קהילת תכנות

פורום קהילת אנשי המקצוע מתחום התכנות, והנדסת תוכנה.
הרשאת פתיחת נושאים הינה לחברי הקהילה בלבד.
מנהלת הפורום: פרוגיוזרית
להצטרפות לקהילת תכנות הקש כאן

מאמרים אחרונים באתר

קהילת מתכנתות

קבוצה סגורה לנשים שעוסקות בתיכנות
מנהלת הפורום: פרוגיוזרית
להצטרפות הקישי כאן
פרטי
היי
בהמשך לאשכול
https://www.prog.co.il/threads/מידע-על-ראיונות-ב-java-מפתח-מוביל.722543/

יש לי ראיון עם משאבי אנוש.
יש למישהו מידע כמה הגיוני לדרוש עבור משרת ר"צ JAVA?
זה ממש יעזור לי . (בטבלאות שכר הפערים ממש גבוהים ולא כ"כ משקפים)
135 תגובות
אם תמיד לא הבנתם איך יש מתכנתים אשר הגופנים ב- VS CODE שלהם נראה הרבה יותר טוב, הנה לדוגמא:
c7e06b8d-ff12-4dd0-adc9-e2fac91f2e8d-image.png
אז זהו, הם משתמשים בגופן מיוחד, (שימו לב גם שפונקציות חץ מקבל מראה ממש כמו חץ...).
איך עושים את זה? המשיכו לקרוא:

• הורדת הגופנים והתקנתם.
  • עדכון הגדרות ב- VS CODE
  • הפעלה מחדש של ה- VS CODE
הורדת הגופנים והתקנתם.
הורידו את חבילת הגופנים מכאן
חלצו את הגופנים, והתקינו במחשב.

עדכון הגדרות ב- VS CODE.
כנסו להגדרות: 30c7a334-9b2c-4d97-a976-1a1d40ac6556-image.png
תחת Text Editor בחרו Font.
ערכו את ההגדרות ב- setting.json כדלהלן:
JavaScript:
"editor.fontFamily": "Fira Code",
"editor.fontLigatures": true,

כעת צאו מתוך ה- VS CODE והפעילו אותה מחדש. (אין צורך בהפעלה מחדש של המחשב).
אני מעונינת להיות בעלים של אתר מורכב, משהו כמו אתר להנהלת חשבונות, יש לי כבר אפיון מדויק, ואין לי מושג למי לפנות...
וזה מה שאני צריכה:

כללי- נדרש:
1. מערכת בענן עם API מפותח בהתאם לצרכים המדויקים שיפורטו בהמשך.

2. אבטחה- האתר שיוקם יהיה מאובטח ברמה גבוהה ביותר, עם גיבוי מלא של כל הנתונים

3. אפשרות להוספת משתמשים עם דרגות גישה שונות לנתונים באתר, נדרשים 4 דרגות גישה שונות:
צד ספק: אדמין- עם גישה מלאה לכל הנתונים, עובדים- עם גישה מוגבלת ללקוחות שהם משרתים
צד לקוח: אדמין- גישה לכל הנתונים בעמותה כולה, עובדים- גישה מוגבלת לנתונים לפי בחירת הלקוח

4. זכויות יוצרים- זכויות יוצרים מלאות יימסרו למזמין הפרויקט- על פי מחיר מוסכם מראש.

5. סודיות- בונה האתר יתחייב לשמור על סודיות המידע בכל שלב, ויתחייב עפ”י חוק זכויות יוצרים
שלא לשכפל את האתר לשום גורם.

6. במידת הצורך, בונה האתר יתחייב למסור את כל המידע על השרתים, אמצעי הבניה, סיסמאות
וכל הנדרש במידה ויתעורר צורך לפנות למפתח אחר.

7. האתר יפותח באמצעים מתקדמים אשר יאפשרו הוספת פיתוחים בעתיד ככל שיידרשו.

חשוב: לא לגרור את הפרויקט על פני זמן ארוך ובלתי נגמר... אני רוצה את זה מוכן תוך 2-3 חודשים..

אז מה אתם ממליצים? מתכנת פרילנס? בית תוכנה? איזה בית תוכנה? איך אדע שהם לא חאפרים?
בעקבות הדיון על לינקדאין בנטפרי באשכול הזה:

ולהצעה הזאת:
למה שלא יחסמו לחלוטין את הFEED שהוא בעצם בעייתי מבחינת תוכן
והכי פחות קריטי למחפשי עבודה (למנוסים בכל אופן)
וישאירו רק אופציה של הודעות אישיות ונטוורקינג?
אישית קיבלתי המון פניות עם הצעות עבודה מלינקדאין ללא פרסום של פוסט אחד אפילו, רק פרופיל וקשרים עם מגייסים

פניתי לנטפרי עם הרעיון של חסימת הFEED
וזאת התשובה שקיבלתי:

פיתוח של כזה דבר עלול להיות מאד מורכב,
וכן, אנחנו לא יודעים אם זה באמת כל הבעיות שיש באתר הזה.
לכן, אנחנו ממליצים לכם להעלות את הנושא הזה בפורום שלנו:
https://forum.netfree.link/
ואם נראה באמת שיש היענות מאד גדולה מצד הציבור לעשות פיתוח כזה
נוכל לשקול אם נכון לעשות את זה, ואם ההשקעה שווה את זה.

פתחתי נושא בפורום נטפרי:

כדאי שכל מי שזקוק לזה יצביע שם / יוסיף את תגובתו לנושא. כדי שנטפרי יראו שזה חשוב להרבה אנשים.
  • 198
  • שלום וברכה, שמי רבקי רובין, נעים להכיר
    הצטרפתי החודש לקהילת תכנות.
    בשנה האחרונה עובדת כעצמאית.

אני מפתחת מערכות מורכבות מאפס וגם פיתוח ובניה על בסיס וורדפרס.

קצת עלי:
    יש לי ניסיון רב (11 שנים) בפיתוח מערכות מורכבות מקצה לקצה – פיתוח מאפס של צד הלקוח (ה UI) וצד השרת (ה Logic), ועד להעלאה ותחזוקת השרתים לאורך חיי התוכנה.

טכנולוגיות:
    C#, Java, .NET Core, SQL Server, MySQL, Entity Framework, NHibernate, SSIS, AWS, Docker, ELK, RabbitMQ, Angular, AngularJS, MVC, JavaScript, TypeScript, jQuery, Cordova, Ionic, PHP, Laravel, WordPress, HTML, CSS, SCSS, Bootstrap, Bulma, Photoshop, Git, Jira, Confluence

במהלך עבודתי פיתחתי מערכות רבות, ביניהם פיתחתי והייתי אחראית על מערכת ענקית עם נתונים של מיליוני שורות, שמשמשת מאות בתי עסק מהגדולים בישראל, (לדוג' פוקס ושופרסל). המערכת מציגה גרפים של נתוני מכירות לפי חתכים שונים, ניהול פורמט של חשבונית ירוקה ושליחה ללקוחות, ניהול הרשאות כניסה לחניונים, ייעול עובדים, עיבוד נתונים ושליחה לצד שלישי ועוד.
    פיתחתי גם את צד הלקוח של אפליקציית Shufersal NOW.

כעצמאית, פיתחתי אתרים ומערכות ניהול מורכבות.

האתר שלי:
    https://rivkyrubin.com

אני עובדת ביעילות, בדיוק מושלם ובתקשורת נעימה וזמינה.
    המלצות תינתנה בשמחה.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כד

אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
    נקרא  4  פעמים
    למעלה