נכתב ע"י רותי12;668898:ועוד 2 שאלות:
א) הגדרתי שgmail לא יזכור את הססמא שלי , אבל אם תלחץ אות ראשונה של הכתובת שלי מיד תופיע לה הססמא כאפשרות )
נכתב ע"י רותי12;668898:ועוד 2 שאלות:
?
ב) הגדרתי ססמא כשנכנסים למחשב השאלה וגם באמצע עבודה כשאעזוב את המחשב לזמן מה הוא גם יבקש ססמא כדי להכנס , השאלה איפה מגדירים את הזמן שהוא צריך כדי לצאת ולחזור באמצעות ססמא?(יש לי windows7 ואין שם אפשרות בשומר מסך להגדיר)
נכתב ע"י רותי12;668898:ב) הגדרתי ססמא כשנכנסים למחשב השאלה וגם באמצע עבודה כשאעזוב את המחשב לזמן מה הוא גם יבקש ססמא כדי להכנס , השאלה איפה מגדירים את הזמן שהוא צריך כדי לצאת ולחזור באמצעות ססמא?(יש לי windows7 ואין שם אפשרות בשומר מסך להגדיר)
נכתב ע"י יעל;668814:בטח לא רלוונטי עבורך.
אבל המארז של המחשב שלי מגיע עם דלת ומפתח. וכשאני לא מעונינת שיגעו פשוט נועלת את הדלת של המארז ואין אפשרות להדליק את המחשב.
נכתב ע"י sarit_f;670054:אני גם לא מבינה את החשדנות הנוראה(!) אם המחשב עומד לו פתוח בסלון, ולא ביקשת ממנה בפירוש לא לגעת בו, למה שבמקום להשתעמם היא לא תשחק במחשב/תגלוש?
למה את חושבת שיש לה עניין לחטט לך בתיקיות ובאימיילים? כמו שמישהו כתב בו - זה כמו שהיא ניגשת לארון ספרים ולוקחת ספר לקריאה.. גם לזה תקראי חטטנות?
בבבקשה! פחות היסטריה ויותר כף זכות.
נכתב ע"י tamar;670081:לא הייתי משווה מחשב לספריה אלא יותר למחברת אישית שמונחת על השולחן...
אני חושבת שבייביסטר זו בעיה קטנה- אפשר לפתור אותה עם סיסמאות וכו'
אך מה עושים כשהגיס/ה שנמצאים בבית מבקשים את הסיסמא?
לא אמרתי חשדנות אולי חוסר טקט או חוסר דרך ארץ! אולי את כן הית מתישבת על מחשב לא שלך. אני לעולם לא. בהרגשה שלי זה לא בסדר לעשות את זה במיוחד שהמחשב בחדר צדדי מאד בבית והיא לא אמורה לדעת בכלל שיש מחשב בבית .אם ממש משעמם לה (כששומרים על תאומים + יש זמן לשעמום?!)היא יכולה לצלצל אלי ולבקש רשות.נכתב ע"י sarit_f;670054:אני גם לא מבינה את החשדנות הנוראה(!) אם המחשב עומד לו פתוח בסלון, ולא ביקשת ממנה בפירוש לא לגעת בו, למה שבמקום להשתעמם היא לא תשחק במחשב/תגלוש?
למה את חושבת שיש לה עניין לחטט לך בתיקיות ובאימיילים? כמו שמישהו כתב בו - זה כמו שהיא ניגשת לארון ספרים ולוקחת ספר לקריאה.. גם לזה תקראי חטטנות?
בבבקשה! פחות היסטריה ויותר כף זכות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים