עוגת לב פתוחה...(כולל סרטון!!)

tami s

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
@tami s , איך עושים שהקצפת תצא "עומדת"?
מישהו פה?...

והאם ניתן להקפיא את העוגה הנ"ל?- כלומר עם הקצפת?

@קלרינט ?

הקצפת לא עומדת, היא על בסיס של שוקולד בצורת חצי לב.
או שאולי את מתכוונת שהקצף לא נוזלי? פשוט תקציפי כמה דקות עד שהוא יציב..
 

מ. ברא"י

צילומימוש, הילד מדבר מהתמונה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
או שאולי את מתכוונת שהקצף לא נוזלי? פשוט תקציפי כמה דקות עד שהוא יציב..
הקצפתי והיה נדמה לי שמספיק, אולי לא?
יתכן וקצת שברתי אותו?
איך יודעים?...
נ.ב. קצפת צמחית

עריכה:
החכימה אותי מוכרת בחנות ח"פ-
להוסיף פודינג לריצ'
(עכשיו אני נזכרת שזה אכן מסמיך ומקשה מאד את הקצפת)
 
נערך לאחרונה ב:

tami s

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
הקצפתי והיה נדמה לי שמספיק, אולי לא?
יתכן וקצת שברתי אותו?
איך יודעים?...
נ.ב. קצפת צמחית

עריכה:
החכימה אותי מוכרת בחנות ח"פ-
להוסיף פודינג לריצ'
(עכשיו אני נזכרת שזה אכן מסמיך ומקשה מאד את הקצפת)

אני לא חושבת שאפשר לשבור קצפת ריץ', זה רק בחלבונים..
וכן, אני מוסיפה לריץ' 2 כפות פודינג וחצי כוס מים
 

נחליאלי(ת)

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
הקצפתי והיה נדמה לי שמספיק, אולי לא?
יתכן וקצת שברתי אותו?
איך יודעים?...
בקצפת צמחית אם את מקציפה יותר מדי הקצף נופל
בשונה מביצים, שכמה שתקציפי לא יזיק(בד"כ)

לכן מאוד מומלץ להקציף קצפת צמחית במקצף ידני, ע"מ שתוכלי לעקוב כל הזמן על מצב הקצף
(אני עברתי ממיקסר למקצף ידני בקצפות צמחיות וזה עזר מאוד!)
 

מ. ברא"י

צילומימוש, הילד מדבר מהתמונה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי

נחליאלי(ת)

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
או שאולי אנסה בעצמי?...
זה דבר ראשון
ואת הנושא שקצפת חלמונים לא נופלת גם אם ההקצפה ארוכה קראתי אצל איזה שפית
וגם אני עצמי הקצפתי חלמונים למשך15 דק' ולא קרה כלום
מה שכן קצף של חלמונים יפול ויהרס יותר עם כל נגיעה לא נכונה אחרי ההקצפה(או במהלכה)

קצפת צמחית לא תשרוד הקצפה של יותר מ5 דק' (וגם זה לא בטוח) ואח"כ תרד בחוזק שלה
אבל ברגע שהיא תהיה חזקה שום חומר לא יפיל אותה בד"כ(אלא אם כן תעבדי קשה קשה)

יש סיכוי שזה ההבדל ביני לבין @tami s
אני דברתי על ההקצפה עצמה
יכול להיות שהיא דברה על ההתעסקות עם הקצף אחרי ההקצפה
 

tami s

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
זה דבר ראשון
ואת הנושא שקצפת חלמונים לא נופלת גם אם ההקצפה ארוכה קראתי אצל איזה שפית
וגם אני עצמי הקצפתי חלמונים למשך15 דק' ולא קרה כלום
מה שכן קצף של חלמונים יפול ויהרס יותר עם כל נגיעה לא נכונה אחרי ההקצפה(או במהלכה)

קצפת צמחית לא תשרוד הקצפה של יותר מ5 דק' (וגם זה לא בטוח) ואח"כ תרד בחוזק שלה
אבל ברגע שהיא תהיה חזקה שום חומר לא יפיל אותה בד"כ(אלא אם כן תעבדי קשה קשה)

יש סיכוי שזה ההבדל ביני לבין @tami s
אני דברתי על ההקצפה עצמה
יכול להיות שהיא דברה על ההתעסקות עם הקצף אחרי ההקצפה

לי ידוע ששמנת מתוקה ממש עדינה ואם מקציפים יותר מדי היא נהרסת.
ובקצפת צמחית- אם תקציפי יותר מדי לא תוכלי להתעסק איתה אחרי כן.
בחלבונים, הסיבה שמוסיפים סוכר באיטיות זה מפני שהקצף עדין ועלול להשבר. כמו כן מערבבים אותו בתנועות קיפול כנ"ל. (אף פעם לא הקצפתי 15 דקות....)
 

נחליאלי(ת)

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
לי ידוע ששמנת מתוקה ממש עדינה ואם מקציפים יותר מדי היא נהרסת.
ובקצפת צמחית- אם תקציפי יותר מדי לא תוכלי להתעסק איתה אחרי כן.
בחלבונים, הסיבה שמוסיפים סוכר באיטיות זה מפני שהקצף עדין ועלול להשבר. כמו כן מערבבים אותו בתנועות קיפול כנ"ל. (אף פעם לא הקצפתי 15 דקות....)
אלו בדיוק הדיוקים שעליהם דברתי
יש הבדל בין השימוש בקצף
לבין זמן ההקצפה
וכל סוג רגיש במשהו אחר
 

ווילי וונקה

משתמש מקצוען
מקפיצה את האשכול-
איך נראה הצנטר שאיתו עושים את דוגמת הקופסא? (השתי וערב)
צריך משהו שטוח לא?
תודה!
 

tami s

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
מקפיצה את האשכול-
איך נראה הצנטר שאיתו עושים את דוגמת הקופסא? (השתי וערב)
צריך משהו שטוח לא?
תודה!

זה צנטר שטוח שצד אחד שלו חלק והצד השני מזוגזג
מצרפת תמונה
1620925703031.png
 

אלוווופה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
את הסרטון הורדתי מאיש את רעהו, מאשכול המתכונים.
עשיתי את העוגה לאירוסין של חברה.
כמובן שאין מה להשוות לסרטון... זה היה נראה לי קל ופשוט, אבל זה לא...
השוקולד התחיל להתנמס באיזשהו שלב:(:mad: אז הקפאתי.

צפה בקובץ המצורף 429395
צפה בקובץ המצורף 429396
יש מצב להעלות את הסרטון בדרייב??? הוא לא נפתח לי.
 

אלוווופה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
יש סרטון שמראה איך עושים את העוגה??
 

בת הכפר

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
כן, הורדתי מתחילת האשכול את הווידאו.
 

קבצים מצורפים

  • עוגת לב מהממת.mp4
    6.8 MB
נערך לאחרונה ב:

~שפרה~

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
מושלם
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ב'

ט בַּמֶּה יְזַכֶּה נַּעַר אֶת אָרְחוֹ לִשְׁמֹר כִּדְבָרֶךָ:י בְּכָל לִבִּי דְרַשְׁתִּיךָ אַל תַּשְׁגֵּנִי מִמִּצְוֹתֶיךָ:יא בְּלִבִּי צָפַנְתִּי אִמְרָתֶךָ לְמַעַן לֹא אֶחֱטָא לָךְ:יב בָּרוּךְ אַתָּה יְהוָה לַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:יג בִּשְׂפָתַי סִפַּרְתִּי כֹּל מִשְׁפְּטֵי פִיךָ:יד בְּדֶרֶךְ עֵדְוֹתֶיךָ שַׂשְׂתִּי כְּעַל כָּל הוֹן:טו בְּפִקֻּדֶיךָ אָשִׂיחָה וְאַבִּיטָה אֹרְחֹתֶיךָ:טז בְּחֻקֹּתֶיךָ אֶשְׁתַּעֲשָׁע לֹא אֶשְׁכַּח דְּבָרֶךָ:
נקרא  9  פעמים

לוח מודעות

למעלה