דרוש מידע קניית רכב

• הוסף לסימניות
טויטה משנים קודמות עדיין טובה?
נגיד טויוטה של 2002 זה טוב? או גרוטאה? - כמובן שמורה עם קילמוטרג' נמוך...

• הוסף לסימניות
יש ענין שהרכב יהיה דווקא יד ראשונה?

• הוסף לסימניות
יש ענין שהרכב יהיה דווקא יד ראשונה?
ברכב משנתונים כאלו (2006/7) לא משמעותי כ"כ אם זה ראשונה שניה או שלישית (כמובן שראשונה זה יותר טוב) ברכב חדש יחסית היד חשובה יותר כיון שאנחנו מקבלים קצת מושג לגבי הרכב (אם הרכב טוב נוח ותקין אז למה החליף כ"כ הרבה בעלויות בקצת שנים)

• הוסף לסימניות
טויטה משנים קודמות עדיין טובה?
נגיד טויוטה של 2002 זה טוב? או גרוטאה? - כמובן שמורה עם קילמוטרג' נמוך...
ב-15-20 אלף, מציעה לקחת שנים כמו 2006-2007, אפשר למצוא משהו טוב.
מסכים עם קיש
יש לשים לב בטויוטה קורולה - שבשנות 2003 ו 2004 הרכבים הורכבו בטורקיה (ולא ביפן כמו בשאר השנים) ולכן הרכבים האלו קצת חורגים מההמלצה הגורפת על קורולה

• הוסף לסימניות
מסכים עם קיש
יש לשים לב בטויוטה קורולה - שבשנות 2003 ו 2004 הרכבים הורכבו בטורקיה (ולא ביפן כמו בשאר השנים) ולכן הרכבים האלו קצת חורגים מההמלצה הגורפת על קורולה
ובנוסף, טויוטה 2002 היא עדיין בעיצוב הישן מ97'' אאל"ט ומ2003-2007 זה עיצוב שונה ויחסית חדש יותר.

• הוסף לסימניות
מילה נוספת על קורולה,
הרכב הפך לפסל, הוא לא מצדיק את מחירו כיד 2.
יש רכבים לא פחות אמינים ממנו.
השוק מוצף בלנסר מהשנתונים האלו ולכן (אין ביקוש ו)הם נמכרים ממש בזול אז אם אתם רוצים להשתמש ברכב שנים ארוכות אפשר אולי למצוא ברכב הזה מציאות.
א. יש גם מציאות בקורולה צריך רק להתמיד בחיפוש.
ב. לדעתי כדאי להשקיע ברכב גם יותר ממחיר המחירון בשביל לקבל במצב כמו חדש (למה יותר מהמחירון? כי בשנים כמו 2007 ומטה המחירון כמעט לא מתחשב בקילומטרז' נמוך ומוכרים את הרכבים פעמים רבות מעל המחירון)

• הוסף לסימניות
אם את חברה בהסתדרות המורים,
יש להם דילים טובים בביטוחים, בחברת איילון.
וגם ראיתי בAVIS דילים טובים לחברי הסתדרות המורים - יד שניה.

ואם את לא, אלי מישהו מהמשפחה יכול לעזור.

• הוסף לסימניות
גם אני "חפרתי" רבות על הנושא, עם חושבים על רכב מיני אז במקום יאריס אפשר למצוא הונדה ג׳אז במחירים טובים, מאוד אמין, (במבחן כללי של אמינות הונדה ניצחו את טויוטה, אבל טויוטה נשאר מותג אמין יותר) הכי מרווח בקטגוריה, וצריכת דלק מאוד נמוכה.
בדגם הקודם עשו גירסא היברידית, ובדגם החדש הפסיקו כי לא צריך! לוקח 1/17!!!

• הוסף לסימניות
גם אני "חפרתי" רבות על הנושא, עם חושבים על רכב מיני אז במקום יאריס אפשר למצוא הונדה ג׳אז במחירים טובים, מאוד אמין, (במבחן כללי של אמינות הונדה ניצחו את טויוטה, אבל טויוטה נשאר מותג אמין יותר) הכי מרווח בקטגוריה, וצריכת דלק מאוד נמוכה.
בדגם הקודם עשו גירסא היברידית, ובדגם החדש הפסיקו כי לא צריך! לוקח 1/17!!!
צודק בקטע החיסכון בדלק, אבל המחיר.. הונדה ניצחו את טויוטה במחיר כלפי מעלה בהרבה ואין כמעט אפשרות למצוא מציאות לעומת הטויוטה.

• הוסף לסימניות
100 אלף קמ פלוס מינוס יש די הרבה באזור ה15 אלף שח, מציאות צריך לחפור הרבה

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום על מיצובישי לנסר (2008) מעבר לטיפול שנתי לפני הטסט לא היה לי שום תיקון איתה בשלש השנים האחרונות. כל שנה מחדש המוסכניק שלי מציע לי לקנות אותה.... שווה היום באזור ה14,000.

גם לי יש כזה
בתוך העיר שתיין דלק
מחוץ לעיר יותר טוב

• הוסף לסימניות
ממליצה מאד על הונדה אינסייט - היברידית. הרכב לוקח ליטר לכל 16 ק"מ. חסכוני מאד!

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו לפני 5 שנים מיצובישי לנסר 2005 , וחוץ מטסט שנתי(וממילא טיפול שוטף) לא היה איתה שום בעיה!
אנחנו עושים כ10 אלף ק"מ בשנה.
עלה 23 אלף. כיום לא יודעת אם אפשר לקבל על הרכב הזה משהו, אבל אותנו הוא משמש נאמנה!

• הוסף לסימניות
אם דברו על האמינות של טויוטה קבלתי קורולה 2003 מאדם שכלל לא השקיע בה וגם טסטים עשה ב... וכבר שנתיים שאין לה תקלות והטיפולים ממש שואפים לאפס ואני ספציפית עושה לה בדיקות יותר מאשר פעם בשנה בטסט (משהו כמו ארבע פעמים בשנה) והכל מעולה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

מוישי נראה כמו הילד הכי תמים שתפגשו: חולצה מגוהצת, כיפה שחורה שיושבת בול, וחיוך של "ילד טוב ירושלים". אבל מאחורי המראה המטעה הזה מסתתר מוח שמזהה פרצות בלוגיקה של מבוגרים עוד לפני שהם סיימו לדבר...
קצת הכרות...
הרקע: יום שישי אחר הצהריים. מוישי נכנס לבית הכנסת השכונתי, לבוש בחולצה לבנה מעומלנת, הכיפה השחורה הקטנה מונחת בדיוק במרכז הראש. הוא ניגש למקרר השתייה. הגבאי הוותיק, רבי חזקאל, איש רציני עם משקפיים על קצה האף, עוצר אותו.
רבי חזקאל: "מוישי! לאט לך. אתה יודע שהשתייה פה היא רק למי שלומד או עוזר לנקות לפני שבת?"
מוישי (עוצר, מחייך את החיוך שלו ולא מתבלבל לשנייה): "שלום עליכם, רבי חזקאל. בדיוק על זה רציתי לדבר איתך. אתה הרי גבאי ותיק, אתה יודע שזמנים השתנו, נכון?"
רבי חזקאל (מרים גבה): "מה הקשר לזמנים שהשתנו? עבודה זו עבודה, ושתייה זו שתייה."
מוישי (בטון בוגר ומחושב): "נכון מאוד. אבל פעם, כשאבא שלי ברוך היה בגיל שלי, היית צריך להזיז ספסלים כדי להרגיש שאתה עוזר. היום, בעידן הדיגיטלי, העזרה הכי גדולה היא 'יחסי ציבור'. אם אני אשתה פה כוס טרופית קרה ואצא החוצה עם פרצוף מרוצה, כל הילדים בשכונה ירצו לבוא ללמוד דווקא בבית הכנסת שלך. אני בעצם עושה לך פה שירות שיווקי בחינם!"
רבי חזקאל (נשאר פעור פה לרגע, מנסה להבין אם הילד הרגע עבד עליו או שהוא באמת גאון): "שירות שיווקי? בשביל טרופית אחת?"
מוישי (לוקח את השתייה, קורץ ומניח יד על הכתף של הגבאי): "בדיוק, רבי חזקאל. אל תסתכל על הכוס, תסתכל על הפוטנציאל. שבת שלום!"
מוישי יוצא מהדלת בצעד קליל, משאיר את הגבאי לעמוד שם ולמלמל לעצמו: "הילד הזה... הוא עוד יהיה ...774555.jpg
  • תודה
Reactions: net131 //
15 תגובות
בין שלל הדיווחים העדכונים והפריצות לשידור, שמות הנטבחים וסיפורי הניצולים, תקיפות בעז"ה וחיסול המחבלים, החדשות הטובות והפחות, המתח והחרדות, האזעקות והמרחב המוגן, הטלפון והמרחב הקולי.

חשוב שיהיה גם מקום אחר, אווירה טובה, להתאוורר ולנשום עמוק, להביט על עם ישראל היפה, להתמקד בחדשות הטובות, פוסטים שמעלים חיוך, סרטונים ותמונות עם הומור בריא, שיעזרו לנו לעבור את התקופה. יהיה טוב!

כמה כללים בסיסיים:
  • אין להעלות תכנים כפולים.
  • ללא ציטוטים ושרשורים. לזה יש נספח.
  • הודעות מאולצות או תת רמה - מיותרות, אין טעם להעלותם.
  • אין לדון כלל! בדברים שיעלו פה.
  • יש להעלות רק דברים שמתאים לרוח אתר חרדי.
  • ללא תמונות נשים.
  • ללא בקשות "אפשר בזיפ"! (תוכלו לפנק את המנוטפרים בלי שיבקשו).
  • ללא מחזור קרשים ישנים, בדיחות מלפני שנה או עשור מיותרות.

עריכה:
כפי ששמתם לב, האשכול השתנה מעט, מעלה רמה ומחליף פורמט.
כל הדירוגים התאפסו. מהיום, אתם מחליטים מה מתאים ומה בדיחת קרש מאולצת ומיותרת.

אשכול זה מיועד לבדיחות ותכנים הרצים ברשת וקשורים למלחמה בלבד.
יש לכם בדיחה טובה? מעולה! תכתבו אותה פה.
מישהו העלה בדיחה, ויש לכם מה לומר עליה, כתבו בנספח. אין לפתוח פה ציטוטים ושרשורים.

צופים יקרים, שימו לב! אתם מצבעים ומשפיעים איזו הודעה מתאימה, ואיזו מאולצת או תת רמה.
ההצבעה אנונימית, וכל אחד יכול להשפיע. הודעה שתקבל דירוג שלילי, תוסר מהאשכול.

כמובן, הודעה כפולה, או כזאת הנוגדת את כללי האשכול, תקבל אף היא את הדירוג השלילי שלכם,
וכך תעזרו לנו לשמור עליו נקי עם רמה גבוהה.
נספח לדיונים - אשכול איראן ועדכונים ביטחוניים.

האשכול נפתח כדי לשמור על אשכולות החדשות המרכזיים נקיים ותכליתיים.
הוא ישמש כמרחב היחיד לדיון על הידיעות הביטחוניות המתפרסמות בפורום.

קראו את הכללים היטב. הם מחייבים, והאכיפה תהיה בנוסח משמרות המהפכה.

מטרת האשכול?
- הרחבות ופרשנות: הבאת רקע נוסף לידיעה, או ניתוח ענייני ומנומק של המצב.
- שאלות ובירורים: בקשת הבהרה על דיווח שעלה באשכול המרכזי.
- מידע משלים: עדכונים שחשובים להבנת התמונה אך אינם "חדשות מתפרצות".

מה לא ייכנס לכאן? עילה לחסימה מיידית

- גלישה לנושאים אחרים: האשכול ממוקד ביטחונית בלבד. פוליטיקה, עניינים אזרחיים או כל נושא שאינו קשור ישירות למלחמה/איראן - יימחקו.

- "ניהול המלחמה": אין מקום ל"הצעות למטכ"ל, פרשנויות בשקל או תרחישי אימים חסרי ביסוס.

- התכתבויות אישיות בין ניקים ("פינג-פונג"), או שרשורים שנמרחים על עמודים שלמים ללא ערך מוסף.

כדי לאפשר שיח איכותי, אנחנו נוקטים במדיניות אפס סובלנות.
* חסימה לצמיתות: משתמש שיעבור על הכללים, ייחסם מהאשכול באופן מיידי.
* אין חנינות: אין טעם לפנות במערכת הדיווח או בהודעות פרטיות לבקשת שחרור. הפיתרון היחיד לשחרור מחסימה - הוא פשוט לא להיחסם מלכתחילה.
האחריות היא שלכם. שמרו על שיח ענייני.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כד

אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
נקרא  4  פעמים
למעלה