יעל אייזיקוביץ
ניו בורן -צילום והכשרת צלמות
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
- הוסף לסימניות
יפהפה!
גם העיבוד..
גם העיבוד..
תפסיקי להפחיד את כולן..נכתב ע"י RacheliM;1809370:היא באמת מפלצת וקשה לצלם איתה.
אני בכונה לא מעלה תמונה עם הפנים .נכתב ע"י טירה;1809834:איזה כיף לרדת מהבנין לתוך כזה לוקישן
תמונה מקסימה ,הייתי מעדיפה שקצת תסובב תראש אליך
אני אומרת את דעתי מהנסיון שלי,לא ממקום של להפחיד.נכתב ע"י קקטוס;1809959:תפסיקי להפחיד את כולן..
היא לא מפלצת, וכיף לצלם איתה.
ותמונה מעולה.
את צודקת במידה מסויימת.נכתב ע"י RacheliM;1809978:אני אומרת את דעתי מהנסיון שלי,לא ממקום של להפחיד.
ואני לא היחידה שחושבת ככה .
זו עדשה כבדה מאד!
התוצאות שלה מדהימות,אבל לאישה שבנויה כמו אישה ולא כמו גבר - זה כבד.
ותודה.
נכתב ע"י קקטוס;1810032:את צודקת במידה מסויימת.
אבל שיקולים של משקל הם שוליים ביחס לתוצאה נדרשת. צלם צריך לשקלל את הנתונים, ולהיערך להם בהתאם, ואם צריך מעסיקים עוזר שיסחוב את הציוד. (אם כמובן זה שווה מבחינה תקציבית)
אם ממש מסתבכים עם המשקל, אפשר להושיב את העדשה על מונופוד קל (Gitzo למשל) שעשוי מסיבי קרבון, ומתקפל לגודל קטן יחסית, ונותן תמיכה במקום שצריך. וב70-200 אפשר בקליק לנתק את המונופוד, כך שזה לא מגביל לך את התנועה.
לא, אין לי אותה, אבל אני משתמש בה לעיתים קרובות מאוד.נכתב ע"י shiraשירה;1810051:יש לך אותה? ? או סתם התנסית?
נכתב ע"י קקטוס;1810032:את צודקת במידה מסויימת.
אבל שיקולים של משקל הם שוליים ביחס לתוצאה נדרשת. צלם צריך לשקלל את הנתונים, ולהיערך להם בהתאם, ואם צריך מעסיקים עוזר שיסחוב את הציוד. (אם כמובן זה שווה מבחינה תקציבית)
אם ממש מסתבכים עם המשקל, אפשר להושיב את העדשה על מונופוד קל (Gitzo למשל) שעשוי מסיבי קרבון, ומתקפל לגודל קטן יחסית, ונותן תמיכה במקום שצריך. וב70-200 אפשר בקליק לנתק את המונופוד, כך שזה לא מגביל לך את התנועה.
נכתב ע"י ST2000;1810024:מדהים! מדהים!
הספיקה לגדול
בת כמה היא כבר?
ניסית מונופוד לעדשה?נכתב ע"י RacheliM;1810071:זה בדיוק מה שאני חשבתי לפני שקניתי אותה.
התייעצתי עם צלמים שהזהירו אותי שיהיה לי כבד מאד.
אבל הלכתי ראש בקיר כי זה מה שאני רוצה...
תכלס - התוצאה נהדרת (לא בקטע של לפרגן לעצמי..) אבל אני אוכלת את עצמי שלקחתי משהו ככ כבד.
ואני אחת שלוקחת איתה תלמידות לעזרה . זה לא עובד ככה בשטח.
בסופו של דבר לצלם איתה ילדים קטנים כשכל הזמן רצים,קופצים,עומדים,יושבים ורוקדים בשדות - זה קשה.
אני מאמינה שכל אחת עושה את השיקולים שלה. אני רק מציגה צד נוסף..
נכתב ע"י shiraשירה;1810051:יש לך אותה? ? או סתם התנסית?
נכתב ע"י פוטוגרפי;1810081:למה שלא תלכי על ה135 או לחילופין 85 1.2 [קנון] ו1.4 [ניקון]?
אם מלחיץ אותך הכובד של ה70-200?
זה עוזר לחלק את המשקל של העדשה בשעת הצילום.נכתב ע"י RacheliM;1810079:לא
למה זה אמור לעזור לא הבנתי..?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים