השקעות

כל נושאי ההשקעות! החל מחיסכון פנסיוני והשתלמות, השקעות בשוק ההון ונדל"ן, ועד להשקעות בסטארטאפים וכו'.
מנהל הפורום: השקעות R הון, מקצועי בלבד

מאמרים אחרונים באתר

• 34
  • אני מתלמד בנושא הכללי של השקעות וכו', בין היתר מכאן: https://www.youtube.com/@Micha.Stocks/playlists
    אז פתחתי חשבון דמו בtrading view', השאלה אם אפשר לפתוח חשבון דמו (בלבד) גם באינטרקטיב ישראל.
    מישהו ניסה?
    0 תגובות
    ולכן הדגשתי, שגם בשוק ההון ניתן למנף בקלות.
    @מקצועי בלבד אני רואה בכמה מקומות שכתבת בפרום שיש אפשרות למנף בשוק ההון בקלות
    אשמח מאוד להסבר או להפניה להסבר
    תודה רבה!
    ראיתי סרטון של מיכה סטוקס שבו הוא ממליץ (כלומר: לא ממליץ, לא יועץ וכו'..) על אופציה אטרקטיבית ברמה כמעט לא הגיונית להכנסה פאסיבית:

לדבריו, על ידי השקעה של 100K אפשר לקבל הכנסה פאסיבית של משהו כמו 5K וצפונה.
    נשמע הזוי, אני יודע. אבל אותי מסקרן משהו אחר -לאורך הדברים הוא מדגיש כמה וכמה פעמים שזו לא אופציה טובה להגדלת ההון, אלא רק לאנשים ש'משום מה' מחפשים הכנסה פאסיבית.
    לא הבנתי, מה ההבדל בין השניים?
    למה הכסף שנכנס כהשקעה פאסיבית לא מוגדר כהגדלת ההון?
    מרגיש לי שפספסתי פה איזה נקודה.

מישהו יכול להחכימני?
    • תודה
    Reactions: בטח בהשם1 //
    2 תגובות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כד

אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
    נקרא  3  פעמים
    למעלה