עובר ושב

כלים טיפים והתייעצות לניהול נבון של משק הבית וכלכלת המשפחה.
חרם צרכנים. חסכנות והתייעלות פיננסית. וכל מה שיעזור לכם לגמור את החודש בתוך מסגרת התקציב.
מנהל הפורום: הון ובית

מאמרים אחרונים באתר

אתם בטח עוקבים בדריכות אחר הליווי המרתק והשינוי המיוחד שעוברת פה משפחת @צעד נכון יחד עם כל משתתפי הפורום.

כאן הנספח לשאלותיכם, הערותיכם, והגיגיכם.
את האשכול המקורי נשאיר נקי למען ירוץ בו הקורא ללא הפרעה.

מחכה לכם!
אני ב"ה אברך כולל וזה מה שאני רוצה להשאר בעז"ה לשבת ללמוד
אבל הייתי רוצה שמהצד יהיה לי איזשהו מקור הכנסה שגם יתן לי הרווחה כלכלית וגם אני מרגיש שבשביל הנפש שלי יותר בריא לי שיהיה לי איזשהו מקום קצת להשתחרר ולפתוח את הראש בשאר עניינים
ואני מאמין שיש הרבה שנמצאים במצב שלי
ולכן אני פותח את האשכול הזה שבו יוכלו להעלות רעיונות וייעוץ לגבי כל מיני עסקים ו/או עבודות ו/או השקעות מסוימות שאינם דורשים לבא למקום עבודה מסוים לשעות מסוימות אלא שאפשר יהיה לנהל אותם בלי לעזוב את הכולל
(למשל חשבתי על לקנות דירה שאפשר להוציא עליה היתירי בנייה להרחיב אותה רציני ו/או לפצל ולמכור אותה אח"כ ברווח, ובדברים האלו כל רווח מסתכם בעשרות ומאות אלפים כבדים...אלא שכשחקרתי קצת את הנושא מלמעלה הבנתי שיש מיסים רציניים של 8% במקרה שהיא דירה שנייה ו25% מס שבח וכו כך שאיני יודע עד כמה עוד אפשר לצאת עם רווח מהסיפור הזה למרות שיתכן שיש קומבינות או דרכים לעקוף את המיסים האלו ואני מאמין שיש עוד הרבה רעיונות על זה הדרך או להנ"ל בעצמו)
פרוגיסטים יקרים!
כולנו זוכרים לטובה את משפחת
@צעד נכון ואת המסע המיוחד שהם יצאו אליו למהפך בחיים - בשינוי כלכלי מהותי.

כחלק ממהלך זה נרתם הרב @ברוך פייגר שהוא מומחה ענק בעל שם להגדלת הכנסות, כדי להכווין אותם באפיקי הכנסה חדשים ומותאמים להם, לפי המנועים הפנימיים והיכולות המיוחדות שקיבלו משמים.
בפגישות הקודמות - עבדנו על אפיון,
הפגישה הבאה כבר מתחילה..
הצטרפו אלינו.
צופים יקרים,
אני מתכבד להזמין אתכם (ואותי :p) להמשך למידה והחכמה בתחום הזה - שכל כך רלוונטי לכולנו, והוא היכולת בעידן של התייקרות המחיה והמשכנתאות -

להגדיל הכנסות!!
לא בעבדות, לא מתוך קושי נפשי, אלא מתוך תחושת שליחות ומהמנוע הפנימי שיש לכל אחד ואחד מאיתנו.

לשם כך גייסנו את המומחה הגדול בתחום הרב
@ברוך פייגר שנותן כאן בפומבי את כל כולו, הידע המקצועי שלו, ניסיונו רב השנים - והכל בס"ד רק בשביל לעזור.

משפחת @צעד נכון איתנו כאן, בשלב של לווי כלכלי - ויציאה מהחובות, וכחלק מההליך אנחנו רוצים שיהיו להם את כל הכלים הנצרכים להגדלת הכנסות הביתית שלהם.

2 פגישות הכוונה מרתקות היו בעניין זה, ואנחנו מתקדמים היום הלאה..

היכן? - כאן.
מתי? - היום, בשעה 20:00.
שימו לב לשעון!

יש למה לחכות..
ניפגש!
שוב שלום!
לכל הצופים הנהדרים, שמחזיקים איתנו יחד אצבעות למשפחת
@צעד נכון, ומתפללים ומייחלים להצלחתם..

כעת אנחנו - בחלק הלווי בנושא של "הגדלת הכנסות".
ואל תטעו, זה למעשה רק 1 משלל הכלים שעומדים לרשותינו - ושעוד נעסוק בהם אי"ה במהלל הליווי של המשפחה היקרה.

למה התחלנו דווקא מהגדלת ההכנסות?..
ובכן, זה לא כזה סוד.
למעשה - אחרי שבפגישות הקודמות ראינו, שהמשפחה חיה בצורה יחסית מחושבת ופשוטה, ועל פניו כנראה שהרבה היכן להתייעל - בשלב הראשון - לא יהיה אצלה, ומכנגד, הם עצמם מרגישים וטוענים שיש להם צורך אדיר, וביכולתם להגדיל את ההכנסות שלהם בצורה מאד משמעותית, שלבטח תיתן להם אופק ואפשרויות חדשות בתקציב, לכן פנינו ראשית לאפיק זה.

אממה..
הם ניסו וניסו לבד, ולא כל כך הצליחו, ומשכך הבאנו לכאן בגיוס מיוחד - עבורם ועבורכם פרוגיסטים יקרים - את "ה"מנטור בתחום הלא הוא הרב @ברוך פייגר , שיוביל וידריך אותם, וייתן מחוכמתו ומקצועיותו הרבה, ובעז"ה ית', ייעזרו כדבעי.

לכל מי שעוד לא היה/ראה את הפגישה הקודמת, שבה התחלנו את מסע הגדלת ההכנסות - הנה זה כאן:

ושוב, בהצלחה אדירה לכם!
מצפה לראות אתכם כבר על דרך המלך, עם רוגע ושלווה בחיים הכלכליים שלכם.
בהצלחה גם לך, ידידי הרב ברוך פייגר היקר!

ואתם צופים נכבדים - תלמדו, תחכימו, תהנו, ותהיו טובים.
שלכם כתמיד,
ינאי
שוב, אנחנו מתרגשים לפגוש וללוות את משפחת @צעד נכון בדרך לשלווה כלכלית!

ובשביל כך - הזמנו לכאן את הרב @ברוך פייגר [שהוא למי שעוד לא הבין "ה"מומחה כיום לנושא הגדלת הכנסות, ובעל ניסיון וותק רב גם בלווי משפחות לשלווה ויציבות כלכלית], וכבוד גדול שהוא התנדב ובא לעזרתנו.
וכן!
אני בהחלט נרגש מהענין.

@צעד נכון אתם איתנו??
הודעה חשובה!
לכל אלה שחיכו והמתינו ממש בסבלנות..
ובכן חברים!
כשזה מגיע - זה מגיע בע-נ-ק!!!
ואנחנו חוזרים במלוא העוצמה ללווי המשפחה בדרך ליציאה מהחובות בעז"ה.

ובפגישה הקרובה - תהיה לנו הפתעה אדירה!!
מצטרף אלינו הרב
@ברוך פייגר - שהוא אחד 'ה'מומחים הגדולים ביותר במשך למעלה מעשור להגדלת הכנסות בקרב הציבור שלנו ובכלל, ובעצמו עם וותק עשיר בלווי משפחות לשלווה כלכלית, הכל בכדי שנוכל יחד להביא את משפחת @צעד נכון היקרה שלנו, אל חופי השלווה והרוגע הכלכליים בס"ד.

אם עד עכשיו היה מעניין..
מעכשיו הולך להיות סופר מרתק!!

אז כל האוהדים ויקירי הלווי שלנו מהטריבונות והיציעים - היו נכונים ליום שלישי (מחר), בשעות הערב.
אני כבר מתרגש.. :giggle:
ניפגש!

נ.ב.
הודעה על שעה מדוייקת תגיע בהמשך בעז"ה.
נ.ב. 2 -
מהיום העסק ממשיך לרוץ בעז"ה עד הסוף, וההצלחה של המשפחה (ושלכם..;))
נ.ב. 3 -
הרב @ברוך פייגר הוא רק האורח הראשון, יהיו עוד אירוחים מרתקים בהמשך, אל תפספסו, בזבוז.. יהיה אששש!!
ובכן, אחרי שרבות הובטח - כי נערוך כאן באופן גלוי ומסביר לכולם, לווי כלכלי למשפחה אמיתית, משלנו - ממשפחת פרוג המורחבת, הגיע ובא ב"ה הרגע..
אני בהחלט נרגש ושמח, וכמוני גם המשפחה.
מעט סדר!
באופן כללי, אני והמשפחה נתנהל במערך של שאלות ותשובות באשכול זה - ובאשכולות הבאים שיבואו, כשלכל מפגש [כמעט] נפתח אשכול משלו, בו נסביר על מהות ותוכן ההתקדמות והלמידה של המשפחה.
פתחנו
נספח מיוחד, שבו כלל הקוראים מוזמן בשמחה להשתתף, לחשוב ביחד, לסער מוחות, וגם לעודד..

משפחת @צעד נכון בחרה את השם מתוך רעיונות שהעלו כאן הגולשים, ואנחנו נלווה אותה בשם זה בעז"ה, עד שתגיע גם היא לחוף השלווה והרוגע. נעזור לה להסתדר עם כל אתגרי ובעיות הכלכלה שלה, ובעז"ה יעלו גם הם על דרך המלך.

וזאת למודעי!
אין לי, ולא היה לי - שום קשר או אינטראקציה כזו או אחרת עם המשפחה, ואני כמוכם הולך ללמוד להכיר אותה רק מעל גבי הבמה הזו.
כך, שאין לי שום תוכניות או ידיעות מראש מה הפתרונות או הבעיות שלהם, ובשם ה' נעשה ונצליח.
יאלל'ה, מתחילים.
משפחת @צעד נכון אתם אתנו?
מצפים להכיר אתכם..
אחרי שהכרנו לראשונה את משפחת @צעד נכון בפגישה הראשונה לווי כלכלי למשפחה כאן בלייב.. הצטרפו אלינו למסע המרתק.

היום בשעה 22:00 אי"ה, נמשיך את המיזם הענק שלנו.
כולנו משתתפים בלווי של @צעד נכון בדרך להצלחה בעז"ה, וליציאה מן החובות.
נדבר בין היתר עוד על כלכלה התנהגותית, למה יש כאלה שמתחילים ומצליחים - ויש כאלה שתמיד נשארים מאחור עם חלומות ביד.. ותקוות מתנפצות.

נלמד איך בדרכים פשוטות אך יעילות - בונים תקציב נכון ומסודר, חודשי-שנתי-ורב שנתי, איך מתייחסים להוצאות לא קבועות, איך מתייחסים להוצאות שנתיות ששכחנו מהם מזמן..
ועוד הרבה.
היו איתנו ועם המשפחה,
אל תלכו לשום מקום!

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כד

אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
נקרא  4  פעמים
למעלה