צרכנות

כל המידע על מוצרים שווים מבצעים וקופונים.
זכויות הצרכן, טיפים צרכניים וקניות חכמות בארץ ובחו"ל.
מנהלת הפורום: יופלה אפרסק

מאמרים אחרונים באתר

בס"ד
WhatsApp Image 2022-05-23 at 15.09.10.jpeg

טרונסמארט טריפ | tronsmart trip

לא היה צריך לחכות זמן רב להשקה הבאה של טרונסמארט והפעם עם סדרת רמקולים מעניינית ומחדשת, וביניהם דגם ה"טריפ" שמכוון ישירות לתחום הטיולים, ומביא בשורה לתחום.
WhatsApp Image 2022-05-23 at 15.09.04 (1).jpeg
אבל אתחיל ממה שצד את עיני וזה העיצוב של הרמקול, שמגיע לשם שינוי בארבעה צבעים שונים לבחירה (שחור, כחול, אפור ואדום) ובעיצוב מושך עין ובשונה מרוב הדגמים האחרים של טרונסמארט שמגיעים בעיצוב מידי תעשייתי, כאן נקבל צבעוניות משולבת, עם לוגו המותג מודגש ובגדול בחזית, די הזכיר לי דגם דומה של מותג אחר...

ידית בד קבועה תאפשר להצמיד את הרמקול לתיק או לכל דבר באמצעות תופסן קליפס (לא מצורף).
WhatsApp Image 2022-05-23 at 15.09.12 (1).jpeg
באריזה הבסיסית נקבל את הרמקול לצד חוברת הוראות שימוש, כבל טעינה וכבל AUX קצר, שיאפשר להשמיע מוזיקה בחיבור ישיר ולא רק באמצעות בלוטוס.

עם שליפת הרמקול מהאריזה מורגשת הנוכחות או יותר נכון אי הנוכחות של הרמקול, קל מידות וקל משקל, ובהחלט מהווה פרמטר שיקל על השאלה האם להיסחב איתו למסלול או בכלל, הוא קליל ביותר וקומפקטי ולא צריך לחשוב פעמיים.

גם מבחינת עמידות אין פשרות ואטימות מלאה ורשמית למים (ipx7) מסירים את החשש שייפול למים או לצרף אותו למקלחת טובה. ולשם כך נורית החיווי מחבר הטעינה וכניסת כבל AUX ממוקמים תחת כיסוי סיליקון אטום.

WhatsApp Image 2022-05-23 at 15.09.12.jpeg

חיבור הבלוטוס מגיע בתקן 5.3 החדש ביותר ומספק יציבות חיבור גבוהה וטווח קליטה של עד 18 מטר. בנוסף ניתן להתחבר באמצעות כבל אוקס המצורף לאריזה.

למרות גודלו, הצלילים נשמעים מעולים ונקיים מאוד לצד עומק מסויים, עוצמת הווליום יכולה להגיע לגבהים מפתיעים לעומת גודלו של הרמקול, בחדר קלאסי המוזיקה נשמעה היטב בכל פינות החדר, אם כי ההרגשה הייתה נקודתית וזה יכול לשמש כרמקול אווירה, מה שגרם לי לחשוב שבטיול זה רמקול אישי ולא משהו שנוכל להרים איתו חגיגה

למרות הגודל הקטן נוכחות הבס מורגשת עם ביצועי בס מדוייקים אם כי לא מידי ולמרות שזה מוצר של טרונסמארט שלרוב מצויידים ברדיאטור בס רועש מידי...

זמן הסוללה המוצהר הוא על עד 20 שעות פעילות בעוצמת ווליום ממוצעת, זמן הטעינה עומד על כ3 שעות, וכמו תמיד אני לא מתייחס לזמן הפעולה המוצהר לאינדיקציה אמיתית אבל בהשוואה לזמני הסוללה המוצהרים על שאר הרמקולים של החברה זה זמן פעולה גבוהה.
WhatsApp Image 2022-05-23 at 15.09.23.jpeg
לסיכום, במחיר נמוך במיוחד (23.99$ מחיר ההשקה) מגיע רמקול עם תמורה מעולה המספק פתרון למגוון רב של שימושים, עיצוביות לצד קלילות מרשימה, וזמן סוללה מעולה, ובאיכות המוכרת של טרונסמארט. ללא ספק זו תהיה בחירה מעולה...

לרכישה לחצו כאן
(קישור שיווקי, חנות היצרן)
בס"ד
photo5850369812709095202.jpg
|האריזה|

טרונסמארט באנג' | tronsmart bang

מאז הסקירה הקודמת על רמקול הטיולים של טרונסמארט הם הספיקו להשיק עוד 2 דגמים, אבל הרמתי ידיים עוד לפני זה, כי מבחר הדגמים שיצאו לאחרונה לא יאפשר לי לבדוק את כולם, אלא להתמקד במעניינים יותר ובמה שנראה שמביאים חידוש, ואחד מהם הוא הBANG שגם מביא נראות חדשה וגם מביא ביטוי עוצמתי, עד כמה? עוד נראה...

זה רמקול מסיבות מעולה ולא רק, אבל עוד נגיע לזה...

זה לא הפעם הראשונה שאני סוקר רמקול 60 וואט של טרונסמארט, אבל הרגשתי שיש כאן משהו אחר ושזה ראוי לבדיקה פרטנית. ואכן כבר עם קבלת החבילה הרגשתי שמדובר פה במשהו אחר, עם קרטון גדול מהרגיל, באריזה נמצאו זרוקים מלבד הרמקול (שישב עטוף היטב כמובן) כבל טעינה מחבר AUX וחוברות הדרכה ואחריות כרגיל.
photo5850369812709095196.jpg
בלי לחשוב יותר מידי על כך שהרמקול הזכיר לי מתחרה מוכר, נהניתי מאיכות ההרכבה שלו ומהאריג בד השחור שעוטף אותו בצמידות כמעט מקצה לקצה, מידית האחיזה הממותגת בכתב קידוש לבנה -שוב, כדי שלא נתבלבל בין המתחרים..., וכמובן מתאורת הלד המרשימה הנמשכת מצד לצד וסביב הרדיאטורים הצידיים.

חשוב להדגיש, עדיין לא מדובר בגודל של המתחרה jbl boombox אבל בהחלט מכוון לאותה קטגוריה, ואכן קצת יותר מ3 קילו זה לא קל ולא נייד, זה רמקול בלוטוס עוצמתי
photo5850369812709095185.jpg
פאנל הלחצנים מאפשר מנעד פעולות רחב, אם כי הלחצנים אינם מוארים ובמקום חשוך תיאלצו לנחש או לנסות כדי להגיע ללחצן המבוקש, על הפאנל 6 נוריות, חיווי חיבור בלוטוס, חיווי מצב הסוללה ומצב הטעינה, ואחת המסמנת חיבור עם יחידות נוספות.

מאחור ממוקם כיסוי סיליקון עבה (המאפשר תמיכה באטימות למים) ותחתיו חיבורי הטעינה, AUX, Micro sd, כניסת ויציאת USB המשמשת גם כמקור טעינה למכשירים שלכם באמצעות סוללת הענק של הרמקול. כמו"כ תוכלו להתחבר במהירות ע"י חיישן NFC הממוקם בחזית (למכשירים תומכים בלבד).

עם סוללה של מעל ל10000 מיליאמפר (וטעינה של כ4 שעות...) נקבל זמן פעולה של 15 שעות במצב ממוצע ו4 שעות במצב מסיבה (פול ווליום ותאורת RGB פעילה), בדרך כלל אני לא בוחן את זמן הסוללה המוצהר כי זה משתנה בהרבה גורמים, אבל הפעם מובטחים 4 שעות מינימום ולכן זה נתון שיבדק בהמשך.

photo5850369812709095169.jpg
עוצמת הווליום גבוהה מאוד, ומתפזרת היטב גם בשטח פתוח, הרמקול מצוייד בטכנולוגיית SOUNDPULS הייחודית של טרונסמארט ובהפעלת מצב זה הצלחנו לקבל אפקט מוגבר יותר של הווליום, עם דגש על הווקאל ולשפר את אפקט התוצאה מבחינת העוצמה. אם כי את ביצועי הבס זה הגביר במעט, אם תרצו לשפר את ביצועי הבס תוכלו לעשות זאת באמצעות הגדרות האקולייזר שבמכשירכם או לחילופין בהגדרות האקולייזר שבאפליקציה יש מצב בס מעולה אך מצב זה מתאפס בכל כיבוי של הרמקול.

גם כשהמוזיקה הופעלה על הווליום הגבוהה ביותר לא היה איבוד צלילים או צרימה והחוויה הייתה מושלמת, בין במקום סגור ובין בשטח פתוח פיזור הצלילים היה מעולה, לצד זאת חשוב להדגיש כי למרות מבנהו הגלילי הטוויטרים ממוקמים לכיוון אחד ובצד האחורי אין יציאת מוזיקה, כמובן שהרדיאטורים הצדדיים נותנים עבודה שתוכלו לראות אותה בעיניכם, עם תנודות בס מרשימות.

כמו כל הרמקולים של טרונסמארט גם הפעם נקבל תמיכה בסינכרון רמקולים נוספים וחיבור של יותר מ100 יחידות נוספות, כמו כן אטימות למים בדרגת IPX6 נגד זרמי מים יסירו מכם חשש להירטבות הרמקול.

photo5850369812709095190.jpg
גם הפעם לא קיבלנו תמיכה בחיבור ל2 מכשירים בו זמנית, זה קורה למרות שכבר יצאו דגמים שתומכים בכך, ואחרי שמתרגלים לזה יותר קשה להסתדר בלי.

תפעול הרמקול מאוד פשוט, בעזרת הכפתורים המאפשרים שליטה מלאה בהזרמת המוזיקה, מעבר בין שירים שינוי ווליום והפעלת מצב soubdpuls מעבר בין מצבי התאורה או כיבוי תאורת הלד, מענה וניתוק לשיחות או דחייתן, שיחות טלפוניות שניהלתי באמצעות הרמקול נשמעו היטב ל2 הצדדים גם אם לא עמדתי צמוד לרמקול כל עוד דיברתי לכיוון הרמקול.

התמיכה באפליקציה מתבטאת בשינוי מצבי אקולייזר מובנים, רובם לא נשמעו טוב בכל מצב, רק מצב deep bass היה נשמע מעולה, כמו כן תוכלו לבחור מצב תאורה או שיופיע צבע בודד לבחירתכם, לא מרגש מידי.

photo5850369812709095166.jpg

עלות הרמקול 109 דולר, ומאז ההשקה עדיין לא היה ניתן לרכוש את הרמקול באלי אקספרס בשל עלויות משלוח גבוהות לגודל ולמשקל הגבוהים, ולכן ניתן להזמין אותו רק דרך אתר היצרן גיקביינג (אתר בטוח)

לרכישה לחצו כאן

(קישור שיווקי)
  • תודה
Reactions: ואן גוך1 //
7 תגובות
בס"ד
photo_5999063285598631758_y.jpg

יוגרין, מטען מהיר 100W עם 4 יציאות + כבל טעינה עד 240W

היום להטעין את המחשב הנייד זה כבר לא סיפור, לא תצטרכו דווקא את המטען המקורי של החברה, ופעמים שהמטען שתקבלו יהיה מטען 'אוניברסלי', כל האמור הוא למחשבים שיש בהם את אופציית הטעינה דרך חיבור הטייפ סי ההולך ונפוץ במחשבים ובכלל בכל מכשיר חשמלי...

עוד לפני שהמחשב שלי הגיע כבר הזמנתי מאלי אקספרס מטען קומפקטי יותר כדי שיתפוס פחות מקום בתיק המחשב, המטען של חברת יוגרין בהחלט התברר כפתרון מוצלח, אבל כשראיתי את המטען הבא הבנתי שיש חיים נוחים יותר.

כיום בעידן הדיגיטלי לא יספיק לכם מטען עם יציאה אחת, גם למחשב נייד, לטלפון, אוזניות, וכל אחד וענייניו. ובדרך כלל אלו יהיו מכשירים הדורשים טעינה מהירה וחזקה ונדרשים לכך מספר מטענים נפרדים. הפרון לכך נמצא בהישג יד וזה המטען העוצמתי של יוגרין שמספק 4 יציאות מתוכם 3 מסוג C ועוד אחת מסוג USB סטנדרטי.
photo_5999063285598631735_y.jpg
המטען שמגיע בצבע אפור חלל עם מסגרת שחורה, ועם תקע אמריקאי/אירופאי-ישראלי ויש לשים לב לכך בשלב ההזמנה, ממותג בצידו האחד ומאחור יופיע הנתון המשמעותי של כח הטעינה – עד 100 וואט.

באמצעות טכנולוגיית GAN נקבל מטען עם הספק גבוה במיוחד מחד ומאידך ללא חשש של כח טעינה חזק מידי למכשיר שלכם, כחלק מהטכנולוגיה המטען מזהה את הכח הנצרך במכשיר שלכם ומתאים אותו, בנוסף במידה ויש שימוש במספר יציאות במקביל הוא יווסת את כח הטעינה וכמפורט בהמשך.

המטען יחסית גדול וכבד אבל התפיסה שלו בשקע חזקה ומספקת למרות גודלו ולמרות תוספת הכבלים המתחברים אליו ומכבידים עוד יותר.
photo_5999063285598631738_y.jpg
ארבעת היציאות יכולות לספק עד 100 וואט של כח טעינה, את העוצמה המירבית תקבלו רק כשיציאה אחת תשמש לכך, אם תרצו להשתמש ביציאות נוספות תיאלצו לחלק את כח הטעינה במפורט בתמונה המצורפת.

שימו לב, שמספיק שתכניסו כבל טעינה לאחת מהיציאות כדי שהמכשיר יזהה את היציאה כתפוסה ויחלק את הכח כמפורט. בנוסף, מכיוון שהמכשיר ה'חכם' מווסת את עוצמות הכח בין החיבורים בהתאם לתפוסה, באם תנתקו את אחד החיבורים חלוקת הכח תתבצע מחדש, וייתכן והמחשב יסמן שוב שהטעינה החלה.
צפה בקובץ המצורף 7d4f2802-f6fd-4a5b-8597-4c9f9eade57c.__CR0_0_970_600_PT0_SX970_V1_1024x1024.webp
למרות שטכנולוגית המטען מווסת את עוצמת הטעינה, טלפונים ונגנים פשוטים לא הייתי מטעין באמצעות היציאות החזקות יותר אלא באמצעות ה2 ה'חלשות' יותר בכדי שלא לפגוע בסוללות הרגישות יותר מן הסתם.

photo_5999063285598631736_y.jpg

מכיוון שהמחשב שלי דורש הספק טעינה של 65 וואט, וגם אם כבל טעינה ארוך מאבד קצת מעוצמת הזרם, (ואני לא אוותר על כבל שאורכו פחות מ2 מטר) לכל הדעות היה מספיק לי כבל של 100 וואט, וכך נהגתי עד היום, אבל אנחנו בדור קצת מוגזם, ולכן הלכתי על הכבל העוצמתי שיכול לספק כח של עד 240W

למען האמת עדיין לא ראיתי מכשיר חשמלי שנטען באמצעות כבל טייפ סי והספק הכח הנדרש הוא של 240 וואט ולכל הדעות זה כבל עתידני, אולי להפעלת מחשבים נייחים ומה שלא נרצה, אבל התחושה של להסתובב עם הכבל העוצמתי ביותר באיכות גבוהה ורמת גימור מושלמת היא תחושה אחרת.

כל עוד פער המחירים בין כבל זה לכבל "חלש" יותר של 100 וואט לא מידי משמעותי, זה בהחלט יכול להצדיק את ההשקעה, כך שתקבלו כבל שמתאים לכמה שנים קדימה...

לרכישת המטען (100W) לחצו כאן
קופון ייחודי לגולשי פרוג ע"ס 3 דולר: PROG100W
לרכישת כבל הטעינה (240W) לחצו כאן
קישורים שיווקיים
photo_5999063285598631764_y.jpg
  • תודה
Reactions: ואן גוך1 //
2 תגובות
  • 347
  • בס"ד
    WhatsApp Image 2022-09-06 at 23.09.01.jpeg
    טרונסמרט גרוב 2 וטרונסמרט טי 7 מיני | tronsmart groove 2 & T7 mini

זה לא חדש שאני אוהד מוביל של המותג, לא תופתעו גם אתם כשתנסו אחד שלהם, אבל הפעם הם הפתיעו אותי לגמרי כשהם השיקו 2 רמקולים הדומים ומתחרים אחד בשני, יחד.
    המפרט שנקבל בשניהם די משתווה, ועוד יותר כשנשמע אותם אחד לצד השני.

שתיהם עונים על הקטגוריה של רמקול מיני, ובאמת מביאים חוויית מוזיקה בפורמט מוקטן ושונה מהרגיל. לפני שנעבור למה שמייחד כל אחד מהם נכלול יחד את הפרמטרים שהם שווים בהם תרתתי משמע.
    WhatsApp Image 2022-09-06 at 23.09.22.jpeg
    זמן סוללה מוצהר על 18 שעות, כשבדקתי אותם בעצמי לא התקרבתי לסך השעות המוצהר, אבל תמיד הייתי על מצב תאורת לד פעילה וזה נתון משמעותי בזמן הסוללה, ובכל מקרה קיבלתי בכל טעינה מספר שעות ניכר גם כשהפעלתי בפול ווליום. טעינת הרמקולים נמשכת כ3-3.5 שעות ע"י כבל טייפ סי (מצורף).

חיבוריות יציבה מדור 5.3 העדכני ביותר צאפשרת שידור יציב במיוחד גם למוזיקה עצמה וגם משפרת את איכות השיחות שמתנהלות דרך הרמקול (כן, יש גם מיקרופון לזה) אם כי כמו תמיד עדיין לא הכי נח לנהל שיחה דרך רמקול...

בנוסף לחיבור בלוטוס בשניהם נקבל תמיכה בכרטיס מיקרו SD או בחיבור AUX וכמובן שנקבל לכך כבל תואם. החיבורים ממוקמים מאחור מתחת לכיסוי סיליקון המוטבע עליו דגם הרמקול. הכיסוי העבה מאפשר את התאימות הגבוהה של הרמקול לאטימות למים בתקן IPX7 וגם טבילה לא תפריע לו בעבודה. נתון זה חשוב במיוחד בשל גודלם וניידותם של הרמקולים, ומאפשר דינאמיות גבוהה בשימוש איתם.

גם בדגמים אלו נוכל להתחבר לעוד מספר רמקולים או לרמקול נוסף למצב סטריאו אמיתי, בנוסף שניהם תומכים בחיבור לסייעת הקולית של גוגל או אפל (למכשירים תומכים).

WhatsApp Image 2022-09-06 at 23.08.59.jpeg

וכאן נתפצל.
    WhatsApp Image 2022-09-06 at 23.08.57.jpeg
    הגרוב 2 שממשיך את הקו העיצובי של קודמו בתפקיד מגיע עם שיפור עיצובי משמעותי בצורת תאורת לד צבעונית ההופכת את העיצוב הכבד משהו לקליל ביותר, וייתן לרמקול הזה לוק ייחודי שתוכלו להתאים אותו לכל מקום.

המבנה ריבועי עם קצוות קטומים והברגות בולטות עם חזית "גריל" ממותגת מברזל ומוקפת בתאורת הלד כאמור. על גבו 4 לחצני שליטה בולטים שכל אחד מהם מבצע מספר פעולות, עוד נצטרך נצטרך ללמוד אותן. 2 נורות חיווי (מצב סוללה, טעינה, חיבוריות, ומצב הסאונד פולס הייחודי של טרונסמרט)

מבחינת ניידות נקבל תופסת קליפ (מצורף באריזה) וכן חיבור הברגה תחתון שיתאים לחצובות ולתפיסה במגוון זוויות.
    WhatsApp Image 2022-09-06 at 23.08.58 (1).jpeg

WhatsApp Image 2022-09-06 at 23.08.58.jpeg
    |מאחור נמצא הבס מצורה חשופה ודינאמית|

הסאונד המופק באמצעות דרייבר בודד של 10W בהחלט מפתיע גם בעוצמתו וביחס לגודלו וגם מבחינת נקיות הסאונד וצלילות הקול, מבחינתי זו התמכרות מוחלטת לאיכות הצליל, אם כי ולמרות שיש לו בס ואי אפשר לומר שחסר, הייתי מצפה ליותר.

לרמקול יש מצב סאונד פולס הייחודי של טרונסמרט המופעל על ידי לחיצה משולשת על לחצן ההפעלה, אם כי אציין שבכל הפעמים שהפעלתי מצב זה לא הרגשתי כלל בשינוי בסאונד (ובכל מקרה היה מעולה...).

WhatsApp Image 2022-09-06 at 23.09.02.jpeg

ה t7 mini מגיע עם מעט שינויים, ובתחילה השינוי החזותי. כחל מסדרת ה t7 (וכהמשך לסדרת t6) נקבל עיצוב גלילי עטוף באריג בד שחור עם לוגו סיליקון בולט, שאר החוויה נמצאת על גבו עם 5 לחצני פקודות כאשר תאורת הלד מקיפה את הפאנל ונשלטת על ידי לחצן ייחודי שהוקצה לכך. בשונה מהגרוב, תאורת הלד כאן יותר מתואמת עם המוזיקה ומשתנה בהתאמה מדוייקת למוזיקה.

בדרך כלל אני לא מפרט כאן את צורת השימוש בלחצני השליטה, הפעם אני מעט יחרוג כי גם טרונסמרט חרגו ומעבר בין שירים מתבצע על ידי לחיצה כפולה על לחצני הווליום ולא באמצעות לחיצה ארוכה כבשאר הרמקולים שלהם, זה שונה בייחוד שלחיצה ארוכה לא תוריד בהדרגה את הווליום אלא לא תעשה דבר.

נורית חיווי בודדת תיתן אינדיקציה למצב הטעינה מצב הסוללה והחיבוריות.

בנוסף ידית קבועה נמצאת בחלקו האחורי לאחיזה ולתליה נוחה.
    WhatsApp Image 2022-09-06 at 23.09.05.jpeg
    למרות שבדגם זה הדרייבר המפיק את המוזיקה הינו של 15W עוצמת הווליום הגבוהה כאן נשמעת נמוכה יותר מאשר החזק של הגרוב, אולי זה בשל ביצועי בס מודגשים ומורגשים יותר. עוד למרות, אל תטעו לחשוב שבשל העיצוב הגלילי תקבלו מוזיקה 360 מעלות, כי הדרייבר היחיד פונה קדימה, ומאחור נמצא הרדיאטור של הבס (וכאמור מביא ביצועים מעולים בתחומו).

גם איכות הסאונד שלו מעולה, ולמרות שלא נשמעת הכי נקיה כמו הגרוב הייתי תולה את זה בבס שנוכח כאן יותר.

WhatsApp Image 2022-09-06 at 23.09.02 (1).jpeg

בשורת הסיכום היה קשה לי לנסות ולהכריע מי יותר 'מוצלח' יותר, שתיהם מתחרים על אותו מקום בדיוק ולהכריע בקטנות זה לא שייך, לכן עם הנתונים הנ"ל אפשר לומר במילה אחת ובגדול, שהגרוב נותן חוויה יותר נקיה והT7 מיני מביא ביצוע בס נוכח יותר. מבחינה עיצובית כל אחד יוכל לבחור לעצמו את המתאים לו יותר.

מילה אחת על הדגם טריפ שיצא רק לאחרונה וגם מתמודד על אותו מקום.
    קישור לסקירה.

לרכישת groove 2 לחצו כאן

לרכישת T7 mini
    לחצו כאן

(קישורים שיווקיים)

WhatsApp Image 2022-09-06 at 23.09.21 (1).jpeg
    0 תגובות
  • 225
  • בס"ד
    photo_5999063285598631782_y.jpg
    רכזת טייפ סי 7 ב1 של יוגרין | ugreen

הבעיה שלי התחילה כשקניתי את המחשב וראיתי שיש בו רק יציאת USB אחת, ועוד 2 יציאות TYPE C בלבד, כשאחת מהן משמשת לטעינת המחשב.

הפתרון המושלם לזה ולעוד מטרות, זה שוק הרכזות טייפ סי, ובשפה פשוטה "מפצל" רק שלא נקבל כאן רק עוד יציאות USB רגילות אלא שלל יציאות למגוון חיבורים בו זמנית שיקל עלינו את העבודה בצורה משמעותית.
    photo_5999063285598631781_y.jpg
    השוק הזה מאוד רווי ותחרותי, וחשוב לפני הרכישה לוודא ולדייק כל אחד את החסר לו ואת הצורך המדוייק ולפי זה להתאים לעצמו את הרכזת המתאימה.

בסקירה זו נטעם מכמה מהם, ברכזת שתומכת בלא פחות מ7 יציאות שונות נקבל 2 כניסות USB-A 3.0 מהירות, 2 כניסות לכרטיסי SD וMICRO SD בהתאמה, חיבור HDMI חיבור כבל רשת, וגולת הכותרת חיבור טייפ סי לטעינה(בלבד, ולא לנתונים), כך שזה אפילו לא יתפוס לי את יציאה הטייפ סי שתפוסה על ידי הרכזת...

עוד לפני שנעבור מקרוב על מפרט החיבורים העשיר, הרכזת בצבע אפור חלל נראית טוב, איכותית. כבל ארוג בארוך של 15 ס"מ לגמישות מירבית ומבנה הרכזת עצמה מרגישה אלומיניום ואיכותית מאוד.
    עם שלל החיבורים שמקיפים אותה מ3 צדדים ועם יכולת עבודה כוללת בו זמנית, היא לא תהיה רכזת קומפקטית אבל בהחלט שימושית וכלי עבודה יעיל מאוד.
    photo_5999063285598631777_y.jpg
    יכולות הרכזת גבוהות ובכל החיבורים נקבל מהירויות גבוהות כל חיבור בתחומו, וכדלהלן

2 יציאות USB A 3.0 ובמהירות של 5GBps

כרטיס SD במהירות של עד 104MB/s

כרטיס מיקרו SD במהירות של עד 104MB/s

חיבור אינטרנט במהירות של עד 1000Mbps

חיבור HDMI איכות העברת נתונים של 4K ומהירות ריענון מסך של 60Hz (כמובן, אם המסך תומך בפרמטרים אלו)

וחיבור טעינה טייפ סי עם תמיכה בעוצמת טעינה של עד 100W

photo_5999063285598631776_y.jpg

האמת שעדיין לא יצא לי לבדוק שימוש מאסיבי של כל החיבורים בו זמנית אבל גם כשכן העמסתי עליו לא הרגשתי פגיעה בביצועים, רק בעת חיבור טעינה דרכו הרגשתי שהרכזת מעט מתחממת אבל לא ברמה מיוחדת.

חיבור הרכזת כמובן מסוג טייפ סי וזה יאפשר לכם לחבר אותה גם לטלפון חכם כדי לתמוך בחיבורי USB או בחיבור מסך לטלפון (במידה והמכשיר תומך בזה).

אם קראתם סקירה זו ועדיין לא הבנתם עד כמה המוצר הזה שימושי או הכרחי כנראה אתם עם מחשב מדור ישן יותר, חכו למחשבים שמקבלים היום יציאות USB בודדות... תשמרו את הלינק רכישה בצד...

לרכישה לחצו כאן
    (קישור שיווקי)

photo_5999063285598631774_y.jpgphoto_5999063285598631781_y.jpg
    0 תגובות
    בס"ד
    photo_5999063285598631831_y.jpg

|גם האריזה קומפקטית|
    עכבר + בלוטוס לנייד, של יוגרין | Ugreen Wireless Silent Mouse

למה לשלם יותר? שאלתי את עצמי רגע לפי שהחלטתי לבדוק את העכבר של יוגרין, וזאת ביחס למחירו מול שאר המתחרים באלי אקספרס, אבל אחרי שהזמנתי את הזול גיליתי שפעמים שהזול הוא היקר.

מפה לשם אני עם עכבר חדש ותובנות לצידו.
    photo_5999063285598631822_y.jpg

|מכסה מגנטי ומתחתיו מתאם הUSB ומקום לסוללת AA|

הוא יהיה העכבר האידיאלי למחשב נייד שלכם, וייכנס בקלות לתיק הנייד שלכם, גם אם הוא צמוד וללא תאים מיותרים, באמצעות סוללת AA זמן הפעולה יכול להגיע לשנה-שנה וחצי לסוללה, וכך למרות שהעכבר לא נטען, לא תצטרכו לטפל בהחלפת סוללה כל תקופה קצרה.

למרות מבנהו הקומפקטי, יש בו ארגונומיות מועטה כך שהעכבר לא שטוח לגמרי, ויש בו בטן בחלקו האחורי יותר, כדי לתת תנוחה יציבה יותר ובריאה יותר לכף היד, וזה הורגש היטב לעומת העכברים האחרים שהיו לי, שהיו שטוחים יותר ולאחר דקות ספורות היד הרגישה זאת היטב.
    photo_5999063285598631814_y.jpg

|אלגנטי|

נורית חיווי המסמלת את החיבור לבלוטוס או לUSB, את סף הרגישות (DPI) ומצב הסוללה נמצאת בסמוך לגלגלת. בהרמת כיסוי המגנט נמצא את מתאם G2.4 מסוג USB, ואת מיקום הסוללה, מתחת לעכבר נמצא את הקרן האופטית, לחצן כיבוי או הפעלה, ולחצן ההתאמה (עד 4000 DPI) והמעבר בין חיבור הUSB לחיבור הבלוטוס.

הלחצנים נוחים ונותנים פידבק טוב ללחיצות ומצד שני שקטים ומאפשרים עבודה גם במקומות מנוחה, הגלגלת עשויה מאלומיניום ובנויה עם שיניים ליציבות האצבע, ואינה מאפשרת גלגול רציף ארוך.
    WhatsApp Image 2022-08-05 at 17.19.23.jpeg

|גלגלת שיניים|

ניתן להשיג את העכבר עם תמיכה בחיבוריות בלוטוס המאפשרת לחסוך לכם ביציאות USB במחשב, או לחילופין להתחבר ל2 מכשירים לסירוגין ומעבר מהיר באמצעות לחיצת כפתור בודדת.

גם בעת חיבור בלוטוס (5.0) דיוק העכבר היה גבוה וללא שיהוי או תקיעות מעצבנות.

באם העכבר לא היה בשימוש לאחר פרק זמן (המשתנה אם החיבור הוא USB או בלוטוס) הוא ייכנס למצב שינה ובאמצעות לחיצה והזזה בו זמנית הוא יתעורר.

הדגם עם הבלוטוס מגיע רק בצבע שחור, לעומת הדגם שתומך בחיבור ה G2.4 בלבד מגיע גם בצבעים אפור וירוק בהיר.

נכון, זה סך הכל עכבר... אין הרבה מה לכתוב עליו אבל בכמה דקות של שימוש כבר הרגשתי שזה משהו אחר ומשדרג. נייס.

לרכישה
    לחצו כאן
    (חנות היצרן הרשמית באלי אקספרס)
    קישור שיווקי

photo_5999063285598631824_y.jpg
    בס"ד
    photo_5976729979645442464_y.jpg

פיסטון באדס פרו | 1more pistonbuds pro

1more מהמותגים הסיניים המובילים בתחום האודיו, ומתמחים בייצור אוזניות בלבד, אבל עושים את זה עם מקצועיות רבה ומוניטין גבוה, בעבר סקרתי את הדגם comfobuds pro שהפתיעו אותי לטובה בטבילת האש הראשונה שלי עם המותג הזה, וזה גרם לי להתעניין בדגם שקיבל פידבקים גבוהים ה-pistonbuds pro

photo_5976729979645442465_y.jpg

|אריזה מינימלית|

באריזה מינימלית ובצירוף כבל טעינה, מתאמי סיליקון נוספים (עוד 3 זוגות בגדלים שונים) וחוברת הוראות בשלל שפות, נמצאות גם האוזניות המונחות כבר בתוך הקייס עם מדבקה על המגעים לשמירה על הסוללה.

הקייס עצמו בעיצוב אלגנטי ומהודר בגודל קומפקטי ומהנוחים שפגשתי מרגיש איכותי, על גבי המכסה נשברות קרני אור לצד שם המותג, בחזית נורית חיווי למצב סוללה וטעינה ומאחור לחצן התאמה וחיבור הטענה

האוזניות התפוסות באמצעות מגנט למקום הטעינה נגלות לנו כשעל גבן לוגו המותג ונורית חיווי למצב החיבור גודלן היחסי קטן והן כמעט ולא בולטות מהאוזן, רק לאחר שהחלפתי את ראשי הסיליקון לגדולים יותר הרגשתי שהן יושבות ביציבות ואוטמות את האוזניים היטב. עם הגודל הקטן מגיע תג מחיר נמוך של משקל וזה בהחלט מורגש או ליתר דיוק כמעט ולא מורגש באוזן...

photo_5976729979645442470_y.jpg

|סקרנות|

גם אחרי שסקרתי לא מעט אוזניות עדיין הן עניינו אותי ולו בגלל כמות המחמאות שהן צברו בזמן די קצר מאז שהושקו, ולא היה קשה לזהות את הייחודיות שלהן.

למרות גודלן הקטן יחסית הצליחו להכניס בתוכן דרייבר של 10 מ"מ שמספק עבודה מעולה ובשילוב בס נוכח במיוחד אם כי לא מידי חופר נקבל תוצאת סאונד טובה, כיוונון האקולייזר נעשה ע"י זוכי גראמי והוא לא היה הסאונד שאליו אני רגיל, לקח לי מעט זמן להתרגל אבל בהחלט היה בו פירוט מלא וללא מיגרעות, עוצמות הווליום הגיעו לגבהים גבוהים במיוחד וללא צרימות או רעידות הכל גם בזכות חיבוריות בלוטוס יציבה (דור 5.2)
    photo_5976729979645442469_y.jpg
    את סינון הרעשים של 1more כבר שיבחתי בסקירה הקודמת שלי עליהם, העבודה מעולה (במיוחד לאחר התאמת ראש סיליקון בגודל המתאים), אבל גם באלו לצד סינון רעשים עד 38 דציבלים נרגיש מעט לחץ שדי יתפוגג בעת הפעלת המוזיקה, למי שרגיש יותר אפשר להפעיל דרך האפליקציה את מצב WNR שיאפשר סינון רעשים מתון יותר, וגם יתאים במיוחד למניעת רעש הרקע בעת רוחות רחוב

הן הסינון והן השיחות נתמכות באמצעות 4 מיקרופונים 2 בכל אוזניה, את הסינון הן מבצעות היטב ורעשי רקע מונוטוניים או רעשי מנועים וכדו' ינוטרלו היטב. באשר לשיחות לא תמיד ישמעו אתכם היטב, במיוחד בעת הליכה ברחוב לצד רעשי רחוב חזקים, אבל היו פעמים שהופתעתי לטובה גם בזה. בנוסף ניתן להפעיל מצב השמעת הסביבה שימנע מכם מלהתנתק לגמרי מסביבתכם...

חיישן הקירבה ביצע את עבודתו היטב בעיקר בעת הסרת האוזניות מהאוזן ומייד הפסיק לנגן את המוזיקה, בעת ההחזרה לאוזניים היו פעמים שהמוזיקה לא חזרה להתנגן.

חיסרון שבלט הוא האופציונליות המוגבלת של פקודות המגע באוזניות, בבסיס נקבל 4 פעולות בסיסיות שנוכל להחליף אותן ל4 אחרות (המוגדרות מראש) דרך האפליקציה, ולא נוכל לקבל התאמה מלאה כפי שנרצה.
    photo_5976729979645442474_y.jpg

|השתקפות|

באפליקציה נקבל גם חיווי על מצב הסוללה בכל אוזניה ובקייס הטעינה, נוכל לשנות מצב אקולייזר לעוד 11 מצבי אקולייזר שונים, להפעיל מצב low latency לתשדורת מהירה יותר, לעדכן גירסה ועוד

זמן הסוללה מגיע לעד 30 שעות מוזיקה ועד 20 שעות עם סינון רעשים, ובאמת הרגשתי שאני מקבל עם סט אוזניות אלו זמן נגינה ארוך במיוחד, ובטעינה אחת 'שרדתי' כמה ימים טובים.

לסיכום, האוזניות לא באו להתמקם בשורה הראשונה, אבל עם אינספור פיצ'רים והתאמה כמעט לכל כיס (מכל הבחינות – מחיר, גודל, ופרודוקטיביות) הן מגשימות את הייעוד שלהן.

לרכישה (חנות היצרן באלי אקספרס)
    לחצו כאן
    (קישור שיווקי)

photo_5976729979645442468_y.jpg
    צהרים טובים
    מישהי הזמינה שמלת ארועים כזו לילדות מנקסט
    איך המידות שלה?
    לילדה בת 5 וחצי איזה מידה תתאים?
    המידות בטבלה תואמים למציאות?
    ואולי יש מישהו במודיעין עילית עם השמלה הזו שאוכל לקפוץ ולמדוד?
    תודה רבה!
    בס"ד
    photo_5900091622597704351_y.jpg
    אוזניות יוגרין Ugreen HiTune X6

הן האוזניות הטובות שלהם כרגע, אני מאמין בחברה הזו ובמוצריה האיכותיים, ומאוד עניין אותי לראות איך הם מפתחים את חטיבת האודיו שלהם, ובכל מקרה יש לי הרגשה שזו לא המילה האחרונה...

האריזה די מינימלית ועדיין נותנת חוויית אנבוקסינג במשהו כאשר פתיחת האריזה נעשית כעין שליפת מגירה. יחד עם האוזניות נקבל עוד 2 זוגות ראשי סיליקון מלבד הזוג המורכב על האוזניות בגודל ממוצע שעבורי היה מעט קטן. בנוסף לכבל טעינה type c מצורפת חוברת הדרכה באנגלית עם איורים מפורטים על אופן פעולת פקודות הטאצ' שבאוזניות.
    photo_5900091622597704321_y.jpg
    הקייס עצמו יחסית קטן וכמעט ולא מורגש בכיס, על גבי המכסה מוטבע הלוגו של UGREEN נורית חיווי בודדת בחזית הקייס שתחווה את מצב הסוללה והטעינה ב2 צבעים. מאחור חיבור הטעינה ולחצן התאימות להתאמה למכשיר אחר.

מעל גבי האוזניות מופיעות נורות חיווי שנותנות אינדיקציה על מצב החיבור והחיפוש, בחזית מוטבע הלוגו ולא פחות מ3 מיקרופונים בכל אוזניה, מתאם סיליקון מדיום מולבש כבר עליהן.

רק אחרי שהחלפתי את מתאמי הסיליקון למידה הגדולה יותר הן ישבו טוב באוזניים שלי ואיפשרו ליהנות ממוזיקה לצד סינון רעשים, משקלן המועט אפשר לי לענוד אותן זמן רב בנוחות אם כי בגלל גודל הסיליקון הן הורגשו.
    photo_5900091622597704335_y.jpg
    באמצעות דרייברים גדולים של 10 מ"מ ביצועי הסאונד מאוזנים וממשיכים את הקו של יוגרין יש בהם עומק ונקיות כל תו ופרט יישמע והחדות מורגשת, שילוב בס מודגש ונוכח במיוחד ובמצב סינון רעשים שמנטרל את התדרים הנמוכים יותר זה יישמע מושלם.

הבדל יורגש בסגנון הסאונד בעת העברת האוזניות למצב סינון רעשים פעיל, והמוזיקה תישמע מאוזנת יותר עם פחות טרבל (שפעמים צורם) מאשר במצב כבוי.

בזכות חיישן בלוטוס מדור 5.1 שידור המוזיקה מתבצע בצורה חלקה ומהירה, ואם תרצו תוכלו להפעיל מצב גיימינג ולקבל מהירות שידור של 50 MS

סינון הרעשים מוצהר על עד 35 דציבלים של השתקה, ומורגש היטב ומנמיך את הרעשים המונוטוניים יותר, ומתמקד בתדרים הנמוכים כך שרעשי מנועים וכדו' מושתקים בזכות סינון הרעשים האקטיבי הפאסיבי והווליום של המוזיקה...
    photo_5900091622597704355_y.jpg
    בעת הפעלת סינון הרעשים בלי לשמוע מוזיקה הרגשתי מעט לחץ באוזניים אבל ברמה סבירה והרעשים שבחוץ הונמכו אבל לא נוטרלו לגמרי, בעת הפעלת המוזיקה ההרגשה די חלפה, מה ש'צרם לי' זה שבעת אירוע רעש חריג כמו טריקת דלת פעמים שהמוזיקה צרמה, כמו"כ סינון הרעשים אינו מנטרל רעשי רוחות ואף מעצים אותן בשל השימוש במקרופונים באותו זמן.

אופציה של השמעת רעשי הסביבה למניעת הניתוק מהרחוב לא קיימת כמו שלא נקבל חיישן קירבה שיפסיק / ימשיך את המוזיקה בעת שליפת האוזניות מהאוזניים, יפריע אולי רק למי שרגיל לפיצ'רים אלו.

השליטה במחוות נעשית באמצעות מגע, משטח המגע די קליט ומגיב היטב, מבחר פקודות המגע מוגבלות לקביעת היצרן ולא ניתנות לשינוי באפליקציה גם כי אין אחת כזו...
    photo_5900091622597704326_y.jpg
    באמצעות ששת המיקרופונים שמבצעים את סינון הרעשים, תוכלו לנהל שיחות טלפון גם ברחוב כל עוד אין רעשים מאוד חזקים בסביבה, מפידבקים שקיבלתי נשמעתי היטב וכמעט ולא הורגש שאני מדבר באמצעות אוזניות, גם פה רוחות יפריעו אם כי רוח חלשה לא הורגשה.

זמן הסוללה עומד על עד 26 שעות כולל טעינה במארז, 10 דקות של טעינה יספיקו לעד שעה של מוזיקה, טעינת המארז עצמו לוקח כשעתיים וחצי

עם הגנה ממים ברמה של ipx5 תוכלו ללכת ולרוץ איתם גם בגשם ללא חשש מהירטבות או מזיעה.

לרכישה - ישירות מחנות היצרן באלי אקספרס
    לחצו כאן
    (קישור שיווקי)photo_5900091622597704314_y.jpg
    בס"ד
    WhatsApp Image 2022-03-27 at 19.37.08 (1).jpeg

טרונסמארט פורס פרו | tronsmart force pro

גם הפעם טרונסמארט פתחה מבערים, ולא סתם אני מכור לחברה הזו, שמוציאה תחת ידיה רמקולים ואוזניות עם איכות סאונד שמפתיעים כל פעם מחדש, ותג מחיר נמוך במיוחד למחירי השוק ולתמורה.

סידרת פורס של טרונסמארט כבר קיבלה כאן הצצה, הדגם פורס 2 שרק הוציא לה שם טוב, עם סאונד נקי במיוחד. בחודשים האחרונים יצאו עוד 3 דגמים שונים לסידרה הזו, פורס X פורס פרו ופורס מקס, עם מאפיינים שונים ביניהם.

רמקול הפורס פרו מביא איתו עוצמת ווליום גבוהה וחווית באס כמיטב היכולת של טרונסמארט לצד אטימות מלאה במים וחיבוריות רחבה.

בגיזרת העיצוב אפשר לומר שאין כאן בשורה או קו עיצובי מיוחד, גם לא המשך ישיר לקו העיצובי של הסידרה (כשאר סדרות הרמקולים שלהם), אבל שאר המאפיינים שלו בהחלט נותנים סיבה לקחת את הרמקול הזה ברצינות לידיים.

הרמקול ארוז היטב בחבילה, ונקבל בה חוץ ממנו כבל טעינה וחיבור AUX פשוט ולא מידי ארוך, כמו כן נקבל חוברות הדרכה והוראות שימוש, ולהשלמת הפרודוקטיביות מצורף נרתיק ושרוך לנשיאה.

WhatsApp Image 2022-03-27 at 19.38.40 (1).jpeg

צימוד הרמקול בפעם הראשונה קלאסי (אם תבחרו לצמד באמצעות חיישם הNFC (במכשיר תומך) התהליך יהיה עוד יותר פשוט ומהיר), לאחר מציאת הדגם ברשימת ההתקנים ואישור החיבור בכל פעם שתפעילו אותו יתבצע חיבור מהיר, ובשונה מדגם הפורס 2 לא יתאפשר לחבר 2 מכשירים בו זמנית.

תפעול המוזיקה באמצעות פאנל הלחצנים ומאפשר לשנות ווליום לשחק עם השירים, לענות לנתק או לדחות שיחה, וכן להפעיל את העוזרת הקולית (במכשירים תומכים כמובן).

עוצמת הווליום גבוהה ועם נוכחות גבוהה המספקת בהחלט אף לחדרים גדולים או לשטח, דיוק צלילים מעולה וסאונד נקי ללא עיבוד של הצלילים, שילוב הבאס בולט בנוכחותו ומעט מחפה על התדרים הגבוהים יותר אבל ללא פגימה במהות הצליל.

טרונסמארט מתהדרים בחווית סאונד בטכנולוגיית סאונד פולס, שמשפרת את הביצועים והווליום ללא פגיעה באיכות הסאונד, טכנולוגיה זו נמצאת גם בדגם הסטודיו שסקרנו בעבר, רק שם היה לחצן להפעלת ההשמעה בטכנולוגיה זו, וברמקול זה נקבל את האופציה הזו כברירת מחדל ללא אפשרות מעבר.

כמו כן אין מספר מצבי אקולייזר, ואם תרצו לשנות זאת תאלצו לבצע זאת באמצעות הנגן או הטלפון.

WhatsApp Image 2022-03-27 at 19.38.40.jpeg

מבחינת ניידות הוא דומה למגה פרו (שנסקר בעבר, וגרף שבחים מכל מי שהאזין לו), עם משקל של XX קילו, זה לא רמקול אידיאלי לנשיאה ביד בטיול אבל בהחלט מתאים ליציאה לבריכה או לכל שימוש שאינו מצריך בניידות גבוהה מידי

כמו כל המוצרים של טרונסמארט איכות ההרכבה מעולה, בחזית רשת ברזל עם הטבעת המותג, מלמעלה פאנל הלחצנים, כאשר הם בתצורה מובלטת וללא תאורת לחצנים, בנוסף 3 נורות לד לחיווי סוללה וחיבורים.

כאמור חיבוריות הרמקול רחבה, וניתן להפעיל שירים בחיבור בלוטוס, או על ידי חיבור AUX (כבל מצורף) כרטיס מיקרו וחיבור USB שמשמש כיציאת טעינה למכשירים נוספים. חיבורים אלו יימצאו מאחור תחת מכסה סיליקון עבה שמאפשר את האטימות המלאה למים.

טעינת הרמקול באמצעות מחבר TYPE C המצורף לרמקול ונמשכת כ3-4 שעות להטענת הסוללה בעלת הספק 10000 מ"א, זמן סוללה של הרמקול הוא עד 15 שעות בווליום ממוצע.

בצד הרמקול נמצא את ידית הנשיאה שתאפשר לחבר חוט נשיאה (לא מצורף) לכתף.

WhatsApp Image 2022-03-27 at 19.37.07.jpeg

גם כאן לא ויתרו על התמיכה בחיבור רמקולים נוספים, וכמו שאר המוצרים שיצאו לאחרונה, החיבור מתאפשר ל100 מכשירים ויותר

• תודה
    Reactions: m-blum1 //
    4 תגובות
    ככה התפרסם פה

828x 1136.jpg
    אמזון
    תקף בתאריך ה10 בכל חודש!

10% הנחה באתר
    מימוש אחד בחודש לכל משתמש
    קוד קופון: MASTERCARDAY
    הנחה מקסימלית 20 דולר

SHEIN
    תקף כל חודש, מה- 10 עד ה17 – כל השנה!

25% הנחה
    על קניות של 500 ₪ ומעלה

קוד קופון MASTERCARDAY
    15% הנחה על קניות של 100 ₪ ומעלה

קוד קופון MASTERCARDAY15
    ללא הגבלת מימושים

iHerb
    תקף בתאריך ה10 בכל חודש!

10% הנחה באתר
    בקניות מעל 70 דולר
    קוד קופון MASTERCARDAY

Wish
    תקף בתאריך ה10 בכל חודש!

11% הנחה
    ללא הגבלת מימושים
    קוד קופון MASTERCARDAY

ksp.co.il
    תקף בתאריך ה10 בכל חודש!

10% הנחה
    על כל מוצרי החשמל באתר (קטגוריה משתנה כל חודש)
    ללא הגבלת מימושים
    קוד קופון MASTERCARDAY

עדיקה
    10% הנחה
    בנוסף על סייל החורף
    עד 70% הנחה על כל האתר
    ללא הגבלת מימושים

לאספרייס
    תקף בתאריך ה10 בכל חודש!

10% הנחה
    על יותר מאלף מוצרים המשתתפים במבצע
    באתר Lastprice.co.il
    ללא הגבלת מימושים

Guilty
    תקף בתאריך ה10 בכל חודש!

20% הנחה
    בנוסף מתנה בהפתעה בקנייה מעל 250 ₪
    לא כולל בישום
    קוד קופון MASTERCARDAY

וואלה שופס
    תקף בתאריך ה10 בכל חודש!

100 ₪ הנחה
    בקנייה של 990 ₪ ומעלה
    כולל כפל מבצעים.
    לא כולל סלולר, מחשבים, ומזגנים
    קוד קופון MASTERCARDAY

סופר-פארם
    תקף בתאריך ה10 בכל חודש!

10% הנחה
    קטגוריית ויטמינים ותוספי תזונה, כולל כפל מבצעים
    באתר סופר פארם
    כל חודש קטגוריה משתנה
    מוגבל למימוש אחד ללקוח

באג
    תקף בתאריך ה10 בכל חודש!

100 ₪ הנחה
    בקנייה של 1000 ₪ ומעלה
    מוגבל לרכישה אחת ללקוח
    קוד קופון MASTERCARDAY

משלוחה
    תקף בתאריך ה10 בכל חודש!

20 ₪ הנחה
    בקניה באפליקציית משלוחה
    ללא הגבלת מימושים

LENOVO
    תקף בתאריך ה10 בכל חודש!

10% הנחה
    בעמוד נחיתה ייעודי
    קוד קופון MASTERCARDAY

ליים-LIME
    תקף בתאריך ה10 בכל חודש!

30% הנחה על רכיבה - ללקוחות ליים קיימים
    או 15 דקות במתנה - ללקוחות ליים חדשים
    קוד קופון: MASTERCARDAY15
    ניתן לממשו עד ה9 לחודש העוקב.

One-Project
    תקף בתאריך ה10 בכל חודש!

30% הנחה
    כולל כפל מבצעים.

farfetch
    10% הנחה
    על קניות של 300 דולר או 300 אירו ומעלה
    תקף כל חודש
    ללא הגבלת מימושים
    תקף על מוצרים במחיר מלא בלבד
    קוד קופון: MCIL10

mankind
    תקף בתאריך ה10 בכל חודש!

20% הנחה
    ללא הגבלת מימושים
    קוד קופון: MKMASTER21

lookfantastic
    תקף בתאריך ה10 בכל חודש!

20% הנחה
    ללא הגבלת מימושים
    קוד קופון: LFMASTER21

בכפוף לתקנון.
    בס"ד

WhatsApp Image 2022-02-14 at 22.18.17.jpeg

אוזניות קשת Mpow h12 ipo

את האוזניות האלה הייתי חייב לנסות ולו רק לבחון את MPOW בתחום סינון הרעשים, וזה היה מרענן ומחדש גם בתחום הרווי כל כך.

יצאתי איתם לסיבוב ברחוב, ופשוט נהניתי, סינון רעשים שמעלים את רעשי המכוניות (זהירות!) והסביבה, ומאפשר לשקוע עמוק בתוך המוזיקה ולהתנתק מהעולם לרגעים של איכות והנאה אמיתית, בעזרת דרייברים של 40 מ"מ נקבל סאונד רחב עם פירוט די גבוה וביטוי רחב לצלילים, בתחום הנמוכים (הבס) לא נקבל משהו שיעיף אותנו אבל בהחלט שותף מלא לגבוהים.

שיחות שהתנהלו בחדר סגור התנהלו בצורה חלקה ללא תלונות, לעומת שיחות חוץ שהיו תלויות הרעשי הסביבה וברוחות שהפריעו להתנהלות התקינה.

בעוצמת הווליום לפעמים נצטרך להתפשר כי לא נוכל לקבל פה עוצמות ווליום מידי גבוהות ויש שיאמרו שטוב שכך.

לסיכום החוויה המוזיקלית אציין שאחרי ההתרגלות שלי (או שיש לומר ההתמכרות) למוצרים בעלי סינון רעשים אקטיבי אלו בהחלט היוו פייט משמעותי, עם סינון רעשים שעושה עבודה יפה בהחלט.

נקודה שחשובה לציון, בעת הליכה ליד רכבים עם מנוע בעל רעש מהתדרים הנמוכים הסינון רעשים לא הצליח תמיד לנטרל אותו ולפעמים אף הורגש רעד באוזניות.

WhatsApp Image 2022-02-14 at 22.18.27.jpeg

מה שמסביב

נקבל מארז בסיסי בעיצוב האדום והמעניין של MPOW, עם שירטוט של האוזניות ע"ג האריזה, בתוכה נמצא את האוזניות ארוזות בנרתיק PU פשוט, בנוסף נקבל כבל טעינה טייפ סי, כבל אוקס לחיבור חוטי, חוברת הדרכה וכרטיסי מיתוג שונים.

האוזניות עצמם די קלות על בסיס פלסטיק ומרגישות פלסטיק, הקשת מחוזקת במתכת ומרופדת בראשה בכרית נוחה למדי

טווח הקשת די רחב ומתכוונן ל2 צדדים, והאוזניות עצמם מתכוננות בכ100 מעלות לישיבה נוחה על האוזניים, הרפידות יושבות מסביב לאוזן ומרופדות היטב ולמרות שלחץ הקשת די חזק בעזרתן אפשר לחבוש את האוזניות למשך זמן רב ללא כאב מיותר.

לאחר זמן חבישה ממושך האוזניים התחממו והייתי חייב לאורר אותן, אבל בעת הליכה בחורף זה היה פשוט מעולה...

WhatsApp Image 2022-02-14 at 22.18.22 (1).jpeg

חיבוריות ונוחיות

האוזניות מצויידות בבלוטוס 5.0 שמאפשר חיבור יציב, ובסוללה שמספיקה לעד 40 שעות מוזיקה ועד ל30 שעות במצב סינון רעשים, זה מתאפשר כמובן בגלל שזה לא אוזניות TWS אלא קשת, וזה בהחלט נח לקבל זמן סוללה ארוך.

תפעול האוזניות מאוד פשוט ומתבצע על ידי 3 לחצנים בסיסיים הנמצאים באוזניה ימין - הדלקה וכיבוי שינוי ווליום מעבר בין שירים, הפעלה ועצירת ההשמעה וניהול שיחות טלפון, ולחצן נוסף בודד באוזן שמאל למעבר ממצב רגיל לסינון רעשים (אין באוזניות מצב השמעת הסביבה).

שיחות טלפון שנעשו דרך האוזניה לרוב לא צלחו למשך זמן רב והיה שלב שנאלצתי לקטוע אותן באמצע השיחה, בעיקר עקב תלונות של הצד השני על שמיעה מקוטעת או לא ברורה.

WhatsApp Image 2022-02-14 at 22.18.27.jpeg

לסיכום, במילים ספורות אמרתי הרבה... אוזניות מרשימות, וקלות במיוחד, שיספקו לכם חוויה מעולה בתחום סינון הרעשים, לצד טווח צלילים רחב ומהנה ועם זמן סוללה מעולה. כל זה רק אם תתפשרו מעט ותוותרו על שימוש באוזניות לצורך שיחות טלפוניות

לרכישה דרך היבואן הרשמי
    לחצו כאן
    קישור שיווקי, אחריות ל24 חודשים!
    (ניתן למצוא אותן גם באלי אקספרס)

WhatsApp Image 2022-02-14 at 22.18.27 (1).jpeg
    מילה נוספת: הגיעו אלי בנוסף גם אוזניות ספורט flame solo, מכיוון שהם היו ככל הנראה פגומות לא הצלחתי להתרשם מספיק מרמת האיכות והביצועים שלהם, אבל ממבט חיצוני היה נראה שהם עושות היטב את העבודה.

• תודה
    Reactions: ביישן אחד1 //
    1 תגובות
    בס"ד

WhatsApp Image 2022-01-24 at 11.09.54.jpeg

חברת אנקר היא חברה יחסית מוכרת, ואם לא אז כדאי שתכירו אותה, כי זה לא עוד חברה, זה מותג אמין וידוע בפרט בתחום איכות המוצרים שלהם. לא סתם המוצרים שלהם לא הכי זולים באלי אקספרס, ונמכרים באלפים. החברה מתמקדת בייצור מוצרי אלקטרוניקה שונים, ובתחום האודיו חטיבה שלמה הממותגת כסאונדקור, עם תוצרים באיכות גבוהה מכל הבחינות.

תשאלו כל מי שרכש פעם את אחד המוצרים של אנקר, ותמצאו שאימון הלקוחות בחברה גבוה ביותר.
    אמנם זו לו הסקירה הראשונה על מוצר אנקר, כבר סקרתי בעבר את אוזניות הפרמיום שלהם (שמאז כבר נדחקו מעט) הפעם תהיה הצצה למוצרים יותר עממיים.

WhatsApp Image 2022-01-24 at 11.09.58 (2).jpeg

סאונדקור לייף נוט | Soundcore life note

כבר על האריזה של האוזניות הן מתהדרות בזמן פעולה ארוך ועד 40 שעות האזנה, כפול מזמן הפעולה הממוצע של אוזניות בלוטוס, האמת שעם גודל הקייס שלהם בהחלט אפשר להבין איך הם שורדות זמן סוללה כה ארוך.

אני לא אוהד גדול של מוצרים שמגיעים עם זמן סוללה ארוך מאוד, כי הסיכוי שתצטרכו לזמן ארוך ללא מקור טעינה מאוד נמוך, אבל בהחלט בשיגרת ההטענות הכפויה עלינו כל היום עם כל מכשירי החשמל זה בהחלט נח.

באריזה נקבל את זוג האוזניות עם קייס הטעינה, כבל טעינה איכותי של אנקר מסוג TIPE C 4 זוגות מתאמי סיליקון נוספים להתאמה אישית נוחה וחוברות הדרכה ואחריות, וכמו שאר מוצרי אנקר הם כתובים גם בעברית.

הקייס הגדול כאמור בגודל הכי מקסימלי שהייתי מסכים להכניס לכיס, בתוכו זוג האוזניות (לא לשכוח להוריד את מגן הטעינה שעליהן) עם נורית חיווי על כל אחת, וזהו.

תהליך החיבור קלאסי אם כי למרות שהחיבור לאחת מהן היה עלי לאשר התחברות לשתיהן, אבל לאחר מכן כל התחברות חוזרת התבצעה במהירות, בעת הוצאת האוזניות מהקייס ישמע צליל חיווי באנגלית על ההדלקה הודעה על מצב הסוללה ושוב צליל על ההתחברות או על חיפוש מכשירים.
    WhatsApp Image 2022-01-24 at 11.09.58.jpeg

ברגע שתפעילו את המוזיקה פשוט תבינו שההשקעה שלכם נותבה ישירות למכווני הסאונד של סאונדקור, כי איכות הסאונד פשוט מעולה ומדגישה היטב את מה שתרצו לשמוע

למרות שהאוזניות לא מצויידות בסינון רעשים אקטיבי, אפשר לומר שהסינון הפאסיבי באמצעות מתאמי הסיליקון מחפה על כך, ומאפשר ליהנות מהמוזיקה ברוגע.

נוכחות הבאסים מורגשת היטב, ומוזרמת במינון מעולה שלא יפריע למי שפחות מתחבר

פקדי המוזיקה לשם שינוי אינם טאצ' אלא לחצנים פיזיים, וזה יכול להיות נקודת תורפה שבכל לחיצה האוזניות נדחפות יותר לאוזן, כמו כן מנעד הפעולות האפשריות מוגדר מראש ומסתכם בהשהיית המוזיקה, מעבר בין שירים מענה או ניתוק שיחה כיבוי האוזניות והפעלת עוזרת קולית המכשירים תומכים.

WhatsApp Image 2022-01-24 at 11.09.51.jpeg

ניהול השיחות מתבצע באמצעות 4 מיקרופונים והשיחות מתנהלות באיכות מעולה, במקומות סואנים יותר תצטרכו מעט להגביה את הקול. אבל בכללי בהחלט הם מספקות שיחות תקינות.

WhatsApp Image 2022-01-24 at 11.09.52 (1).jpeg

זמן הסוללה כאמור ומספק 7 שעות האזנה בעוצמה ממוצעת, ועד 40 שעות השמעה על ידי טעינה בקייס, ובכל מקרה טעינת הקייס למשך 10 דקות תספק שעת מוזיקה.

כמו כן האוזניות מוגנות ממים ברמת הגנה ipx5 ויתאפשר לכם ללכת איתן ללא חשש מגשם וזיעה.

WhatsApp Image 2022-01-24 at 11.09.55 (2).jpeg

סאונדקור פלייר | soundcore flare

את הרמקולים של אנקר לא יצא לי עד לאחרונה לפגוש, אבל תמיד ידעתי שמדובר בתחום חזק מאוד יעידו על כך עשרות אלפי הרוכשים באלי אקספרס, ואני שמח שההיכרות האישית שלי איתם הייתה עם הדגם הזה

ראשית העיצוב המעולה, שיתאים לכל מקום בו הוא יונח, בין עם זה על שולחן העבודה, בשולחן הפיקניק בטיול או במדף הספרים בחדר הילדים. תמיד הוא ימצא לו את המקום.

מבנה הרמקול כעין ארובה, עטוף בבד אפור כהה, ב'פתח הארובה' ממוקמים פקדי הפעולות למעבר בין שירים, שינוי ווליום, הפעלה והשהייה, ניהול שיחות ועוד 2 פיצ'רים ייחודיים, אחד שימושי יותר והשני גימיק נחמד, מצב BaasUP המאפשר לתת בוסט קל נוסף לשיפור הבס, ומצב תאורת RGB שיכניס אותם לאווירה.

לחצן ההדלקה וכיבוי וכן לחצן חיבור הבלוטוס נמצא בתחתית הארובה ליד חיבורי הטעינה והAUX

לרמקול מצורף כבל מיקרו לטעינה, וחוברות הדרכה ואחריות שהפעם אינם מגיעים עם הוראות בעברית, אם כי תפעול הרמקול פשוט.

WhatsApp Image 2022-01-24 at 11.09.55 (1).jpeg

בשונה מרמקולים רבים המתיימרים להיות כאלה כאן נקבל סאונד היקפי 360 מעלות, כך שלא משנה היכן תניחו את הרמקול הסאונד יגיע גם לכיוונכם זאת הודות ל 2 רמקולים פאסיביים כפולים שמקיפים אותו, הבס מורגש היטב, ובאמצעות פונקציית BaasUP תוכלו להגביר מעט ולהדגיש אותו, אהבתי.

כאמור גימיק חמוד שקיים ברמקול הוא תאורת RGB שמכניסה לאווירה עם מבחר מצבי תאורה, זה לא יותר מגימיק אבל השלמה נהדרת לעיצוב המעולה של הרמקול

באפליקציה תוכלו לשלוט בחלק מהפקודות של הרמקול, וכן לנהל את מצבי התאורה מתוך מבחר רב של מצבים

חיבוריות הרמקול מתבצעת או באמצעות כבל AUX או באמצעות בלוטוס כמובן, הרמקול אף תומך בחיבור יחידה נוספת למצב סטריאו.

הסאונד משובח, והמוזיקה נשמעת מעולה כמו הציפיות שפיתחתי,

WhatsApp Image 2022-01-24 at 11.09.54 (1).jpeg

זמן הסוללה המוצהר הוא 20 שעות, לא הספקתי לבחון היטב את הפרמטר הזה, אבל בהחלט קיבלתי זמן סוללה יותר ארוך מהממוצע לרמקולים ניידים. טעינה מלאה תיקח כ4 שעות, זה איטי אבל בהתחשב לחיבור הטעינה המיושן זה בסדר

כמו כן הרמקול מצוייד במיקרופון לניהול שיחות ובהגנה מלאה למים ברמת ipx7 שתאפשר לכם לטבול את הרמקול במים ללא חשש

WhatsApp Image 2022-01-24 at 11.09.51 (1).jpeg

רשמית מוצרי אנקר נמכרים גם באלי אקספרס על ידי היצרן, אם כי 2 הדגמים הספציפיים הנ"ל אינם נמכרים שם.
    בס"ד
    WhatsApp Image 2021-12-29 at 20.37.22.jpeg

רמקול נייד אמפוו סאונדהוט | MPOW soundhot r9

המותג MPOW לא היה מוכר לי עד שלאחרונה הזמנתי 2 מוצרים והם רק גרמו לי להסתקרן יותר

האמת לא יצא לי מספיק ברור מה ענייינו של המותג, אבל בתחום שמעניין אותי הם בהחלט הפתיעו.
    כמובן תחום הסיקור שלי הוא מוצרי אודיו, ולכן הדגש עליהם, ונראה שאפשר למצוא כאן מוצרים איכותיים.

WhatsApp Image 2021-12-29 at 20.37.22.jpeg

הרמקול מדגם soundhot r9 רמקול נייד וקליל שמתחרה בקטגוריה הכי תחרותית, ועליו להציג לנו תמורה בכמה פרמטרים כדי שבאמת ייכנס חזק. בשביל זה אני כאן

עיצוב הרמקול די קלאסי מבנה גלילי עטוף בבד ארוג בצפיפות ועליו 5 לחצני פעולות מודגשים, נורת חיווי, חיבור AUX ומחבר הטעינה מסוג TYPE C כמובן, משני צידיו ממוקמים כמו כל המתחרים בקטגוריה שני סאב וופרים אקטיביים, שירקדו לפי הצלילים בעת הזרמת הצלילים הנמוכים.

איכות הבניה והחומרים נראית מעולה ועושה רושם ראשוני מעולה.

באריזה נקבל כבל טעינה וכבל AUX וכן חוברת הדרכה במספר שפות, עברית לא שם אם כי תפעול הרמקול פשוט ופעולות הלחצנים קלאסית כמו משחק ווליום ומעבר בין שירים, הפעלה והשהיה, וחיבור רמקולים נוספים

באמצעות מצב PartyCast תוכלו לחבר אותו ל100 מכשירים ויותר בו זמנית על ידי תדר ייחודי.

הרמקול אינו תומך בחיבור ל2 מכשירים בו זמנית ובכל פעם שתרצו לחבר למכשיר אחר יש לנתק ולחבר מחדש למכשיר הרצוי.

זמן הסוללה המוצהר הוא 10 שעות, לרוב לא יוצא לי לבדוק בפועל את זמן הסוללה (שמשתנה כמובן בהתאם לעוצמת הווליום) המדד שלי הוא כמה ימי שימוש ממוצעים הסוללה מחזיקה, ובהחלט קיבלתי זמן סוללה ארוך ומספק, גם בעת הפעלה על ווליום גבוה.

WhatsApp Image 2021-12-29 at 20.37.20 (1).jpeg

הסאונד מעולה, ונשמע היטב בכל חלל החדר, עם שילוב בס נוכח אבל לא מודגש מידי, יכולות הווליום מפתיעות וגבוהות ביותר, ללא פגיעה וצרימה בצלילים, בסיס הסאונד נקי וברור, ללא עיוותים ועיבודי צליל כלשהם, גם בווליום גבוה המוזיקה תישמע מעולה ללא הרגשה שהרמקול מתאמץ מידי או שיש ירידה בתפקוד

למרות מראהו הגלילי הסאונד יוצא ממקום אחד ולכיוון אחד כך שיש להניח את הרמקול לכיוונכם כדי לקבל את הסאונד במיטבו

WhatsApp Image 2021-12-29 at 20.37.17.jpeg

לאחר שימוש של מספר שבועות אפשר גם לומר שחווית השימוש מעולה, הרמקול מאוד קליל ומעולה להתניידות איתו, יעיד על כך השרוך המצורף אליו, והאטימות המלאה למים ברמה של IP7, משקל קל ואחיזה נוחה. תרגישו חופשי להתנייד איתו לכל מקום, ואל תשכחו לקחת אותו לטיול.

זה לא הכל, למותג MPOW יש גם מגוון רחב של אוזניות, עוד תשמעו מהם (תרתי משמע...), ביניהם אוזניות ספורט ואוזניות קשת.

התרשמתם? הרמקול נמכר בארץ במגוון חנויות, אשים פה קישור של חנות שמוכרת אותו במבצע מיוחד ועם שנתיים אחריות!

לרכישה
    לחצו כאן
    (קישור שיווקי)

אמנם יש באלי אקספרס חנות המותג, אבל לא מצאתי שם את הרמקול.
    (חלק מהתמונות מאתר היצרן MPOW)
    • תודה
    Reactions: הכלבויניק1 //
    1 תגובות
    שוב.... כבכל שנה מבצעי העל של אלי אקספרס.. 11.11

"יום הרווקים הסיני" המבצעים לא רק לרווקים/ות...

והפעם יותר מהר מתמיד ;)

בעז"ה כאן נרכז מידע חשוב, טיפים, מדריכים שונים,
    וכל הקישורים לדפי המבצעים והקופונים, כמובן רק מה שבאמת שווה..

שימו לב לקנות בשכל, ולבדוק היטב אם באמת ההנחה והמבצע הם כ"כ שווים (ויש הרבה כאלו), ולא איזה מוכר שהחליט להקפיץ את המחיר ולעשות הנחה ל- 90% למחיר הרגיל :)

יש לכם שאלות?
    כאן המקום לשאול אותם, וננסה יחד לתת תשובות על כל השאלות.

מבצעי 11.11 מתחלקים לשנים:

שלב החימום - שלב ראשון:

מ 28/10 בשעה 10 בבוקר עד 11/11 בשעה 9:59 בבוקר.​
    נועד להוסיף מוצרים לסל הקניות, לאסוף קופונים, עמודי מבצעים שווים פעיליות ועוד.​

ימי המכירות - השלב השני:
    מ 11/11 ב 10 בבוקר עד 13/11 9:59 בבוקר:​
    (שימו לב שחל השנה בימי חמישי-שבת, כך שיש לנו רק את חמישי ושישי).​
    נועד לבצע את ההזמנות שאגרתם בסל ולממש את הקופונים שצברתם.​

בשיתוף
    @הכלבויניק ו @כותב מוסמך

וכמובן ע"פ כללי על המחיה,
    אין לשים קישורים שיווקיים כלל!!

בשביל כך יש את האשכולות המיועדים:
    רכישות בחו"ל - אשכול בקשת קישורים ודיונים למוצרים בכל רחבי הרשת
    רכישות בחו"ל - ~~ קניות מוצלחות ברשת!! המלצות מנסיון אישי בלבד!
    רכישות בחו"ל - " קניות ברשת דרך קישורים שיווקיים עם ערך אינפורמטיבי גבוה"

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
    נקרא  13  פעמים
    למעלה