מאוד יקר !!!*תמי 4 - שבת* במחיר השקה
מסלול הכל כלול ל3 שנים
159₪ לחודש ל3 שנים
כולל מטהר MAZE מקורי כל חצי שנה במשלוח עד הבית ללא עלות
אחריות מלאה לכל תקלה ל3 שנים
התקנה והובלה בחינם.
לא תמי 4לדעתי נועם 2 עם האחריות ל3 שנים עולה יותר יקר לא?
צפה בקובץ המצורף 2055990
אני מדבר על המסלול 'המושלם' שכולל סננים אחריות ושרות ל3 שנים שעולה 189*3לא תמי 4
זה 159*3 יוצא 5724
בשבת ידני וביום חול אפשר גם חשמלי וגם ידניאיפה מזמינים?
ואגב איך ממלאים כוס? ידני - לחיצה ארוכה עד שמתמלא/דיגיטלי לחיצה אחת וממלא לבד כוס?
בתמי 4 אין קשקושים כאלה, אחריות היא אחריות כוללת,אני מדבר על המסלול 'המושלם' שכולל סננים אחריות ושרות ל3 שנים שעולה 189*3
בתמי 4 אני לא מקבל את כל הנ"ל ב159?
מה ההתרשמות הכוללת מהמכשיר?הוא ענק ומכוער כי הוא מכיל 40 כוסות
שזה המון ביחס למתחרים
משמעותי למשפחות היותר גדולות
פחות נחוץ למשפחות הקטנות...
מאמינה שיוציאו גם דגמים יותר קטנים בהמשך הדרך...
והמים רותחים ממש - מנסיון של פיילוט חודשיים
אם אתה מתכוון לחומרא הזאת של סגירת הברז שלא יהיה בורר בשבת אז מסתבר שאין כי בתמי 4 כל הסננים נמצאים בתוך המכשיר ואין אופציה למעקף חיצונילא קשור כ"כ לדיון אבל אני קופץ על הנושא , יש משהו מתחת הכיור למים חמים וקרים מאושר לשבת ?
www.prog.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: טונקס, מוטי 200, נחמה ביתרית ועוד 63 משתמשים66 //