לפעמים אילוץ כלשהו ממריץ אותנו ומביא אותנו לתוצאה מעניינת ומפתיעה.
גם במטבח, לעיתים מחסור בחומר גלם מסוים יוציא מאיתנו יצירתיות וכושר אילתור.
שתפו אותנו במתכון למאפה ששיניתם בו לפחות אחד מהרכיבים המשמעותיים
והתוצאה הייתה משודרגת ואף עלתה על המקור.
תנאי האתגר:
א. מתכון לעוגה או מאפה אחר. (לא תבשיל)
ב. מתכון שאתם הם אלו שחשבתם בו על השינוי.
בונוס יינתן למתכון שחידשתם במיוחד לכבוד האתגר.
ג. מתכון שבו השינוי מתבטא באופן מודגש מבחינת הטעמים (לא החלפת מרגרינה בשמן וכו')
ד. כתבו את המתכון המקורי וציינו באופן ברור את השינוי שערכתם בו.
ה. עדיפות למתכון שהכנתם בעבר בצורתו המקורית וחובה שהכנתם אותו לאחר השינוי.
ו. מתכון מפורט וברור לכל קורא: מידות (לפחות בכוס), שלבי הכנה מפורטים ומידות חום וזמנים מדויקות ככל שניתן וכן תנאי קירור ואחסון והקפאה אם ישנה.
ז. הצעת הגשה נאה ומפורטת.
נקודות בונוס תינתנה על תמונה טובה ומשקפת.
האתגר יינעל בעוד שבועיים מהיום.
מוצ"ש, י"ג בשבט
בהצלחה!
תגובות, בקשות, הערות, הארות ושאלות בנספח:
https://www.prog.co.il/threads/אתגר-2-הצורך-הוא-אבי-ההמצאה-נספח.514999/
גם במטבח, לעיתים מחסור בחומר גלם מסוים יוציא מאיתנו יצירתיות וכושר אילתור.
שתפו אותנו במתכון למאפה ששיניתם בו לפחות אחד מהרכיבים המשמעותיים
והתוצאה הייתה משודרגת ואף עלתה על המקור.
תנאי האתגר:
א. מתכון לעוגה או מאפה אחר. (לא תבשיל)
ב. מתכון שאתם הם אלו שחשבתם בו על השינוי.
בונוס יינתן למתכון שחידשתם במיוחד לכבוד האתגר.
ג. מתכון שבו השינוי מתבטא באופן מודגש מבחינת הטעמים (לא החלפת מרגרינה בשמן וכו')
ד. כתבו את המתכון המקורי וציינו באופן ברור את השינוי שערכתם בו.
ה. עדיפות למתכון שהכנתם בעבר בצורתו המקורית וחובה שהכנתם אותו לאחר השינוי.
ו. מתכון מפורט וברור לכל קורא: מידות (לפחות בכוס), שלבי הכנה מפורטים ומידות חום וזמנים מדויקות ככל שניתן וכן תנאי קירור ואחסון והקפאה אם ישנה.
ז. הצעת הגשה נאה ומפורטת.
נקודות בונוס תינתנה על תמונה טובה ומשקפת.
האתגר יינעל בעוד שבועיים מהיום.
מוצ"ש, י"ג בשבט
בהצלחה!
תגובות, בקשות, הערות, הארות ושאלות בנספח:
https://www.prog.co.il/threads/אתגר-2-הצורך-הוא-אבי-ההמצאה-נספח.514999/
נערך לאחרונה ב: