מה זה?שוקולד מטומפרר?
אפשר הסבר?
מה זה?שוקולד מטומפרר?
למה טמפרור נחשב משהו כל כך מסובך?יש לי שיטה שונה לטמפרור, קלה מכל השיטות, רק שצריך איזשהו רקע בטמפרור כדי להצליח. בכל אופן טמפרור זה משהו שצריך לראות לפחות פעם אחת, לדעתי האישית.
אם מישהי בכל זאת מעוניינת, אכתוב.
אבל באמת, טמפרור הוא ענין למקצוענים. ומי שרוצה שוקולד יציב, עדיף שתשתמש בשוקולד רגיל + צמקאו, במשקל שווה.
כך גם הטעם יחסית טעים (הבנות שלי טענו על משהו שהכנתי כך, שזה יותר טעים מאחרים...).
הצלחות לכולכן!
מקסים לך!למה טמפרור נחשב משהו כל כך מסובך?
ניסיתי לטמפרר פעם ראשונה לפני תקופה בשביל פרלינים
וזה היה ממש פשוט
תודה על המחמאה, אבל אני לא חושבת שזה העניןמקסים לך!
כנראה שאת מוכשרת.
צריך לעבוד עם זה במהירות, ומי שלא ראתה פעם את התהליך, הוא ממש לא קל.
אז בעיקרון, עדיף כך:תודה על המחמאה, אבל אני לא חושבת שזה הענין
נראה לי יותר ענין של שיטה
אני עשיתי את זה בצורה הזו
המסתי 3/4 מכמות השוקולד להמסה מוחלטת, הטמפ' הגיעה לאיזור ה50 אם אני זוכרת נכון
ואז הוספתי את הרבע הנוסף ועירבבתי ידנית מה שהוריד את הטמפרטורה לאט לאט, כשהגעתי לטמפרטורה של 28 ואז נתתי לו חימום קצרצר נוסף והוא הגיע ל32 והתחלתי להתעסק איתו
יש לעבוד מהר.ואם השוקולד מתקרר תוך כדי עבודה מה עושים?
בדיוק!זה בעצם כמו המסה עם אבקת מיקריו (או איך שקוראים לה)
אז למה אומרים שאין להשיג אותה בכשרות טובה ולכן אי אפשר
לטמפרר איתה?
מושלם.
חברה משקיעה!
ואו מדהים!!!!
עוגת הלב מקסימה
מהמםעשית עבודה ממש יפה!
אם מבצעים טמפרור כמו שצריך לא צריכים צמקאויש לי שיטה שונה לטמפרור, קלה מכל השיטות, רק שצריך איזשהו רקע בטמפרור כדי להצליח. בכל אופן טמפרור זה משהו שצריך לראות לפחות פעם אחת, לדעתי האישית.
אם מישהי בכל זאת מעוניינת, אכתוב.
אבל באמת, טמפרור הוא ענין למקצוענים. ומי שרוצה שוקולד יציב, עדיף שתשתמש בשוקולד רגיל + צמקאו, במשקל שווה.
כך גם הטעם יחסית טעים (הבנות שלי טענו על משהו שהכנתי כך, שזה יותר טעים מאחרים...).
הצלחות לכולכן!
ברור.אם מבצעים טמפרור כמו שצריך לא צריכים צמקאו
טמפרור (אם הסתבכת מהסברי המקצועניות..)מה זה?
אפשר הסבר?
אל תחמיצו!!!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכב
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית יְהוָה נֵלֵךְ:ב עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם:ג יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו:ד שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם יְהוָה:ה כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד:ו שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ:ז יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ:ח לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ:ט לְמַעַן בֵּית יְהוָה אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ: