זה יוצא מספיק רך?מחממים מחבת ללא שמן ומזהיבים את הנודלס
כמה זמן?
זה יוצא מספיק רך?מחממים מחבת ללא שמן ומזהיבים את הנודלס
צודקת!אין בזה גם מיונז?
יש אפשרות ללחוץ בהודעה על עריכה, לא?חבל שאני כבר לא יכולה לשנות בהודעה..
רק תוך שעות בודדות מפרסום ההודעה.יש אפשרות ללחוץ בהודעה על עריכה, לא?
אפשר לבקש מהמנהלות לערוך.רק תוך שעות בודדות מפרסום ההודעה.
זו הודעה ישנה...
זה צריך לצאת קשה וקריספי....זה יוצא מספיק רך?
כמה זמן?
זה מעולה.סלט שניצל חציל
פורסים את החצילים לעיגולים בעובי של כ3-4 ס"מ
טורפים ביצה עם מעט צ'ילי פלפל שחור פפריקה ומלח
טובלים בפירורי לחם ומטגנים בשמן חם
או לחילופין מסדרים את החצלים בתבנית מזלפים עליהם שמן ואופים בתנור כחצי שעה בחום בינוני.
יש לשים לב שפרוסות החציל רכות דיין.
להגשה ניתן לפזר כוסברה / פטרוזליה קצוצה
נכון - שום אני לפעמים מוסיפה. עדכנתי במתכוןזה מעולה.
כדאי להוסיף לבלילה גם חרדל ושום. מאד משדרג.
חומוס ביתי
הכנת החומוס היא תהליך שמתחיל בהשרית גרגרי חומוס (ארבעס) במים עם סודה לשתיה (כפית גדושה על ק''ג חומוס) למשך לילה. (אפשר לקצר את זמן ההשריה אם מרים במים רותחים).
ההמשך הוא , כמובן, בישול החומוס.
מסננים את החומוס ממי ההשריה, ממלאים בסיר מים עד שמכסים היטב את גרגרי החומוס, מוסיפים מעט מלח ומבשלים עד שהגרגרים רכים מאד. (שוב, אם רוצים לקצר את הזמן אפשר לבשל בסיר לחץ)
השלב הבא - הכנת הממרח.
שמים בקערה את גרגרי החומוס עם מעט מנוזלי הבישול (כחצי כוס), מוסיפים טחינה מוכנה (טחינה גולמית, מים, תבלינים, שום, פטרוזיליה, מיץ לימון, כמו שאתם אוהבים), שמן זית (בערך 2 כפות) וכמון וטוחנים במעבד מזון או בבלנדר מקל עד לקבלת מחית חלקה.
טועמים ומתקנים תיבול.
שימו לב! הטעם שמתקבל שונה מהטעם של החומוס הקנוי. (לדעתי, טעים הרבה יותר) אבל הוא גם בריא הרבה יותר. ללא שומן טראנס וללא חומרים משמרים.
בהצלחה
תודה על הפידבק.חני הכנתי , יצא פצצצההה
תודה רבה רבה!
(אפילו הבת שלי שלא סובלת חומוס אהבה ממש)
צפה בקובץ המצורף 594692
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
הנחת ענק!
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
24.06
י"ח סיוון
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
7.05
כ"ט ניסן
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
מלחמה מבעד לעדשה
עם אילן לורנצי
שיתוף מטלטל ומיוחד על צילומים בזמן מלחמה ותיעודים יותאי דופן זווית יוצאת דופן מתוך עזה והעוטף ועד הצפון
לתלמידים ובוגרים בלבד!
תהילים פרק קלב
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת זְכוֹר יְהוָה לְדָוִד אֵת כָּל עֻנּוֹתוֹ:ב אֲשֶׁר נִשְׁבַּע לַיהוָה נָדַר לַאֲבִיר יַעֲקֹב:ג אִם אָבֹא בְּאֹהֶל בֵּיתִי אִם אֶעֱלֶה עַל עֶרֶשׂ יְצוּעָי:ד אִם אֶתֵּן שְׁנַת לְעֵינָי לְעַפְעַפַּי תְּנוּמָה:ה עַד אֶמְצָא מָקוֹם לַיהוָה מִשְׁכָּנוֹת לַאֲבִיר יַעֲקֹב:ו הִנֵּה שְׁמַעֲנוּהָ בְאֶפְרָתָה מְצָאנוּהָ בִּשְׂדֵי יָעַר:ז נָבוֹאָה לְמִשְׁכְּנוֹתָיו נִשְׁתַּחֲוֶה לַהֲדֹם רַגְלָיו:ח קוּמָה יְהוָה לִמְנוּחָתֶךָ אַתָּה וַאֲרוֹן עֻזֶּךָ:ט כֹּהֲנֶיךָ יִלְבְּשׁוּ צֶדֶק וַחֲסִידֶיךָ יְרַנֵּנוּ:י בַּעֲבוּר דָּוִד עַבְדֶּךָ אַל תָּשֵׁב פְּנֵי מְשִׁיחֶךָ:יא נִשְׁבַּע יְהוָה לְדָוִד אֱמֶת לֹא יָשׁוּב מִמֶּנָּה מִפְּרִי בִטְנְךָ אָשִׁית לְכִסֵּא לָךְ:יב אִם יִשְׁמְרוּ בָנֶיךָ בְּרִיתִי וְעֵדֹתִי זוֹ אֲלַמְּדֵם גַּם בְּנֵיהֶם עֲדֵי עַד יֵשְׁבוּ לְכִסֵּא לָךְ:יג כִּי בָחַר יְהוָה בְּצִיּוֹן אִוָּהּ לְמוֹשָׁב לוֹ:יד זֹאת מְנוּחָתִי עֲדֵי עַד פֹּה אֵשֵׁב כִּי אִוִּתִיהָ:טו צֵידָהּ בָּרֵךְ אֲבָרֵךְ אֶבְיוֹנֶיהָ אַשְׂבִּיעַ לָחֶם:טז וְכֹהֲנֶיהָ אַלְבִּישׁ יֶשַׁע וַחֲסִידֶיהָ רַנֵּן יְרַנֵּנוּ:יז שָׁם אַצְמִיחַ קֶרֶן לְדָוִד עָרַכְתִּי נֵר לִמְשִׁיחִי:יח אוֹיְבָיו אַלְבִּישׁ בֹּשֶׁת וְעָלָיו יָצִיץ נִזְרוֹ: