פתחתי ואין מחיר כזה.
יש כאן 105 מודעות של 4 חד' בשכונה. הכי זול זה 1.7, ורובן באיזור 1.8 וצפונה.
הנה דירת 5 חדרים ב1.79 https://www.yad2.co.il/realestate/i...component-type=map&spot=standard&location=999
ועוד משהו יש הצפה מאוד גדולה של דירות בשכונה ודירות לא מצליחות להימכר בדרך כלל רק במחירים זולים יותר,
אבל בוודאי שהמחירים רחוקים כמזרח ממערב מהמחירירם שהקבלנים בשכונה מוכרים
וע"ז כתבתי שמי שקנה שמה דירה בשנים האחרונות הפסיד כמה מאות אלפי ש"ח,
לגבי מחיר למשתכן אני לא יודע, אולי עם על הירידה במחיר זה עדיין שווה?
בזה @בית שמשניק (אתה) מייבין יותר ויכול להיות שעכ"ז שווה להיכנס לעסקה,
א"כ תבהיר זאת במפורש כי אני רוצה שיתקבלו החלטות מדברי בדברים שאני לא מבין.

בשורה: אחרי תקופה של קיפאון בפרסום מכרזים חדשים, פורסם היום על מכרז בקרית גת מערב על 782 יחי"ד.
(רק נקווה שזו היא תחילתה של מגמה אחרת...)
פורסמו שני מכרזים חדשים: ברמיאל (38 יחי"ד) ובשדרות (41 יחי"ד)

1. תלוי מאוד מתי קנה... מי שקנה בשנתיים האחרונות בוודאי ב 20/80 נמצא כרגע בהפסדים של מאות אלפי ש"ח ויותר!
2. הירידות ממשיכות כל הזמן ומגיעים לירידות של כ 600,000 ש"ח ויותר!
כמו למשל אני מכיר אחד שהציעו לו דירת 5 חדרים גדולה ב1.8 בשיא זה עלה יותר מ2.5!
רק שתבינו מה שהולך שמה בשכונה...
3. אין מה לדמות לבי"ש כי סוג האוכלסיה שונה, אולי תדמה למודיעין על אף שמדובר במיקום פחות טוב...
4. עם זאת יכול להיות שעם דירה בהנחה זה שווה על אף העליות! או שנסתמך על המחירים שהקבלנים מנסים למכור כרגע שגבוהים במאות אלפי ש"ח ממחירי השוק ונקווה שהמחירים ישתוו למחירי הקבלנים? אשרי המאמין...
אתה צודק ברמה העקרונית שהמחירים בשכונה ירדו, אך הפרזת יתר על המידה במחירים... וכמו שהוכיח @בית שמשניק !
אבל לגבי דירה בהנחה מדובר בהגרלה מאוד רווחית, בפרט בדירות הקטנות! אך גם בדירות הגדולות ההגרלה עדיין שווה!

1. תלוי מאוד מתי קנה... מי שקנה בשנתיים האחרונות בוודאי ב 20/80 נמצא כרגע בהפסדים של מאות אלפי ש"ח ויותר!
2. הירידות ממשיכות כל הזמן ומגיעים לירידות של כ 600,000 ש"ח ויותר!
כמו למשל אני מכיר אחד שהציעו לו דירת 5 חדרים גדולה ב1.8 בשיא זה עלה יותר מ2.5!
רק שתבינו מה שהולך שמה בשכונה...
3. אין מה לדמות לבי"ש כי סוג האוכלסיה שונה, אולי תדמה למודיעין על אף שמדובר במיקום פחות טוב...
4. עם זאת יכול להיות שעם דירה בהנחה זה שווה על אף העליות! או שנסתמך על המחירים שהקבלנים מנסים למכור כרגע שגבוהים במאות אלפי ש"ח ממחירי השוק ונקווה שהמחירים ישתוו למחירי הקבלנים? אשרי המאמין...
1.2. הכל שאלה ממי קונים ובאיזה אזור בשכונה קונים,
צריך לבדוק הכל טוב
תמיד יש כאלו שנופלים (ע"פ רוב מי שקונים ישר מהקבלנים ולא מחברות שיווק)
אני עבדתי בחברה ששיווקה 3 יזמים שם ולמדתי מאוד טוב את המקום...
(לא בדקתי אבל אם תבדוק טוב לדעתי תמצא שהפער של היזם הזול ביותר בכל הזמנים הוא גג של 150K ש"ח ולא יותר כמו שאתה כותב ובפריסה מצוינת)
ומתי זה השיא שציינת? כי אני מכרתי שם את הפרויקט הראשון לפני קצת יותר מחצי שנה 4 חדרים באזור ה2100000 ולא הי'ה אז למכירה 5 חדרים רק כ3 חודשים אחרי...
2. אני לא מדמה לבי"ש שבגלל זה יעלה המחירים כתבתי שהמחירים יעלו בערך כמו עליות המחירים בבי"ש ואל בהכרח מאותם סיבות (על אף שלדעתי יש סיבות הרבה יותר הגיוניות למה קריית גת תתייקר מאוד),
4. כמעט בכל מצב שווה לקנות המחיר למשתכן כי כמעט תמיד המחיר יותר זול משמעותית וההון עצמי מאוד נמוך.

1.2. הכל שאלה ממי קונים ובאיזה אזור בשכונה קונים,
צריך לבדוק הכל טוב
תמיד יש כאלו שנופלים (ע"פ רוב מי שקונים ישר מהקבלנים ולא מחברות שיווק)
אני עבדתי בחברה ששיווקה 3 יזמים שם ולמדתי מאוד טוב את המקום...
(לא בדקתי אבל אם תבדוק טוב לדעתי תמצא שהפער של היזם הזול ביותר בכל הזמנים הוא גג של 150K ש"ח ולא יותר כמו שאתה כותב ובפריסה מצוינת)
ומתי זה השיא שציינת? כי אני מכרתי שם את הפרויקט הראשון לפני קצת יותר מחצי שנה 4 חדרים באזור ה2100000 ולא הי'ה אז למכירה 5 חדרים רק כ3 חודשים אחרי...
2. אני לא מדמה לבי"ש שבגלל זה יעלה המחירים כתבתי שהמחירים יעלו בערך כמו עליות המחירים בבי"ש ואל בהכרח מאותם סיבות (על אף שלדעתי יש סיבות הרבה יותר הגיוניות למה קריית גת תתייקר מאוד),
4. כמעט בכל מצב שווה לקנות המחיר למשתכן כי כמעט תמיד המחיר יותר זול משמעותית וההון עצמי מאוד נמוך.
1. אני מבין שאתה משווק ויש לך כאן אינטרס כספי מובהק!
2.יש פער כרגע של כ 400,000 ש"ח למשל בדירות 4 חדרים שגם לפי @בית שמשניק יש במחירים של 1.7
ואתה שיווקת ב2.1= 400,000 ש"ח יותר! רחמנות על אלו שנפלו לעסקאות האלו!
בדיוק ע"ז @איצ'ה קו המידע ועוד דיברו... הפסד של מאות אלפי ש"ח ולחלק מהם מדובר בפת לחמם ממש!

3. מה דומה לבי"ש אוכלסיה? לא! מיקום? לא! בי"ש בין ירושלים והמרכז, ק"ג הרבה יותר רחוקה!
המחירים בכרמי גת עלו (לבועה?) בעיקר בגלל אינטל ושיווק השכונה כיוקרתית! אפילו שאין הרבה בזה!
למשל למה שחילוני לא יעדיף את אשקלון עיר עם חוף ים על כביש 4 וקרובה יותר למרכז?
ומטעם זה יכול להיות שזה באמת יקרה וכרמי גת לא תהיה כ"כ מבוקשת.. אני לא נביא אבל זה יכול לקרות.

2.יש פער כרגע של כ 400,000 ש"ח למשל בדירות 4 חדרים שגם לפי @בית שמשניק יש במחירים של 1.7
בדיוק ע"ז @איצ'ה קו המידע ועוד דיברו... הפסד של מאות אלפי ש"ח ולחלק מהם מדובר בפת לחמם ממש!

3. מה דומה לבי"ש אוכלסיה? לא! מיקום? לא! בי"ש בין ירושלים והמרכז, ק"ג הרבה יותר רחוקה!
המחירים בכרמי גת עלו (לבועה?) בעיקר בגלל אינטל ושיווק השכונה כיוקרתית! אפילו שאין הרבה בזה!
ומטעם זה יכול להיות שזה באמת יקרה וכרמי גת לא תהיה כ"כ מבוקשת.. אני לא נביא אבל זה יכול לקרות.
לא מאמין שיש אפילו חרדי אחד שהתפתה לקנות 4 חד' בקרית גת ב2.1M, כאשר בתוספת קטנה אפשר לקנות דירה דומה בבית שמש.

לא מאמין שיש אפילו חרדי אחד שהתפתה לקנות 4 חד' בקרית גת ב2.1M, כאשר בתוספת קטנה אפשר לקנות דירה דומה בבית שמש.
אולי להשקעה עם כל מיני הבטחות וחלומות על עליית ערך... אני ראיתי מודעות שיווק לכרמי גת בירושלים באזור חרדי.

קבלנים בבית שמש מוכרים 4 חדרים ב2.6...
גם את הסחורה הזו אני לא מאמין שיש חרדים שקונים. כאשר הם יכולים למצוא דירות 4 חד' יד שניה חדשות יחסית ב2.2-2.3M (ולפעמים אפילו פחות)
ראה כאן למשל בלוח יד 2 כ20 דירות כאלו.

גם את הסחורה הזו אני לא מאמין שיש חרדים שקונים. כאשר הם יכולים למצוא דירות 4 חד' יד שניה חדשות יחסית ב2.2-2.3M (ולפעמים אפילו פחות)
ראה כאן למשל בלוח יד 2 כ20 דירות כאלו.
ככה זה בהרבה מקומות, דירות מהקבלן לעוד כמה שנים קדימה, יותר יקרות מדירות חדשות בנויות יד 2.
מסכים איתך שזה לא משתלם.
אבל מילא מי שקונה את זה למגורים ושווה לו לשלם יותר כדי לקרוע את הניילונים.
הבעיה היא מי שקונה להשקעה על סמך הבטחות שזה הכי שווה (ולפעמים בתמימות מחוסר היכרות עם השוק)...

אמל;ק
מתי אמורות להיפתח ההגרלות הבאות? יש רשימה מעודכנת של הערים שאמורות להשתתף בהגרלה?

אין לי אינטרס כספי כי אני כבר לא עובד בתחום הנדל"ן!
תבדקו שוב אם יש דירות 4 חדרים בכרמי גת צפון! דווקא
אני עבדתי אם 3 היזמים היחידים ששיווקו באותה תקופה
אז מי שטוען שהי'ה אפשר לקנות בפחות טועה
יד 2 ודאי שיכלו לקנות בפחות אבל אני כמי שמאמין בהתפתחות של שכונות ועליית ערך גבוהה בכמעט כל שכונה חדשה (בדוק, תבדקו אותי...) אז זו השקעה מעולה לדעתי
אני השקעתי באופקים ואם הייתי יכול הייתי מוציא את הכסף שלי משם ומעביר לכרמי גת כי אני מאוד מאמין במקום

אוכלוסי'ה יותר מגוונת
גם ציבור חרדי וגם ציבור חילוני מגיעים לשם
וגם הרבה משפחות דתיות חוצניקיות (250 משפחות בכרמי גת דרום!)
המיקום הרבה יותר מוצלח כי זה גם בין ירושלים למרכז והתחבורה שם הרבה יותר נגישה (רוב התחבורה מהדרום למרכז וכו' עוברת שם)
ודרך אגב- קריית גת היא כ25 דק' מבי"ש! ככה שלא הרבה יותר רחוקה...
חוץ משכונת עיר היין היא עיר ברמה מאוד נמוכה (בדקנו שם פרויקטים לשיווק)
וכנראה שאתה לא מכיר את הפרטים כי קריית גת יותר קרובה למרכז (כ40 דק' נסיעה מב"ב)
ברור שהחוף מפתה אבל הציבור שאני מדבר שיקנה שם לא יילך לאשקלון
אם כבר אז אשדוד, אבל אשדוד באזורים שמתאימים מאוד יקרה וכרמי גת צפון תהי'ה ברמה מאוד גבוהה (אין פחי אשפה וכו') ולכן יש ציבור שי'הי'ה מעונין דווקא שם (ואני יודע על כמות שקנו למגורים, היזמים לא הסכימו לשחרר לנו דירות 5 חדרים כי הם שמרו את זה לחוצניקים)
לפי האינדיקציות שלי שם מבוקש (לא כל קריית גת... שם ספציפי!)
ככה זה בהרבה מקומות, דירות מהקבלן לעוד כמה שנים קדימה, יותר יקרות מדירות חדשות בנויות יד 2.
מסכים איתך שזה לא משתלם.
אבל מילא מי שקונה את זה למגורים ושווה לו לשלם יותר כדי לקרוע את הניילונים.
הבעיה היא מי שקונה להשקעה על סמך הבטחות שזה הכי שווה (ולפעמים בתמימות מחוסר היכרות עם השוק)...
אפשר לחלוק עלי שזה לא משתלם
אבל אני נכנסתי לתחום הזה כי ראיתי מה המשרד הזה שיווק וכמה כסף אנשים עשו על הדירות האלו
אז אפשר לחלוק אבל א"א לבטל
(אני לא יודע מה דיברו בקו המידע אבל לכאורה דיברו על שרלטנים שמוכרים במחירים יותר גבוהים מהשוק, לא המקרה הזה)
ואין לי בעי'ה למי שיש הודעות אישיות שיתכתב איתי על זה, וכשאני יוכל אני יענה, אני ישתדל לענות כמה שיותר מהר כי אני מאמין במה שעשיתי ואני לא חושב שאפשר ככה לבטל את זה)

מישהו יכול לסכם האם וכמה דירות כבר זכו בהם יזמים בפועל ועדיין לא הוגרלו?
וכן כמה זמן בפועל לוקח משינוי כתובת במשרד הפנים עד לשינו בן מקום? [לא כמה הנוהל אלא כמה בפועל]
תודה למי שיענה מידיעה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אולי מעניין אותך גם...