נכתב ע"י בשמחות;670302:אולי תנתקי את הכבל מאחור תחביאי ודי?
...כן בטח. ומה נרוויח?נכתב ע"י נעמי ברקאי;670332:מה יותר פשוט מלהוציא את המיקי ולשים בארון למעלה??
נכתב ע"י נעמי ברקאי;670339:אם זה עד כדי כך... המצב נורא!!!
נכתב ע"י N.O;670301:אפשר לשים קיצור דרך של הקובץ שאני מעלה על השולחן עבודה עם הכותרת "אסור לפתוח!!" זה מבהיל...
אבל לא מזיק.![]()
נכתב ע"י haozar;670344:נבהלתי מאוד![]()
אני לא מצליח לראות, איזה תיקיה צריך לפתוח?פורסם במקור על ידי N.O
אפשר לשים קיצור דרך של הקובץ שאני מעלה על השולחן עבודה עם הכותרת "אסור לפתוח!!" זה מבהיל...
אבל לא מזיק.
נבהלתי מאוד
נכתב ע"י אבוקדו;670381:אני לא מצליח לראות, איזה תיקיה צריך לפתוח?
נכתב ע"י shilat;670488:אתם ממש מגזימים כאילו איזה מחבל נכנס לה לבית ו"מחטט" שם בדברים
למה שלא תנסי להבין אותה.. שכל הילדים ישנים והיא קצת משועממת, מה בעיה להיות במחשב? שזה הדבר שהכי מפיג את השיעמום ומעביר את הזמן...
זה לא שהיא הרסה לך דברים....
חבל.. באמת חבל.. ממש מזעזע לקרוא פה את האשכול.
נכתב ע"י shilat;670488:אתם ממש מגזימים כאילו איזה מחבל נכנס לה לבית ו"מחטט" שם בדברים
למה שלא תנסי להבין אותה.. שכל הילדים ישנים והיא קצת משועממת, מה בעיה להיות במחשב? שזה הדבר שהכי מפיג את השיעמום ומעביר את הזמן...
זה לא שהיא הרסה לך דברים....
חבל.. באמת חבל.. ממש מזעזע לקרוא פה את האשכול.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים