- הוסף לסימניות
לא שמרתי כתמונה אם יהיה לי זמן אעשה זאת ואשלח לך בל"ננכתב ע"י RacheliArt;64568:זה מקסים, את מאד מוכשרת! אם שמרת את זה כתמונה נפרדת ואיכותית ואני יכולה להשתמש בזה לטקסטורות, אשמח אם תשלחי לי. <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה מראש
אנחנו בדיאטה...נכתב ע"י קול-התור;64569:מאד מאד יפה. למה תמיד נראה לי שהדמויות מוצרות משהו אצלך? זה במקור או שזו הצרה באמת? למשל האבא, הוא עיפה אבל רזה כזה. אפשר להרחיב אותו. הוא יהיה יותר אמיתי. גם הילד. אבל מאד יפה.
www.prog.co.il
www.prog.co.il

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: בֶּכָויֹל מקרה, h.h, א-ירושלמית ועוד 32 משתמשים35 //