אשמח לקבל את קובץ ה-ZIP אם זה אפשרי.אם תרצו יש לי zip של ההתקנה. אני לא ממש זוכרת איך בדיוק עשות את זה כי זה לא התקנה רגילה אבל אפשר לנסות
עדיין במיטבוחי? נושם? בועט?
אבא שלי למד cobol לפני 40 שנה![]()
עדיין?עדיין במיטבו![]()
זה מאוד נישתי, מי שמוצא בזה עבודה מרוויח יפה, אבל מצד שני יותר קשה למצוא בזה עבודה.רלוונטי ללמוד את השפה היום????
רלוונטי ללמוד את השפה היום????
חי? נושם? בועט?
תודה!זה מאוד נישתי, מי שמוצא בזה עבודה מרוויח יפה, אבל מצד שני יותר קשה למצוא בזה עבודה.
יודעת על מקומות עבודה?לא יודעת אם יצליחו להשתחרר ממנה אי פעם
לא..יודעת על מקומות עבודה?
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים