השמים הם לא הגבול
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
אני חושב להקים אתר חדש שיעזור לציבור החרדי
אשמח לקבל רעיונות לאתרים נצרכים
תודה מראש!!
תודה מראש!!
השבת אבידהאני חושב להקים אתר חדש שיעזור לציבור החרדי
תודה מראש!!
הרעיון הזה כבר קיים, יש אתר בשם 'פרסום המונים' (https://pirsum-hamonim.com/Home), אתר לפרסום עסקים ובעלי מקצוע מהמגזר החרדי, אתר מאד מושקע, כל עסק יכול להציג תמונות וקטלוגים של העסק, ולאסוף המלצות מלקוחות.אולי אתר של בעלי מקצועות אנ"ש ומקום לדרושים
אתר מוזיקה שניתן להוריד ממנו קליפיםאני חושב להקים אתר חדש שיעזור לציבור החרדי
תודה מראש!!
אולי תפרט יותר מה הכיוון,אני חושב להקים אתר חדש שיעזור לציבור החרדי
תודה מראש!!
כל כיווןאולי תפרט יותר מה הכיוון,
למה החלטת אתר
אפשר לעשות המון דברים
לא ידוע לי שזה קיים,פורומים להצעות שידוכים,
www.prog.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: טונקס, מוטי 200, נחמה ביתרית ועוד 63 משתמשים66 //