מסכמים שבוע: מיזם קולינריה ובריאות של פרוג
חגיגה של טעמים, ידע ובריאות – המספרים מדברים בעד עצמם
שבוע הקולינריה והבריאות של פרוג הגיע לסיומו עם נתוני השתתפות מרשימים ועניין גדול בקרב הקהל החרדי. מדובר במיזם ייחודי וראשון מסוגו – מתחם דיגיטלי שחיבר בין קולינריה ובריאות, והעניק למשתתפים הזדמנות ללמוד, להתנסות ולשתף. בפעם הראשונה, הציבור החרדי נחשף לתוכן איכותי ומותאם, שהועבר בפורמט דיגיטלי חדשני עם פעילויות, הדרכות, והזדמנויות לזכות בפרסים. המיזם כלל תוכן מקצועי, מתכונים, וובינר עם שף מוביל, סרטוני טיפים, הגרלות יומיות ופעילות קהילתית.
המספרים המרשימים של המיזם:
- 26,131 כניסות לדף המיזם – עדות ברורה לביקוש הגבוה לתוכן איכותי בתחום הקולינריה והבריאות.
- 2,674 נרשמים לוובינר – האירוע המרכזי היה וובינר מיוחד עם השף חיים בורנשטיין, שהראה איך להעמיד ארוחת שבת שלמה תוך שעה בלבד, תוך שיתוף טיפים וסודות מקצועיים מהמטבח. בין המשתתפים הוגרל מיקסר מקצועי.
- 3,729 נרשמים להגרלות – התקיימו 16 הגרלות על פרסים יקרי ערך, ביניהם מוצרי חשמל ושוברי קנייה.
- מאות מתכונים חדשים הועלו על ידי המשתתפים במסגרת פעילות גולשים ייחודית, שהשאירה את הקהל משפיע ופעיל באתר.
מה כלל המיזם?
- תכנים יומיים חדשים – בכל יום עלו באתר תכנים חדשים, כולל מאמרים, מתכונים וטיפים מעולם הקולינריה והבריאות.
- הגרלות יומיות – המשתתפים לקחו חלק בהגרלות יומיות עם פרסים שווים במיוחד.
- וובינר מיוחד – השף חיים בורנשטיין העביר סדנה ייחודית שבה הראה כיצד ניתן להעמיד ארוחת שבת שלמה תוך שעה בלבד, תוך שיתוף טיפים וסודות מקצועיים מהמטבח. בין משתתפי הוובינר הוגרל מיקסר מקצועי.
- פעילות גולשים – המשתתפים שלחו מתכונים יצירתיים שמשלבים בריאות וטעם טוב. שלושת המתכונים הטובים ביותר זכו בפרס ופורסמו באתר.
- מאמרים מקצועיים – האתר הציע מגוון רחב של כתבות ומדריכים על עקרונות התזונה הנכונה והכנת מאכלים מאוזנים ובריאים.
הצלחה שמגדירה סטנדרט חדש
שבוע הקולינריה והבריאות של פרוג היה הרבה מעבר לפעילות או דף נחיתה מרשים – הוא יצר חוויה דיגיטלית שסחפה את המשתתפים וחיברה בין אוכל, בריאות וקהילה. המספרים מדברים בעד עצמם ומעידים על הצמא לתוכן איכותי, מקצועי ונגיש. פרוג ממשיכה להוביל ולחדש עם מיזמים פורצי דרך שמשלבים למידה.
ויש גם הפתעות בקרוב:
מתחם חדשנות ורענון הבית
ניסן תשפ"ה
ויש גם הפתעות בקרוב:
מתחם חדשנות ורענון הבית
ניסן תשפ"ה