- הוסף לסימניות
אם אתה רוצה להיות אקטיבי, בבקשה.אז לפי מה לדעתכם תקבעו אם לקנות מנייה או למכור ?
או אולי לקנות רק את הs&p500?
אך האמת היא שלא ניתן להתנבא מה יהיה עם מניה, ובפרט לא להאמין להמלצות מיוטיוברים.
אם אתה רוצה להיות אקטיבי, בבקשה.אז לפי מה לדעתכם תקבעו אם לקנות מנייה או למכור ?
יש אין ספור דרכים אבל קודם כל צריך להבין את ההגיון שעומד מאחורי כל דרך יתרונות והמגבלות שלהן.אז לפי מה לדעתכם תקבעו אם לקנות מנייה או למכור ?
א. אני לא ממליצה להשקיע באופן אקטיבי במניות בודדות. [אבל גם לא חייבים להשקיע רק במדד S&P 500]אז לפי מה לדעתכם תקבעו אם לקנות מנייה או למכור ?
אני לא מצליח להבין. הרי מיכה סטוקס לא המציא את השיטות של קווי תמיכה והתנגדות או ממוצעים נעים ספל וידית וכד' הוא סה''כ מפשט למאזין הממוצע את השיטות הידועות מאז ומתמיד. שמה לעשות תמיד הוכיחו את עצמם. (לא כל השיטות יחד אלא לדבוק רק בשיטה אחת) אגב רשימת המניות שהומלצו בקהילה שלו עקפו עשרת מונים את ה S&Pאני אתן לכם כלל:
כל מי שע"פ ניתוח טכני מנסה לנבאות מה יקרה בשוק או במניה מסוימת בטווח הקצר, אז הוא או טיפש, או גונב דעת.
אבל בשום אופן אסור לסמוך על המלצות טיפשיות ללא שום בסיס כאלו!!
באופן אישי חושבת שחסר אצלו את ניהול הסיכונים.אני לא מצליח להבין. הרי מיכה סטוקס לא המציא את השיטות של קווי תמיכה והתנגדות או ממוצעים נעים ספל וידית וכד' הוא סה''כ מפשט למאזין הממוצע את השיטות הידועות מאז ומתמיד. שמה לעשות תמיד הוכיחו את עצמם. (לא כל השיטות יחד אלא לדבוק רק בשיטה אחת) אגב רשימת המניות שהומלצו בקהילה שלו עקפו עשרת מונים את ה S&P
עברת על כל האקדמיה שלו? וגם א''כ זה לא אומר שכל ההסברים על ניתוח טכני לא נכונים או כמו שאמרו כאן גניבת דעת וטיפשות. כי תכלס זה דברים מוכחים שאם ניתוח טכני נכון אפשר לעשות רווחים.ויש על זה מלא קורסים וזה כל העניין בטרידינג יוו. אגב אני מכיר אחד שממש כועס עליו כי הוא כל הזמן אומר לשים סטופ לוס ובגללו הוא יצא בחצי מהרווח הפוטנציאלי (זה היה בOKLO שתכלס מי שהקשיב לו יכל לעשות מתחילת שנה 540% תשואה).באופן אישי חושבת שחסר אצלו את ניהול הסיכונים.
הוא כמעט לא מדבר על ניהול סיכונים נכון(חוץ מסטופ לוס)
וגם חסר לי אסטרטגיה על טייק פרופיט.
וזה דברים שיכולים להפיל תיק
אכן, אפשר לעשות רווחים, אך גם הפסדים.כי תכלס זה דברים מוכחים שאם ניתוח טכני נכון אפשר לעשות רווחים.
אכן הם הוכיחו את עצמם בדיוק כמו הטלת מטבע או קריאה בקפה....שמה לעשות תמיד הוכיחו את עצמם.
אז לפי מה יודע המשקיע אם לקנות או למכוראכן הם הוכיחו את עצמם בדיוק כמו הטלת מטבע או קריאה בקפה....
ולכן כל מי שמתיימר לחזות ולנבא מחיר של מנייה לפי זה הוא או טיפש, או גונב דעת.
ממש לא.אז לפי מה יודע המשקיע אם לקנות או למכור
האם כל ההתעסקות בשוק ההון מלא במהמרים?
השיטות הידועות מאז ומתמיד. שמה לעשות תמיד הוכיחו את עצמם.
אוייש...א. אני לא ממליצה להשקיע באופן אקטיבי במניות בודדות. [אבל גם לא חייבים להשקיע רק במדד S&P 500]
ב. גם מי שבוחר כן להשקיע במניוות ספציפיות בצורה אקטיביות, יכול לבחור מניות ע"פ ניתוח מקצועי של הרווחים של החברה, תחזיות לרווחי החברה, ההתפתחות שלה, וכדו'.
אבל ניתוח טכני זה כלום לא!! כאמור לא יותר מהטלת מטבע.
בדברים כאלה הדיסקליימר מיותר.אוייש...
בדבר כזה את צריכה למרקר את הדיסקליימר...
כוונתי לומר שעל דבר כזה באמת חשוב לכתוב שאתה לא יועץ ולא ממליץ...בדברים כאלה הדיסקליימר מיותר.
לומר שניתוח טכני זה רק הטלת מטבע, זה כמו לומר שעכשיו (15:34) יום.
לא צריך להיות יועץ בשביל זה.
לכפור בכל המושג של הטלת מטבע?כוונתי לומר שעל דבר כזה באמת חשוב לכתוב שאתה לא יועץ ולא ממליץ...
לכפור בכל המושד של ניתוח טכני?
כנראה.כנראה אין לי מושג!
והייתי מאד שמח שמישהו יסביר לי מה ההבדל בין ניתוח טכני
לבין ללכת ברחוב ולנווט את הדרך על ידי הסתכלות אחורה.
ניתוח טכני זה כלי שמשמש עשרות מיליוני אנשים בעולם כדי לסחור בצורה טובה יותר, התנהגות של מניה לטווח קצר ובינוני בהרבה מקרים לא הולם את הפונדמנטל של החברה.לכפור בכל המושג של הטלת מטבע?
כנראה.
אמר מישהו חכם בקהילה שבהשתתפותי:
שוב, אם השוק מבחינתך הוא אקראי ואין בו שום מחזוריות אז הסנפ והאג"ח יושב עליך בוללכפור בכל המושג של הטלת מטבע?
אכן ניתוח טכני זאת רמאות אחת גדולה.ההודעה שלי התייחסה ליוזר עם רזומה מכובד שעלול להטעות במחשבה שאין מאחורי זה כלום והכל נוכלות, מותר לחשוב אחרת אבל לפסול דעה?
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
| שם | יוני | שנה | 3 שנים | 5 שנים |
|---|---|---|---|---|
| אינפיניטי גמל להשקעה עוקב מדד s&p 500 | 2.57% | 6.80% | ||
| מיטב גמל להשקעה עוקב מדד S&P 500 | 0.76% | 3.10% | 64.37% | |
| הפניקס גמל להשקעה עוקב מדד S&P500 | 0.90% | 2.97% | 64.43% | |
| מנורה מבטחים גמל להשקעה עוקב S&P500 | 0.95% | 2.82% | 62.99% | |
| הראל גמל להשקעה עוקב מדד s&p 500 | 0.86% | 2.81% | 64.71% | |
| מור גמל להשקעה - עוקב מדד S&P500 | 0.76% | 2.73% | 60.54% | 99.57% |
| אנליסט קופת גמל להשקעה עוקב מדד S&P500 | 0.77% | 2.67% | ||
| מגדל גמל להשקעה עוקב מדד s&p500 | 0.80% | 2.64% | 63.09% | |
| אלטשולר שחם חיסכון פלוס עוקב מדד S&P 500 | 0.84% | 2.64% | ||
| כלל גמל לעתיד עוקב מדד s&p 500 | 0.69% | 2.37% | 62.16% | |
| ילין לפידות קופת גמל להשקעה מסלול עוקב מדד s&p 500 | 0.90% | |||
| תשואה ממוצעת לקבוצה | 0.90% | 3.16% | 63.18% | 99.57% |
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים

Reactions: chaim המלך, טובבבבבבב, צפונבון ועוד 4 משתמשים7 //