הקצפתי והיה נדמה לי שמספיק, אולי לא?או שאולי את מתכוונת שהקצף לא נוזלי? פשוט תקציפי כמה דקות עד שהוא יציב..
הקצפתי והיה נדמה לי שמספיק, אולי לא?
יתכן וקצת שברתי אותו?
איך יודעים?...
נ.ב. קצפת צמחית
עריכה:
החכימה אותי מוכרת בחנות ח"פ-
להוסיף פודינג לריצ'
(עכשיו אני נזכרת שזה אכן מסמיך ומקשה מאד את הקצפת)
בקצפת צמחית אם את מקציפה יותר מדי הקצף נופלהקצפתי והיה נדמה לי שמספיק, אולי לא?
יתכן וקצת שברתי אותו?
איך יודעים?...
יש כאן סתירה!אני לא חושבת שאפשר לשבור קצפת
בקצפת צמחית אם את מקציפה יותר מדי הקצף נופל
בשונה מביצים, שכמה שתקציפי לא יזיק(בד"כ)
ריץ', זה רק בחלבונים..
זה דבר ראשוןאו שאולי אנסה בעצמי?...
זה דבר ראשון
ואת הנושא שקצפת חלמונים לא נופלת גם אם ההקצפה ארוכה קראתי אצל איזה שפית
וגם אני עצמי הקצפתי חלמונים למשך15 דק' ולא קרה כלום
מה שכן קצף של חלמונים יפול ויהרס יותר עם כל נגיעה לא נכונה אחרי ההקצפה(או במהלכה)
קצפת צמחית לא תשרוד הקצפה של יותר מ5 דק' (וגם זה לא בטוח) ואח"כ תרד בחוזק שלה
אבל ברגע שהיא תהיה חזקה שום חומר לא יפיל אותה בד"כ(אלא אם כן תעבדי קשה קשה)
יש סיכוי שזה ההבדל ביני לבין @tami s
אני דברתי על ההקצפה עצמה
יכול להיות שהיא דברה על ההתעסקות עם הקצף אחרי ההקצפה
אלו בדיוק הדיוקים שעליהם דברתילי ידוע ששמנת מתוקה ממש עדינה ואם מקציפים יותר מדי היא נהרסת.
ובקצפת צמחית- אם תקציפי יותר מדי לא תוכלי להתעסק איתה אחרי כן.
בחלבונים, הסיבה שמוסיפים סוכר באיטיות זה מפני שהקצף עדין ועלול להשבר. כמו כן מערבבים אותו בתנועות קיפול כנ"ל. (אף פעם לא הקצפתי 15 דקות....)
מקפיצה את האשכול-
איך נראה הצנטר שאיתו עושים את דוגמת הקופסא? (השתי וערב)
צריך משהו שטוח לא?
תודה!
יש מצב להעלות את הסרטון בדרייב??? הוא לא נפתח לי.את הסרטון הורדתי מאיש את רעהו, מאשכול המתכונים.
עשיתי את העוגה לאירוסין של חברה.
כמובן שאין מה להשוות לסרטון... זה היה נראה לי קל ופשוט, אבל זה לא...
השוקולד התחיל להתנמס באיזשהו שלב אז הקפאתי.
צפה בקובץ המצורף 429395
צפה בקובץ המצורף 429396
הוא לא נפתח לי, יש מצב להעלות בדרייב??? תודה!!!כן, הורדתי מתחילת האשכול את הווידאו.
יש כאן הסבר:איך מורידים בדרייב?
אין לי מושג....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ב'
ט בַּמֶּה יְזַכֶּה נַּעַר אֶת אָרְחוֹ לִשְׁמֹר כִּדְבָרֶךָ:י בְּכָל לִבִּי דְרַשְׁתִּיךָ אַל תַּשְׁגֵּנִי מִמִּצְוֹתֶיךָ:יא בְּלִבִּי צָפַנְתִּי אִמְרָתֶךָ לְמַעַן לֹא אֶחֱטָא לָךְ:יב בָּרוּךְ אַתָּה יְהוָה לַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:יג בִּשְׂפָתַי סִפַּרְתִּי כֹּל מִשְׁפְּטֵי פִיךָ:יד בְּדֶרֶךְ עֵדְוֹתֶיךָ שַׂשְׂתִּי כְּעַל כָּל הוֹן:טו בְּפִקֻּדֶיךָ אָשִׂיחָה וְאַבִּיטָה אֹרְחֹתֶיךָ:טז בְּחֻקֹּתֶיךָ אֶשְׁתַּעֲשָׁע לֹא אֶשְׁכַּח דְּבָרֶךָ: