ראוקוטן

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול.
יש למישהי כאן המלצה למשחה טובה לצלקות מחצ'קונים?
תודה לכל העונים!

• הוסף לסימניות
מצטרפת לממליצים.
ניסיתי הכל ורק ראקוטן עזר.
ואנא-
תנו לנערותיכן את התרופה.
ולמה?
1. לחסוך את כל הצלקות והכתמים שנשארים כמזכרת.
2. בתור נשואה- הרבה יותר מסובך להשתמש בתרופה.

• הוסף לסימניות
אני לקחתי אחרי הלידה השנייה ולא עזר בכלל (תמיד אמרו לי שאחרי הלידות המצב משתפר, אצלי כמראה זה ההיפך) רק בזמן שלקחתי את הכדורים הפנים היו חלקות ואיך שהפסקתי כל הפצעים חזרו.
היום ב"ה הפנים חלקות תודות לקוסמטיקאית המדהימה שלי, שנתנה לי תכשירים ממש טובים ומדי פעם עושה טיפול פנים רציני, שכחתי מה זה פצעים על הפנים ב"ה וטפו טפו טפו.
ושמעתי מעוד כמה שלא עזר להם, אז תקחו גם את האופציה הזו בחשבון....

מעניין אותי מאד סוג התכשירים שהשתמשת?
אם עזר לך גם כדי להעלים צלקות?

• הוסף לסימניות
שלושה מילדי לקחו ראקוטן והמסקנות:
חבל לבזבז זמן וכסף על דברים אחרים שלחלוטין לא עוזרים
כדאי להשתמש בראקוטן המקורי ולא בקרוטן שהוא זול יותר, תופעות הלוואי אצל הראשון מילדי שטופל היו קשות וכשעבר לראקוטן הם היו יותר נסבלות.
אם לא מסיימים לגמרי אבל ממש לגמרי, יתכן ויהיו מידי פעם מעט פצעים.
בסופו של דבר שלושתם היו נראים נורא יותר או פחות והיום שלושתם נקיים ובריאים ב"ה

• הוסף לסימניות
לקחתי ועזר פלאים. הפרצוף שלי לפני זה היה אדום מפצעים מוגלתיים כמעט כל הזמן..וזה העלים לגמריי.
לא נעים,העור מאוד רגיש בתקופה הזאת. רצוי לקחת בחורף.

• הוסף לסימניות
לא לקחתי,
ואני מתחרטת:(
אמנם ניסיתי משחות אנטיביוטיות שהועילו למדי, (הטיבעיות גורנישט, ואני די טבעונית...)
ואנטיביוטיקה קלה יותר, מינוציקלין, שהעלימה הכל לכמה שנים ואח"כ חזר,
עכשיו, הרבה אחרי גילאי העשרה, אני עדיין סובלת,
אמנם אחד פה אחד שם,
אבל הצלקות:(:(:(

• הוסף לסימניות
האם נכונה השמועה שהראוקוטן עוצר גדילה?

• הוסף לסימניות
אני בחודש הראשון של הראקוטן ולא מכירה את עצמי.
אני עצבנית מצד אחד מה שגורם לי לעשות דברים בפזיזות, מצד שני אני מרגישה בתוך בועה, ואין לי סבלנות לאף אחד.
זה נשמע מפחיד, אבל תכלעס חיים את זה, עוברים את זה והכל שווה לי בשביל התוצאות
אני חייבת לציין שחברה שלי עכשיו סיימה את הטיפול והיא לא מבינה על מה אני מדברת.
מבחינתה היא זכרה מהראקוטן רק כשהיתה צריכה לקחת את הכדורים, וטיפה יובש בעור.
לא מעבר.

• הוסף לסימניות
אני בחודש הראשון של הראקוטן ולא מכירה את עצמי.
אני עצבנית מצד אחד מה שגורם לי לעשות דברים בפזיזות, מצד שני אני מרגישה בתוך בועה, ואין לי סבלנות לאף אחד.
זה נשמע מפחיד, אבל תכלעס חיים את זה, עוברים את זה והכל שווה לי בשביל התוצאות
אני חייבת לציין שחברה שלי עכשיו סיימה את הטיפול והיא לא מבינה על מה אני מדברת.
מבחינתה היא זכרה מהראקוטן רק כשהיתה צריכה לקחת את הכדורים, וטיפה יובש בעור.
לא מעבר.
שימי לב, לי הרופאה אמרה בזמנו שעל כל שינוי במצבי הרוח לעקוב ואם משהו נראה חריג - לדווח לה מיד.

מצטטת לך כאן מתוך ההוראות של משרד הבריאות לשימוש בראוקוטן:
(קישור למדריך)

בעיות נפשיות תופעות נדירות (תופעות שמופיעות ב- 1-10 משתמשים מתוך 10,000):

• דיכאון או הפרעות נלוות. סימנים לכך כוללים תחושת ריקנות או עצבות, שינויים במצב הרוח, חרדה, פרצי בכי, רגזנות, אובדן היכולת ליהנות או לגלות עניין בפעילויות חברתיות או ספורטיביות, שינה מרובה מדי או מעטה מדי, שינויים במשקל או בתיאבון, ירידה בביצועים בבית-הספר או בעבודה, קשיים בריכוז.
• החמרה של דיכאון קיים.
• התפתחות של אלימות או תוקפנות.
תופעות נדירות מאוד (תופעות שמופיעות בפחות ממשתמש אחד מתוך 10,000):
• ישנם מטופלים שפיתחו מחשבות על פגיעה בעצמם או על נטילת חייהם (מחשבות אובדניות), שניסו לסיים את חייהם. ייתכן כי מטופלים אלה לא ייראו בדיכאון.
• התנהגות לא רגילה.
• סימנים של פסיכוזה: אובדן קשר עם המציאות, כגון: שמיעת קולות או ראיית דברים שאינם קיימים.
אם הנך חווה סימנים של כל אחת מהתופעות הנפשיות המתוארות לעיל, עליך לפנות לרופא המטפל באופן מיידי.
ייתכן שהרופא יורה לך להפסיק ליטול רואקוטן, וייתכן כי הפסקת הטיפול ברואקוטן לא תביא להיעלמות התופעות: ייתכן ותזדקק לעזרה נוספת והרופא שלך יכול לסייע בכך.

בהצלחה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

מספיק להתקשר ולהתווכח עם נציגי חברות התחבורה

פשוט פותחים תיק בת"ק תכף אסביר איך,

ופתאום הם מתקשרים איליך, ומסבירים לך למה התביעה לא צודקת

ובדרך כלל בסמוך למועד ה'משפט' (נשמע מלחיץ קחו את זה כביקור ברופא משפחה...) הם מציעים לך פשרה על כחצי מהתביעה

ולאמיצים שבינינו ברוב המקרים אל תוותרו תלכו לביהמ"ש ותקבלו את כל הסכום!!!

הלוואי שכל עם ישראל יעשה כך, פתאום חברות התחבורה ידפקו אוטובוסים בשעון שוויצרי!!!!

א'. האטובוס לא יצא וכולי וכולי, תשמרו או קבלה של מונית שלקחתם (בד"כ עדיף לקחת מונית ככה יש נזק יותר רציני אך לא חייבים) או נסיעה הבאה שלקחתם וכל הוכחה אחרת
ב. שולחיים תביעה במקביל לחברת התחבורה המפעילה וכמו"כ למשרד התחבורה.
ג. מחכים לתשובות, אם התשובות לא מספקות (לא נתנו פיצוי מספק וכולי) פותחים תביעה ב15 דקות!!!
ד. מחכים למועד הדיון, בד"כ תקבלו כבר מיד אחרי ההגשה טלפונים מתפתלים מחברת התחבורה המפעילה למה זה תביעה שטותית, ויש להם אפי' הוכחות להפך, אל תבהלו, חכו בסבלנות ואז או ששתתפשרו או שתלכו עד הסוף, בהצלחה תעבירו הלאה שכולם יתבעו אותם, ונקבל ככה שירות נורמלי!!!

כל מי שהגיש והצליח או שלא שיעלה את המקרה כאן שנצליח ביחד לחולל שינוי!!!!
שלום רב,
אני כותב אליך כשבלבי תפילה ותחינה.

אני ......................., מחכה לישועת ה' לזרע של קיימא כבר למעלה ......שנים.

המסע הזה, שאין לו מילים שיכולות לתאר את עומק הכמיהה, הכאב והתקווה, חיבר אותי לאינספור זוגות שחולקים את אותו חלום – להיות הורים.

לפני כשלוש שנים נחשפתי למצוקתם של זוגות הממתינים לברכת הילדים, ונדרתי בליבי לעשות כל שביכולתי כדי להאיר את חייהם. כך נולד הארגון שלנו, שמעניק תמיכה, חיבוק ותקווה לאלו שנמצאים במסע המפרך הזה.

כעת, עם התקרב חג הפסח – חג הגאולה, בו כל בית מתמלא אור ושמחה – ליבנו יוצא אל הזוגות היקרים הללו. עבורם, החג הוא תזכורת נוספת לכיסא הריק ליד שולחן הסדר, לחלום שעדיין לא התגשם, לתפילות שעדיין לא נענו… עדיין.

הארגון שלנו מונה כיום קרוב ל1000 זוגות מופלאים, שבשקט ובצנעה נושאים את כאבם וממתינים לנס. אנו רוצים להעניק לכל אחד מהם תמיכה בסך 1,000 ש"ח ושי מכובד לקראת החג – סכום קטן עבורנו, אך עצום עבורם. זהו אור בתוך החשכה, חיבוק בתוך הבדידות, הוכחה שהם לא לבד במסע הזה.

אני מבקש ממך, מכל הלב: אנא, הושיטו ידיכם, פתחו את ליבכם ועזרו לנו להאיר את בתיהם. כל תרומה, ולו הקטנה ביותר, היא כמו טיפה באוקיינוס של תקווה. בזכותכם, החלום שלהם – ושלי – יוכל להפוך למציאות.

ובעזרת ה', בזכות הנתינה שלכם, תזכו גם אתם לשפע של ברכה, לנחת מכל יוצאי חלציכם, לבריאות ולשמחה אינסופית.

בהכרת תודה ובתפילה לישועה,
אנחנו כעת עומדים בערב פסח עסוקים עד למעלה מהראש אבל בואו לא נשכח אותם, בואו נשמח את אחינו שאין להם עדיין ילדים ובזכות זה השם יתן לנו נחת מילדינו

ניתן להעביר בכרטיס אשראי כאן בקישור
לתרומות בצורה מאובטחת בכרטיס אשראי

כאן אתם יכולים להיות שותפים במפעל החסד האדיר

או בהעברה בנקאית
בנק פאגי (52)
סניף 185
ח-ן 701831 (ע''ש מרכז הצדקה) ולציין עבור קרן עזר למצפה
ניתן להתרשם מהפעילות וכן המלצות הרבנים כאן באתר https://ezer-lametsape.org.il/

אולי מעניין אותך גם...