| יש לי מתכון של עוגת מוס, ויש מלמעלה זילופים של קצפת שמורכבת מ: 1 ריצ רבע כוס טחינה גולמית רבע כוס חלב סויה אינסטנט כפית קפה. מקציפים, ומקשטים בצנטר. השאלה שלי אם אפשר להקפיא זילוף כזה. ואם יש תחליף לחלב סויה או שאפשר להשמיט. תודה ענקית! @shira bira @hbecker |
| יש לי מתכון מתכון של עוגת מוס, ויש מלמעלה זילופים של קצפת שמורכבת מ: 1 ריצ רבע כוס טחינה גולמית רבע כוס חלב סויה אינסטנט כפית קפה. מקציפים, ומקשטים בצנטר. השאלה שלי אם אפשר להקפיא זילוף כזה. ואם יש תחליף לחלב סויה או שאפשר להשמיט. תודה ענקית!
|
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים

Reactions: הופ!1 //