Supercalifragalistic
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
מי הצליח היום??
שלחתי לך.יש מצב אתה כותב לי במייל?
ואיייי מתנצלת לא אחזתי...!!
אני מעדיף לא לכתוב כאן, אך אני יכול לכתוב לך באישי..
רוצה עוד רמז?אני תקועה ב-
כבר הצצתי ברמזים כאן, לא התקדמתי.קירור
כןרוצה עוד רמז?
זה די מגלה:
מחסן
וכמובן לא השתמשתי בשום רמז מפה...רק תבינו איזה מילים היו לי
יישומיםטעינהאפליקציותאין לי מושג איך הצלחתי...הפעלה
די מגלה
אין רמז פחות מגלה?ממש מגלה
השאלה אילו ספוילרים?זה שם פעולה שקשור לספוילרים ששלחו פה
מישהו כאן אמר שיש לו שיטה והוא מגלה רק בפרטיאיך בשלוש דקות יש מי שמוצא תשובה, כשהקשר בין המילים הירוקות כל כך רחוק???
אז מה הקטע במשחק אם יש שיטה שמגלה תוך שניה, זה כמו שאני אסתכל בפתרון... לא?!מישהו כאן אמר שיש לו שיטה והוא מגלה רק בפרטי
www.prog.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: בדרך לאיור, מוישי א, שמואלזון ועוד 13 משתמשים16 //