פוליטי בחירות לרשויות המקומיות • בית שמש

מי לדעתך ינצח במירוץ לראשות העיר?

  • שמואל גרינברג

  • עליזה בלוך


תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
מצב
הנושא נעול.
דרוש מקור...
לפי וויקיפדיה התכנית החלה בשנת 2019 ביוזמת עליזה בלוך.
במפה של רמה ד'1 אושר בשנת 2015 (תכנית 102-0074732) כבר מופיע שטח לבית חולים (מגרש 716).
גם במכלול מופיע שכבר ב2016 נשקלה האפשרות להקים מרפאות של הדסה (בית חולים) בבית שמש.
אני גר בבית שמש הרבה לפני בלוך וזוכר מזמן דיבורים על בית חולים הדסה.
נכון להיום למיטב ידיעתי אין עדיין הסכם חתום לבניית בית חולים ולו מהסיבה שאין מימון.
 
במפה של רמה ד'1 אושר בשנת 2015 (תכנית 102-0074732) כבר מופיע שטח לבית חולים (מגרש 716).
גם במכלול מופיע שכבר ב2016 נשקלה האפשרות להקים מרפאות של הדסה (בית חולים) בבית שמש.
אני גר בבית שמש הרבה לפני בלוך וזוכר מזמן דיבורים על בית חולים הדסה.
נכון להיום למיטב ידיעתי אין עדיין הסכם חתום לבניית בית חולים ולו מהסיבה שאין מימון.
ההליך הוא ככה:
החלק התכנוני - בהחלטת ממשלה מקצים כמה עשרות מליונים לתכנון בשת"פ עם ערייה שמקצה שטח.
החלק המעשי - תקציב לבניה שזה מליארדים לבניה + תקצוב שוטף לבי"ח מאות מיטות + אישורי אלפי תקנים לעובדים.
התכנון הראשוני הוא טיפה בים.........
תכנון זה שטויות......
לוקח עשרות (!!) שנים עד שבונים.
ובנתיים ההחלטה על ההקמה מצטרפת לסל של החלטות ממשלה (שלא גובו במקור תקציבי) שלא מומשו.
 
1707904962291.png
 
 
מעבר על כללי האשכול

HILEL1

ליטאי פשוט

אני מקבל את הערותיכם ובקשותיכם
רק לתשומת לבכם, הערותי הגיעו אחרי פרסומות ודיונים בנושא.
אם רוצים שזה יהיה דיווחים בלבד - אז צריך לשמור מלכתחילה על הכללים..
 
חדשות הסקופים
סקר דיירקט פולס בבית שמש קובע: רה״ע עליזה בלוך קרובה לניצחון בסיבוב ראשון עם 37%. שני המתמודדים הנוספים, משה אבוטבול ושמואל גרינברג, נמצאים מאחוריה עם 26% ו-20% בהתאמה. יצויין כי תוצאות הסקר מתכתבות עם נתוני הסקר של דודי חסיד בשבוע שעבר.
 

 
כינוס קהילות החסידים למען אגודת ישראל בבית שמש:


כעשרים נציגי 'קהילות אגודת ישראל' המיוצגים ע"י הרשימה שסימנה ג', התכנסו הערב לכינוס היערכות לקראת הבחירות הגורליות בעיר בית שמש.

נשאו דברים יו"ר אגודת ישראל השר יצחק גולדקנופף, סגן השר יעקב טסלר, המועמדים למועצת העיר חנוך דרנגר ומאיר שכטר, לצד במשמר היוצא, יו"ר אגודת ישראל בעיר, ישעיהו ארנרייך, שעוררו על חשיבות המערכה.

בכינוס הוצגו נתונים ברורים על כך שהמועמד החרדי המוביל ביותר הוא משה אבוטבול וכי יש להתגייס בכל הכח להצלחתו בבחירות. נציגי הקהילות קיבלו כלים לעבודה מעשית כדי להרבות פעלים למען הצלחת המערכה.

1707954561725.png
 
"תספור עד 3 הם פה" המועמד לראשות שמוליק גרינברג בסרטון בחירות הומוריסטי 📢

חדשות העיר: מטה המועמד שמוליק גרינברג מוציא סרטון שפונה גם לקהל דוברי האנגלית, בו הוא מנסה להמחיש לצופה את השינוי שיעשה לאחר הבחירות בנוגע למענה הטלפוני במוקד 106 שלטענתו לוקה בחסר.

גורם באחת המפלגות המתחרות כותב ל'חדשות העיר': "תעדכנו את הרב גרינברג שבקדנציה האחרונה הושק במוקד 106 מענה מיוחד בוואצפ אולי שם הוא יקבל מענה..."


 

קבצים מצורפים

  • VID-20240214-WA1426.rar
    8.6 MB · צפיות: 35
אל תוך הלילה:

בכירי סיעות שלומי אמונים ומחזיקי הדת, יוסי דייטש, יענקי ברגר והרב אליקים שטארק, בישיבת היערכות במטה הבחירות של 'כח' בבית שמש עם סגרה"ע שמעון גולדברג וחברי הסיעה.

1707957212038.png
 

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

סיכום אירועים: איראן בלהבות - מהמחאות ועד לסף עימות עולמי

הרקע וההתפרצות (סוף דצמבר 2025):

המחאות החלו ב-28 בדצמבר 2025 בטהראן, על רקע משבר כלכלי חריף וצניחה חדה בערך הריאל. מה שהחל כזעקת סוחרים ואזרחים על יוקר המחיה, הפך במהירות לגל הפגנות חסר תקדים ב-187 ערים הקורא להפלת המשטר.


הטבח והחשכת המידע (ינואר 2026):
  • דיכוי אלים: המשטר האיראני הגיב באכזריות יוצאת דופן. לפי נתוני ארגון זכויות האדם HRANA, נכון ל-23 בינואר, מספר ההרוגים המאומת עומד על למעלה מ-5,000 בני אדם, בהם 4,716 מפגינים ועשרות ילדים.
    יש דיווחים לא מאומתים מצד האופוזיציה האיראנית על מעל 60,000 הרוגים!

  • מעצרים המוניים: למעלה מ-26,500 בני אדם נעצרו, וקיים חשש כבד להוצאות להורג המוניות בבתי הכלא.

  • חסימת אינטרנט: החל מה-8 בינואר הוטל מצור דיגיטלי כמעט מוחלט על המדינה כדי למנוע זליגת תיעודים מהטבח.

המעורבות האמריקנית - "הארמדה של טראמפ":
הנשיא טראמפ, שחזר והזהיר את טהראן מפני המשך הטבח, הכריז ב-22 בינואר כי "ארמדה" אמריקנית (צי ספינות מלחמה, כולל נושאת המטוסים אברהם לינקולן) עושה את דרכה למפרץ הפרסי. טראמפ הבהיר כי ארה"ב בוחנת אפשרויות תקיפה ישירות נגד מטרות שלטוניות אם לא ייפסק הדיכוי. ולאחר הדלפות על ממדי הטבח, הכריז "העזרה בדרך".


הזווית הישראלית והאזורית:
  • כוננות שיא: ישראל נמצאת בדריכות עליונה מחשש שהסלמה אמריקנית תוביל לתגובה איראנית ישירה או באמצעות שלוחיה (פרוקסי).

  • איומי נתניהו: ראש הממשלה נתניהו הזהיר כי אם איראן תבצע "טעות" ותתקוף את ישראל, היא תפגוש עוצמה שטרם הכירה.

  • איומי טהראן: המשטר האיראני הודיע כי במקרה של תקיפה, בסיסים אמריקניים ויעדים בישראל יהיו "מטרות לגיטימיות".

באשכול זה נמשיך לעדכן סביב השעון בכל התפתחות, דיווחים מהשטח ופרשנויות ביטחוניות.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  8  פעמים
למעלה