גנטי אף אחד אמר שזה לא!מקווה בשבילכם שזה ככה אנחנו 3 אחים
וכולם אומרים שזה לא תורשתי ולא גנתי
ההורים לא עם סכרתגנטי אף אחד אמר שזה לא!
זה עבר מההורים?
זה נקרא תורשתי! כמו ירושה....
כמה אחים זה בעיה בגנים משילוב של שתי ההורים ותורשתי זה מהורה אחד עובר בתורשה....
אין קשר בין הופעת סוכרת סוג 1 לצריכת סוכר.אז עדיף לשמור מכמות גדולה של סוכר בגילים האלה ואולי זה יעזור
אני מכירה המון כאלה (רב מי שאני מכירה עם סוכרת סוג 1 אין להם אף קרוב שיש לו גם)האם מישהוא מכיר סוכרתיים סוג 1 שאין להם במשפחה המורחבת (ז.א. הורים, אחים, דודים, בני דודים,) בכלל עוד סוכרתיים? כי אני לא מכיר
האם רק נוער או גם מבוגרים בגילאי 20+.אני מכירה המון כאלה (רב מי שאני מכירה עם סוכרת סוג 1 אין להם אף קרוב שיש לו גם)
מכירהאם מישהוא מכיר סוכרתיים סוג 1 שאין להם במשפחה המורחבת (ז.א. הורים, אחים, דודים, בני דודים,) בכלל עוד סוכרתיים? כי אני לא מכיר
מכירה גם מבוגרים שיש להם ילדים גדולים ואפילו נשואים ואף אחד לא חולה סוכרתהאם רק נוער או גם מבוגרים בגילאי 20+.
נראה לי שכל מבוגר שיש לו סוכרת 1 גם אם חלה כילד וגם אם חלה מאוחר יותר יש לו במשפחה סוכרתיים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: nfuxi, שמואלזון, ציפורה ברכה ועוד 8 משתמשים11 //