ז?
[/ציטוט]
היה לי בעבר מתכון עם ג'לטין ויצא בטעם קרוב יותר לפלסטיק,
הכנתי לבת מצווה של הבת שלי, התמונה של העוגה שלי. כי זריתי מעל בוטנים מסוכרים שבורים
 

shifrash

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
תודה!
זה בעצם לא אותו מתכון שיש בתמונה בפנים, נכון?
כי במתכון השכבה העליונה זה רק גנאש, ובתמונה זה נראה עוד שכבת מוס..
ואין ג'לטין? זה נשאר יציב בכ"ז?
היה לי בעבר מתכון עם ג'לטין ויצא בטעם קרוב יותר לפלסטיק,
הכנתי לבת מצווה של הבת שלי, התמונה של העוגה שלי. כי זריתי מעל בוטנים מסוכרים שבורים.
הפודינג מקשה אותה.
 

shifrash

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
אני מחפשת מתכון טוב וברור לקרמבל תפוחים עם עוגת גבינה.
משהו עם מוצרים סטנדרטיים
 

Elisheva

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
היה לי בעבר מתכון עם ג'לטין ויצא בטעם קרוב יותר לפלסטיק,
הכנתי לבת מצווה של הבת שלי, התמונה של העוגה שלי. כי זריתי מעל בוטנים מסוכרים שבורים.
הפודינג מקשה אותה.
את עשית שכבה נוספת?
כי במתכון מצוינות רק 2 שכבות
וכמה זמן מראש אפשר להכין?
אחסון במקפיא או מקרר?
 
נערך לאחרונה ב:

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
@shifrash יש מתכון לעוגת גבינה וקראמבל תפוחים בחוברת תנובה שיצאה בשבוע שעבר.
מתכון של השף רון יוחננוב.
 

shifrash

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
את עשית שכבה נוספת?
כי במתכון מצוינות רק 2 שכבות
וכמה זמן מראש אפשר להכין?
אחסון במקפיא או מקרר?
הבסיס הוא נחשב השכבה השלישית
בגדול אני שיניתי קצת,
עשיתי בסיס כמו רולדה כהה, אבל דקה, מעליה שכבה של שוקולד מריר חלבי כהה, מעל שוקולד חלב חום, ומעל שוקולד לבן ,
הכל אותו דבר, קצפת וחצי עם כל שוקולד בנפרד,
ומעל הכל שפכתי את השוקולד המומם,
אבל השוקולד המומס חייב להיות קר, שלא ימיס את העוגה למטה,
בגדול היא טובה להקפאה, רק בקופסה גדולה שתישמר הטריות ולא יקבל טעם של הקפאה.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

תודה
נקרא  0  פעמים

לוח מודעות

למעלה